var var bende gördüm deeee bu testlerde bekleyince koyulaşma ihtimali var ondan korkuyorumBanamı öyle geliyor var mı çizgi
ah ahhh yalnız değilsin canım en kısa zamanda bizde hamiş olacağız inşallahBenimkindede iğne etkisiyle bile ufacık çizgi çıkmadı gözlerim bozuldu bakmaktan ama yok çok umutluydum aslında bu ay ama olmadi. Her ay modum düşüyo bu mutluluğu ne zaman yasicam ne zaman anne olucam bilmiyorum çok istiyorum Rabbimde beni bununla sınıyo
Benimde geriden gelen 3 tane vardı. Acaba benimde hala şansım vArmıOlabilir. Canım
Canım benimde kasıklarıma ara ara giriyor ağrı bende hiç bilmiyorum kist ağrısı nasıl acaba diye ama
Valla bu da mümkün çünkü benim. Geriden gelen. Döllenmişti 18. Gün kimyasalımda
Canım ovu testi kullanmadım iğne olduğun için ve iğneden sonra hep ağrım oldu benim
Canım troid ilacı kullanıyorum d vitamini kullanıyorum bide c life macun kullanıyorum bat 7 mart 3 yıldır istiyorumsev9
@Nm88326
@selcanevrenn20
ugurluyolum
@turuncu_girl
@Brctks
@izmirlibjkkartal
A Asenaasena96
@kbradlk
@Baede
@Mordus
@byzz1
@pnaarozeer
@Bebyssss
S Siyahhhinci
@Gizemm0
@Duygu933
@kizinbiri9
@mrsbride
@mntait
@newmoon10
@Tuanna_
@sutlaacc
kızlar, regli olanlar şubattan umudunu kesenler isterseniz buraya gelebilirsiniz. Hamiş olanlarda gelip bize uğurunuzu getirin
Tamam canım ekleyeceğim bilgisayardan giediğimdeCanım troid ilacı kullanıyorum d vitamini kullanıyorum bide c life macun kullanıyorum bat 7 mart 3 yıldır istiyorum
Bende bugün kırmızılar gördüm adetime 3 gün var kanamam oldu ama pembe geldi normal adetim den farklıydı ara ara geliyor yine ama wc ye gidince kanamam geliyo anlamadım birşeyKız ben de regl oldum bu topik şubattan elenenler adaya veda edenler için yani vazgeçmek yok devam
Benimde bat 25 şubat canımmmBenim bugün iğnenin 14. Günü çok adet sancısı gibi ağrım var ama henüz daha gelen giden olmadı bat 25 Şubat
Anca sökülecek olabilir canım benim de öyle geldiBende bugün kırmızılar gördüm adetime 3 gün var kanamam oldu ama pembe geldi normal adetim den farklıydı ara ara geliyor yine ama wc ye gidince kanamam geliyo anlamadım birşey
Kuzum kanda kesin çıkıyor 5 günlük bile çıkıyor. Kanda negatif olup pozitif olması zor. Ama emin ol benimde regl sancılarım başladı. Geriden meridyen döllenemenedi yumurtalarBenimde geriden gelen 3 tane vardı. Acaba benimde hala şansım vArmı
Yok yok yeter testlere para vermekten helak olsun hiç kafamı karıştırmıyım yok
Benimde eşimde ileri hareket ve morfoloji sorunu var ileri hareket çıktı ve morfoloji yüzde kaçKızlar eşinin sperm testinde lökosit bulunan oldu mu? Bugün test yaptırdı. İnternetten baktığım kadarıyla iltihap varmış. Değerler çok düşük değil gibi ama bu iltihap hızı düşürmüş. Yani galba konu benlik değilmiş. Pazartesi doktor bakacak sonuçlara. Gebeliğe engeldir yazıyo lökosit için. Bir iki kutu antibiyotikle çözülecek bi şeyse aylardır boşuna ağlamış olabilirimİnşallah da öyle olur da martta doğal yoldan hamile kalmanın mutluluğunu yaşarım yaa
Peki iğnenin kaçıncı günündesin canım sen. İnşllah güzel haberleri alırız dicem ama benim negatif o çıkanlarda kuruma çizgisi belli olsa ilk 5 dakika içinde çıkıyorBenimde bat 25 şubat canımmmRabbim inşallah nasip etmiştir
