Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım inşallah ya ama ben bu topiğin hayırlı olsun'cusuyum Topikte bu yüzden varım görevim bu kız senin aşılama yapıldı mı nasıl geçti anlatt

Eki Görüntüle 2801872 kızlar yarın kan vermeye gitcem akşam idrarıyla yaptım

tebrik ederim canım sağlıkla gelsin
Badeeeee :) hele bak hele bana kabaran bişyler var mı
Biz 3 müz kalıp kahvelerimizi yudumlucaz topikte galiba kız

Kahve içmeye bende geliyorum gencolar
Gel kız gel ama kalıcı olma
Bat bugündü benm yok anam adet agrm var nerde bzde şanss oysakii kabaran her anı dakikayı değerlendirmiştim nuri alço gibi dolaştm evn içnde bir ay boyunca
Daha gelmedimii valla bende şuaralar öyleyim bıkkınlık geldi
He evet bide o sen şifacı ve duacı anamızsın

Gel kız gel ama kalıcı olma

Daha gelmedimii valla bende şuaralar öyleyim bıkkınlık geldi

He evet bide o sen şifacı ve duacı anamızsın
üfürükçü de olduk ya
sev9 Ahahahah vallahi banada ötle gelmiyor değil
Düşünsene menepoza giriyoz bizimki halen kür tarifi veriyor
Hepinizin hamile kalmasına katkıda bulunup yaşlanınca çocuklarınız tarafından ziyarete gelincekmişim gibi Adile Naşit gibi kuzucuklarım der ağlarım artık

Kızlar önemli not size , ilaç kullananlar ilaç ile birlikte o ay her gün günde üç dört incir ve bir avuç kuru dut yiyin doktor kontrolüne gittiğinizde yumurtanızın buyudugune o bile inanamicak
Ben yaptım doktor 6 yumurta görünce oha dedi benim 2 den fazla yumurtam buyumezken hemde

Cookiie gelmez adet dur daha 3 gün beni sinir hastası edecek dahaa midem flan bulancak göğslerm ağrycak kendmi beş bininci kez hamile hissedeceğim öyle gelecek benmki öle kanser ediyo önce beni

üfürükçü de olduk ya

Hepinizin hamile kalmasına katkıda bulunup yaşlanınca çocuklarınız tarafından ziyarete gelincekmişim gibi Adile Naşit gibi kuzucuklarım der ağlarım artık
Agahahaha yok biz gülmeni isteriz Adile Naşit gibi birde

Bunu ekran görüntüsü aldım adetim gelir gelmez clife macun ve bunları temin edicem
Cookiie gelmez adet dur daha 3 gün beni sinir hastası edecek dahaa midem flan bulancak göğslerm ağrycak kendmi beş bininci kez hamile hissedeceğim öyle gelecek benmki öle kanser ediyo önce beni
Dur dur gelmesin bebiş gelsin belkide hadi

kızlar ben baştaki listeyi siliyip sadece isimlerimiz kalsa hamile olanlara bunu koyarım.Cümkü cidden takip edemiyorum. Ne dersinizzz

Bana kalsa ben her ay hamileyim aşılamanın 3. Günü kesin hamileyim. İki haftaya midem bulanır başım döner kesin derim tamam derim hooop regli.
hayatımda en düzenli şeyim reglim .

Vallahi ugraşma okadar. Listede olmasak ta olur boş ver il yaptgın gün gibi kalsın artık bilen biliyo bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…