Olsun canım hayırlısı belli olmaz gelene kadar umut vardırBenim de ya pik ya da koyu çıkıyo bu ay hiçbi şey anlamadım testlerdengünü de denk getiremedim galiba sen testi bugün yapsana varsa çıkar canım
Off gece yine yandım ama sabah çok üşüdüm titredim hatta geçti sanırım birden üşüme başladıgerçi zaten pek umudum yok ne bekliyosam
Yok kuzum zayıflamaya niyetim yok 49 kiloylaC life nedir ? Zayıflama için falan mı
Yumurtlama zamanında agrı bende ne zaman çeksem yumurtam hep buyumuştü . İnşlh
Benım 5 gün falan gecikti. İki kere kullandım ikisindede yaptı
Tatlım zayıflatıyor mu muş bu ben sadeece rahmi temizleyip yumurta geliştirici diye biliyorum
Yok kuzum öyle bi bilgi yazmıyorKızlar ben ye
Tatlım zayıflatıyor mu muş bu ben sadeece rahmi temizleyip yumurta geliştirici diye biliyorum
Haklısın canımOlsun canım hayırlısı belli olmaz gelene kadar umut vardır
Canım çatlama olmuş bugün degerlendirKızlar dün T ve C aynı koyuluktaydı, bugün C daha silik. Pik bugün değil mi?
Canım 34 normal degilmi anlayamadım adet mi oldun da kimyasal diyorsunKızlar çatlatma iğnesi 15.gün beta 34 çıktı kimyasal gebelik yaşadığım ay 8 ile artmıştı umarım isteyen herkese nasip olur 3 klomen denemem var 2 si tuttu kimyasal geçirdiğim ve bu ay 1 boş geçti bakalım nasıl olucak
İnşallah canımm yarın güzel haberlerini alalım inşallahİns cnm bakalim güzel olir ins
Bugün bariz pik canımKızlar dün T ve C aynı koyuluktaydı, bugün C daha silik. Pik bugün değil mi?
Sağlıkla artsın canım. Bugünki sonucunmy buKızlar çatlatma iğnesi 15.gün beta 34 çıktı kimyasal gebelik yaşadığım ay 8 ile artmıştı umarım isteyen herkese nasip olur 3 klomen denemem var 2 si tuttu kimyasal geçirdiğim ve bu ay 1 boş geçti bakalım nasıl olucak
Sanırım karışık anlattım biraz kusura bakmayınCanım 34 normal degilmi anlayamadım adet mi oldun da kimyasal diyorsun
Ama T koyu C silik, emin misiniz çatlama olduğuna? Çatlama için Tnin silik olması lazım değil mi?Canım çatlama olmuş bugün degerlendir
Bugün yaptırdım canım yeni aldım sonucu iki gün sonra artışa bakacağımBugün bariz pik canım
Sağlıkla artsın canım. Bugünki sonucunmy bu
Bugün pik dimi çatlama yok henüüz, teşekkür ederimBugün bariz pik canım
Sağlıkla artsın canım. Bugünki sonucunmy bu
Şimdi oldu canım kaçıncı gün vuruldun iğneni canım yani daha 3 haftan dolmadıysa gayet normal zaten bunu takıp ettirmek gerekiyo hayırlı olsun canımSanırım karışık anlattım biraz kusura bakmayınKasım ayında klomene ilk başladığım ilk ay kimyasal gebelik geçirdim. İkinci ay boş geçti beklenen tarihide adet oldum buda 3.denemem beta 34 çıktı umarım buda kimyasal olmaz çatlatma iğnesi 15.güne göre nasıl diye sormuştum
Evet bugün pik olmuş gece çatlar onu demek istemiştim istersen değerlendirmeden önce bi daha yap gece ve bugünü yarını degerlendirAma T koyu C silik, emin misiniz çatlama olduğuna? Çatlama için Tnin silik olması lazım değil mi?
İnşallah güzel artış olcakBugün yaptırdım canım yeni aldım sonucu iki gün sonra artışa bakacağım
1 martta vuruldum iğnemi idrar testim pozitif çıkınca bugün de kan verdim tabi artışı önemli başlangıç değeri olarak şuan normal gibi amaŞimdi oldu canım kaçıncı gün vuruldun iğneni canım yani daha 3 haftan dolmadıysa gayet normal zaten bunu takıp ettirmek gerekiyo hayırlı olsun canım
Klomen tedavisinden önce ne kadar süre gebelik oluşmadı acaba? Bende ikinci kez klomen kullanacağım ama herhangi hormon testi rahim filmi falan olmadı. Sizde süreç nasıldı?1 martta vuruldum iğnemi idrar testim pozitif çıkınca bugün de kan verdim tabi artışı önemli başlangıç değeri olarak şuan normal gibi ama