İleri haraket %20 normal sperm sayısı %45 çıktı. Bol miktarda lökosit gözlendi yazıyo canım sonuçta. Kendi edindiğim bilgilere göre enfeksiyon hızı ve kaliteyi etkiliyomuş. Doktor pazartesi görcek inşallah. Siz de nasıl durum önce eşlerin durumunu halletmek lazım galiba yaBenimde eşimde ileri hareket ve morfoloji sorunu var ileri hareket çıktı ve morfoloji yüzde kaç
Laboquick kullanabilirsiniz. Çoklu paket + gebelik testi de veriyorlar.Bebeğim tabloda 1.sırayı istiyorumbat 17 mart, kullandığım ilaç glifor,kürler: bal+tarçın+çörek otu ve incir kürü. Cookiie
Bana ovülasyon testi önerir misiniz ucuz olsun bi zahmet 20-30 adet paket halinde olursa iyi olur
Kızlqr merhaba bende dış gebelık geçirdim bir kez dış gebelikten once hsg çektirmiş miydinizCanım 20. Güne kadar adet olanlar var ama yine de korkma dur bakalım
Hoşgeldin canım. Geçmiş olsun bende 2 kere dış gebelik gecirdim. Rabbim bidaha yaşatmasın. Ne kadar süredir istiyorsun
Canm merhaba benım eşimde çıktı bol lökosit yazıyordu antibiyotık tedavısı ile geçiyor merak etme ama gebelipe engel bir durum değil biz doktorla görüştük internette oyle yazanlar olmuş ama öyle değil yaniKızlar eşinin sperm testinde lökosit bulunan oldu mu? Bugün test yaptırdı. İnternetten baktığım kadarıyla iltihap varmış. Değerler çok düşük değil gibi ama bu iltihap hızı düşürmüş. Yani galba konu benlik değilmiş. Pazartesi doktor bakacak sonuçlara. Gebeliğe engeldir yazıyo lökosit için. Bir iki kutu antibiyotikle çözülecek bi şeyse aylardır boşuna ağlamış olabilirimİnşallah da öyle olur da martta doğal yoldan hamile kalmanın mutluluğunu yaşarım yaa
Teşekkür ederimLaboquick kullanabilirsiniz. Çoklu paket + gebelik testi de veriyorlar.
Bizim hız ve konsantrasyon sperm sayısı da biraz düşük çıktı canım. Sadece lökosit yazısı olunca engel değil galiba ama spermi etkileyebiliyormuş bazılarında. Ay yeter ki basit olsun çözümü antibiyotik olur ilaç tedavisi olur. Çözülsün yeterCanm merhaba benım eşimde çıktı bol lökosit yazıyordu antibiyotık tedavısı ile geçiyor merak etme ama gebelipe engel bir durum değil biz doktorla görüştük internette oyle yazanlar olmuş ama öyle değil yani
Evet kuzum doğru söyluyorsun bizim onlar normaldi sanırım o yüzdenTeşekkür ederim
Bizim hız ve konsantrasyon sperm sayısı da biraz düşük çıktı canım. Sadece lökosit yazısı olunca engel değil galiba ama spermi etkileyebiliyormuş bazılarında. Ay yeter ki basit olsun çözümü antibiyotik olur ilaç tedavisi olur. Çözülsün yeter
Ayy inşallah canım ya. İleri haraket %20 haraketsiz %40 felan çıktı bi de en az 15 milyon olması gereken değer 8 buçuk milyon çıkmış canım normal morfoloji sperm sayısı %45. İleri haraket için en az %32 olması lazımmış. Bunlar bizim ihtimalimizi baya düşürmüş gibi gözüküyor. Ama muhtemelen bol lokosit yazısıyla alakalı çünkü hızı o çok etkiliyomuş diye okudum. Diyorum bi sebep varsa iyi çözmeye çalışırız sebepsiz olmaması beni aşırı üzüyoduEvet kuzum doğru söyluyorsun bizim onlar normaldi sanırım o yüzden
Ama korkma antibıyotıkle toparlanıyor hemen cipro veriyolar