Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım hayırlısı belli olmaz gelene kadar umut vardır

Kızlar dün T ve C aynı koyuluktaydı, bugün C daha silik. Pik bugün değil mi?

Eklentiler

• IMG_20210316_143030.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20210316_142731.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar çatlatma iğnesi 15.gün beta 34 çıktı kimyasal gebelik yaşadığım ay 8 ile artmıştı umarım isteyen herkese nasip olur 3 klomen denemem var 2 si tuttu kimyasal geçirdiğim ve bu ay 1 boş geçti bakalım nasıl olucak

Canım 34 normal degilmi anlayamadım adet mi oldun da kimyasal diyorsun

Kızlar dün T ve C aynı koyuluktaydı, bugün C daha silik. Pik bugün değil mi?
Bugün bariz pik canım
Sağlıkla artsın canım. Bugünki sonucunmy bu

Canım 34 normal degilmi anlayamadım adet mi oldun da kimyasal diyorsun
Sanırım karışık anlattım biraz kusura bakmayın Kasım ayında klomene ilk başladığım ilk ay kimyasal gebelik geçirdim. İkinci ay boş geçti beklenen tarihide adet oldum buda 3.denemem beta 34 çıktı umarım buda kimyasal olmaz çatlatma iğnesi 15.güne göre nasıl diye sormuştum

Şimdi oldu canım kaçıncı gün vuruldun iğneni canım yani daha 3 haftan dolmadıysa gayet normal zaten bunu takıp ettirmek gerekiyo hayırlı olsun canım

Ama T koyu C silik, emin misiniz çatlama olduğuna? Çatlama için Tnin silik olması lazım değil mi?
Evet bugün pik olmuş gece çatlar onu demek istemiştim istersen değerlendirmeden önce bi daha yap gece ve bugünü yarını degerlendir

Bugün yaptırdım canım yeni aldım sonucu iki gün sonra artışa bakacağım
İnşallah güzel artış olcak
Bugün pik dimi çatlama yok henüüz, teşekkür ederim
Evet canım bugün pik silikleşene kadar yapmaya devam et silikleştiğinde catlamış oluyorlar sanırım

Şimdi oldu canım kaçıncı gün vuruldun iğneni canım yani daha 3 haftan dolmadıysa gayet normal zaten bunu takıp ettirmek gerekiyo hayırlı olsun canım
1 martta vuruldum iğnemi idrar testim pozitif çıkınca bugün de kan verdim tabi artışı önemli başlangıç değeri olarak şuan normal gibi ama

1 martta vuruldum iğnemi idrar testim pozitif çıkınca bugün de kan verdim tabi artışı önemli başlangıç değeri olarak şuan normal gibi ama
Klomen tedavisinden önce ne kadar süre gebelik oluşmadı acaba? Bende ikinci kez klomen kullanacağım ama herhangi hormon testi rahim filmi falan olmadı. Sizde süreç nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…