Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana kalsa ben her ay hamileyim aşılamanın 3. Günü kesin hamileyim. İki haftaya midem bulanır başım döner kesin derim tamam derim hooop regli.
hayatımda en düzenli şeyim reglim .
Ne kadarda aynı ben

Hahahs müthiş fikir ama bu ay olcak artık senin inşallah dualara devam ediyorum

Eyvallah kardeşcağızım Ama gülmeyi unutan yaşlı gözlere mutluluktan bir haber vermiyor dilek taşı

dur şimdi sen bu üzüntülü şarkıları oğlunu kendime iç güveysi aldğımda söylersin

Vallahi ugraşma okadar. Listede olmasak ta olur boş ver il yaptgın gün gibi kalsın artık bilen biliyo bizi
yarın bir ayar cekicem canım bilgisayarı elime alamıyorum o yüzdenndüzen olmuyor valla

Birinizin oğlan birinizin kız. Tamam benim ne olcak ki bana ermişimiz yazsın bakalım doktorum bişy demişti buraya yazmadım bakalım bilcekmi bade hanım

İzlediniz mi ? Bu filmi herkes çok ağlamış .
bende hazır koca uyumuşken ağliyim diyorum terapi olur Eki Görüntüle 2801907
Ben hiç izlemedim canım uzun süredir böyle dram filmlerini çıkardım hayatımdan ruhum daralıyor valla
Birinizin oğlan birinizin kız. Tamam benim ne olcak ki bana ermişimiz yazsın bakalım doktorum bişy demişti buraya yazmadım bakalım bilcekmi bade hanım
Ne dedi kız doktor yorummu yaptı senin şuyun olur falan diye. Baede bana kızın olcak dedi. Hiç kızım olcağını kestiremiyordum ama

Çoook beklersin canımm Eşim İzmirli ben Aydın'lıyım ve şuan Aydın'da annemin eviyle aramızda bir apartman olarak oturuyoz biz bu işte ustayızz bilmem anlatabildim mii

Merhaba
Bugün adetimin 26. Günü test yaptım erken olanından ve kaset tipi olandan ikiside negatif erken mi yaptım yine. Adet günüme 4 gün var eğer 30 günde olursam. Geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandığım halde 35. Günde adet olmuştum

Adet gelmedikce umut var canım bence sen umutsuzluğa kapılma

Babasına açtım durumu beyy oğlanı bırakmıyolar dedim "ee etme bulma dünyası" dedii
Ayh çok güldüm
Erken hayatım azıcık tam günü bekle malesef yada her gün yap zaten bir gün kala çıkıyor ben olsam günde üç öğün yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…