- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Ne kadarda aynı benBana kalsa ben her ay hamileyim aşılamanın 3. Günü kesin hamileyim. İki haftaya midem bulanır başım döner kesin derim tamam derim hooop regli.
hayatımda en düzenli şeyim reglim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadarda aynı benBana kalsa ben her ay hamileyim aşılamanın 3. Günü kesin hamileyim. İki haftaya midem bulanır başım döner kesin derim tamam derim hooop regli.
hayatımda en düzenli şeyim reglim .
Hahahs müthiş fikir ama bu ay olcak artık senin inşallah dualara devam ediyorum
Eyvallah kardeşcağızım Ama gülmeyi unutan yaşlı gözlere mutluluktan bir haber vermiyor dilek taşı
Birinizin oğlan birinizin kız. Tamam benim ne olcak ki bana ermişimiz yazsın bakalım doktorum bişy demişti buraya yazmadım bakalım bilcekmi bade hanımdur şimdi sen bu üzüntülü şarkıları oğlunu kendime iç güveysi aldğımda söylersin
Vallahi ugraşma okadar. Listede olmasak ta olur boş ver il yaptgın gün gibi kalsın artık bilen biliyo bizi
yarın bir ayar cekicem canım bilgisayarı elime alamıyorum o yüzdenndüzen olmuyor valla
Ben hiç izlemedim canım uzun süredir böyle dram filmlerini çıkardım hayatımdan ruhum daralıyor vallaİzlediniz mi ? Bu filmi herkes çok ağlamış .
bende hazır koca uyumuşken ağliyim diyorum terapi olur Eki Görüntüle 2801907
Ne dedi kız doktor yorummu yaptı senin şuyun olur falan diye. Baede bana kızın olcak dedi. Hiç kızım olcağını kestiremiyordum amaBirinizin oğlan birinizin kız. Tamam benim ne olcak ki bana ermişimiz yazsın bakalım doktorum bişy demişti buraya yazmadım bakalım bilcekmi bade hanım
Çoook beklersin canımm Eşim İzmirli ben Aydın'lıyım ve şuan Aydın'da annemin eviyle aramızda bir apartman olarak oturuyoz biz bu işte ustayızz bilmem anlatabildim miidur şimdi sen bu üzüntülü şarkıları oğlunu kendime iç güveysi aldğımda söylersin
Vallahi ugraşma okadar. Listede olmasak ta olur boş ver il yaptgın gün gibi kalsın artık bilen biliyo bizi
yarın bir ayar cekicem canım bilgisayarı elime alamıyorum o yüzdenndüzen olmuyor valla
E tamam iştee oğlunda bana gelsin istanbula gönderemem oralaraÇoook beklersin canımm Eşim İzmirli ben Aydın'lıyım ve şuan Aydın'da annemin eviyle aramızda bir apartman olarak oturuyoz biz bu işte ustayızz bilmem anlatabildim mii
Hele ben liste dışında demirbaş olarak yazılsam olur yani çikelatam CookiieVallahi ugraşma okadar. Listede olmasak ta olur boş ver il yaptgın gün gibi kalsın artık bilen biliyo bizi
Söylemem bade bi söylesin bakemBen hiç izlemedim canım uzun süredir böyle dram filmlerini çıkardım hayatımdan ruhum daralıyor valla
Ne dedi kız doktor yorummu yaptı senin şuyun olur falan diye. Baede bana kızın olcak dedi. Hiç kızım olcağını kestiremiyordum ama
Babasına açtım durumu beyy oğlanı bırakmıyolar dedim "ee etme bulma dünyası" dediiE tamam iştee oğlunda bana gelsin istanbula gönderemem oralara
Hadi gelsin bakalım merak ettim şimdii neye göre yorum yaptı acaba doktorunSöylemem bade bi söylesin bakem
Eeee sen anasından koparırsan çocuğunuda koparırlar hayat acımasız bacımBabasına açtım durumu beyy oğlanı bırakmıyolar dedim "ee etme bulma dünyası" dedii
Dün izledm ahhh ahhh ahhhh ahhhhİzlediniz mi ? Bu filmi herkes çok ağlamış .
bende hazır koca uyumuşken ağliyim diyorum terapi olur Eki Görüntüle 2801907
Adet gelmedikce umut var canım bence sen umutsuzluğa kapılmaMerhaba
Bugün adetimin 26. Günü test yaptım erken olanından ve kaset tipi olandan ikiside negatif erken mi yaptım yine. Adet günüme 4 gün var eğer 30 günde olursam. Geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandığım halde 35. Günde adet olmuştum
Dünürcüm ben oğlumu sokakta bulmadım daha doğrusu hiçbi yerde bulamadım ama bulursam uzağa gönderirsem sürekli kızın bana hizmet etmek zorunda kalırr evlerinden çıkmamEeee sen anasından koparırsan çocuğunuda koparırlar hayat acımasız bacım
Teşekkür ederim sev9 darısı sizlere inşallah isteyen herkese kimyasal olmasın da sağlıkla olsun inşallahYaaaa çok sevindim canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah haber ver bize de kan testinden sonra
Ayh çok güldümBabasına açtım durumu beyy oğlanı bırakmıyolar dedim "ee etme bulma dünyası" dedii
Erken hayatım azıcık tam günü bekle malesef yada her gün yap zaten bir gün kala çıkıyor ben olsam günde üç öğün yaparımMerhaba
Bugün adetimin 26. Günü test yaptım erken olanından ve kaset tipi olandan ikiside negatif erken mi yaptım yine. Adet günüme 4 gün var eğer 30 günde olursam. Geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandığım halde 35. Günde adet olmuştum
Ahh canım öyle ama adet olucam sanırım karnım ağrıyo bacaklarım ağrıyo bu ayda olmadıAdet gelmedikce umut var canım bence sen umutsuzluğa kapılma