- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
Aynen canım benim aşılama düşünüyor musun ?eskiden gittiğim doktoruma bu ay gidicem canım bu ay onda deniyim oda olmazsa artık daha iyi bir araştırma yapcam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım benim aşılama düşünüyor musun ?eskiden gittiğim doktoruma bu ay gidicem canım bu ay onda deniyim oda olmazsa artık daha iyi bir araştırma yapcam :)
canım şimdi gideyim bakayım bir ayda sadece femara ile denemek istiyorum. tabi doktor ne önerir bilmiyorumda. aşılama derse olurum :)Aynen canım benim aşılama düşünüyor musun ?
Aynen canım bakalım yeni doktor ne diyecekcanım şimdi gideyim bakayım bir ayda sadece femara ile denemek istiyorum. tabi doktor ne önerir bilmiyorumda. aşılama derse olurum :)
reglim bi gelsede gitsem :)Aynen canım bakalım yeni doktor ne diyecek
hayırlısı olsun canım batın ne zamana denk geliyor ekliyim senide :)Dr a gittim tekrar klomen başlattı. Umarım bu ay olur.
2 marta kadar bekle dedi doktor regl icin banakuzu batınıda yazabilirmisin :)
gebelik için tedavi gördüğümü söyledim canım o yüzden bakarmısınız dedim
Bugün bat günüm test yapmadım daha önce yapmıştım ya adeti bekliyorum haftasonu olmazsam pazartesi kan vericem. Valla canım gerçekten kötüyüm yani psikolojim alt üst oldu iyice nolacak hiç bilmiyorumCanım tam sana yazıcaktım naptın diye bu yazdığını görmemişim bu şubat bu kadar uğursuz oldu bize ya. Rabbim hepimizi bu konuda sınıyor canım
Beninm doktorumda öyle ne sorsam yanıtlar ama fazla evhamlı oldgumu düşünüyor.Evet canım değiştiricem doktoru. Bilmiyorum çok memnundum doktorumdan ama. Bişeyler eksik gibi geliyo gelişi güzel yapıyo gibi geliyo. Bak bakuyorum burda herkesin doktoru iğneyi şu gün vurun bu düzende ilişkin olsun şu kadar gün sonra test yap olmazsa gel vs diyo. Benimki sadece iğneyi vur 36 saat sonra ilişki olsun diye. Tamm o kadar. Başka hiçbişeye dair bilgi vermiyor. Sorsam anlatır tabide. Benim sormam gerekmiyoki
Tamam canım2 marta kadar bekle dedi doktor regl icin bana
Ay inşallah pozitifi alırız senden canımm. Ben test yaptın megatif aldın sanıyorumm. Düşünmemeye çalış dicem ama olmuyo canım biliyorum haklısın. İnsan yapamıyo düşünmeden de.Bugün bat günüm test yapmadım daha önce yapmıştım ya adeti bekliyorum haftasonu olmazsam pazartesi kan vericem. Valla canım gerçekten kötüyüm yani psikolojim alt üst oldu iyice nolacak hiç bilmiyorum
Bende ne sorsam cevap veriyo verir. Ama ben sormadan anlatsın istiyorum canımBeninm doktorumda öyle ne sorsam yanıtlar ama fazla evhamlı oldgumu düşünüyor.
bende araştırdım kadın 5 üniverstede ayrı eğitim isviçrede master yapmış :) benden çok bildiği kesin :)
Reglimi engelleyen kist klomen yüzünden olmuştu ama ağrı yapmadı bende bünyeden bünyeye farklılık gösterebilir doktorunla görüş bence ne olur ne olmazYa kızçeler regli olmayıp ağrısı çok olan varmı kasıklarım da çok agrı var kist hiç olmadı bende oluncamı aağrıyapar ? Bilgisi olan varmı
Benim bugün iğnenin 14. Günü çok adet sancısı gibi ağrım var ama henüz daha gelen giden olmadı bat 25 ŞubatYa kızçeler regli olmayıp ağrısı çok olan varmı kasıklarım da çok agrı var kist hiç olmadı bende oluncamı aağrıyapar ? Bilgisi olan varmı
Ben 10. Güne kadar pozitif gördüm kan verdim 11. Günde negatifdi. Azda olsa çıkardıBakar mısınız bayanlar böyle bir anket buldum. Çoğunluk 16. Günden sonra öğrenmiş hamileliğini
Canım benimde kasıklarıma ara ara giriyor ağrı bende hiç bilmiyorum kist ağrısı nasıl acaba diye amaYa kızçeler regli olmayıp ağrısı çok olan varmı kasıklarım da çok agrı var kist hiç olmadı bende oluncamı aağrıyapar ? Bilgisi olan varmı
Canım şey olabilirmi. Birden fazla yumurta büyür mesela bir kaçı kücük olur. İğne vurulunca büyük olanlar çatlar ama döllenmez. Küçük olanlar bir kaç gün sonra belkide 1 hafta sonra çatlayıp döllenirseKızlar torpiklerde hiç okudunuz mu iğnenin 18-20. Günlerinde pozitif çıkıp . Sağlıklı gebelik geçiren olmuş mu ya merak ediyorum her gebe olanın direk 14. Gün çıkmışım acaba. Yoksa negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenen olmuş mu benim iğnenşn 18. Günü çıkmıştı fakat kimyasaldı benim merak ettiğim sağlıklı gebelik olup bu kadar geç çıkan var mı?
Tam emin değilim ama bi topikte kızın çatlatma iğnesinden 4-5 gün sonra yumurtasının çatladığını okumuştum. siz çatladığı günü hissedebildiniz mi ya da ovu testiyle takip etmiş miydinizKızlar torpiklerde hiç okudunuz mu iğnenin 18-20. Günlerinde pozitif çıkıp . Sağlıklı gebelik geçiren olmuş mu ya merak ediyorum her gebe olanın direk 14. Gün çıkmışım acaba. Yoksa negatif olup sonradan hamile olduğunu öğrenen olmuş mu benim iğnenşn 18. Günü çıkmıştı fakat kimyasaldı benim merak ettiğim sağlıklı gebelik olup bu kadar geç çıkan var mı?
Olabilir. CanımBen 10. Güne kadar pozitif gördüm kan verdim 11. Günde negatifdi. Azda olsa çıkardı
Valla bu da mümkün çünkü benim. Geriden gelen. Döllenmişti 18. Gün kimyasalımdaCanım benimde kasıklarıma ara ara giriyor ağrı bende hiç bilmiyorum kist ağrısı nasıl acaba diye ama
Canım şey olabilirmi. Birden fazla yumurta büyür mesela bir kaçı kücük olur. İğne vurulunca büyük olanlar çatlar ama döllenmez. Küçük olanlar bir kaç gün sonra belkide 1 hafta sonra çatlayıp döllenirse
Canım ovu testi kullanmadım iğne olduğun için ve iğneden sonra hep ağrım oldu benimTam emin değilim ama bi topikte kızın çatlatma iğnesinden 4-5 gün sonra yumurtasının çatladığını okumuştum. siz çatladığı günü hissedebildiniz mi ya da ovu testiyle takip etmiş miydiniz