Aa hiç aklımda yoktu ama iyi dedin bir düşüneyim bunu hesap kitap yapayımda gelecekte lazım olurSen de çok tatlı bi anne olacaksın inşallah canım benim
Başlık parası olarak tedavi masraflarını kitlemezsin dimi bize
Hayırlısı olsun canımm gelecek ay nasip olsun inşallahKızlar biraz önce kırmızılar baş gösterdi bende. Ilk denemem olmadı. Nasip değilmiş. Bakalım ikinci de ne olacak. Dua edin
Altın olarak hesapla bebeğim. Çocuğun bize gelişi zaten bu kadar dersin kurtarmıyo dersinAa hiç aklımda yoktu ama iyi dedin bir düşüneyim bunu hesap kitap yapayımda gelecekte lazım olur
Hayırlısı olsun canımm gelecek ay nasip olsun inşallah
Ahahahah yaaa ne güldüm ilahi sevvAltın olarak hesapla bebeğim. Çocuğun bize gelişi zaten bu kadar dersin kurtarmıyo dersin
Şimdi şöyle gelin kızımın çocuk gelişim desteği ücretsiz olacağı için ordan düşeriz diye düşündümAhahahah yaaa ne güldüm ilahi sevv
Sen zararlı çıkcaksın ama kız almak kolaymı kız
Karşılarmıki ben ne emekler vercem onaaaŞimdi şöyle gelin kızımın çocuk gelişim desteği ücretsiz olacağı için ordan düşeriz diye düşündüm
Bi sn ben tedavi masraflarından meshülüm dünürcümKarşılarmıki ben ne emekler vercem onaaa
Ahahaah senin oğlanla benim kız bence çoktan tanışıp bize gelmemeye anlaşmışlar canımBi sn ben tedavi masraflarından meshülüm dünürcümBizim de durumumuz belli oğlanı bi türlü ikna edemedik dünyaya gelmesi için Gelini de ayarladık bekliyoruz Zaten bizim oğlumuzu arasan bulamazsın bak öyle bi damat arıyoruz bulamıyoruz
Hep senin kız dolduruyodurAhahaah senin oğlanla benim kız bence çoktan tanışıp bize gelmemeye anlaşmışlar canım
Amin canım insaAllahAa hiç aklımda yoktu ama iyi dedin bir düşüneyim bunu hesap kitap yapayımda gelecekte lazım olur
Hayırlısı olsun canımm gelecek ay nasip olsun inşallah
Aaa bak kaynanalığını gösterdi şimdidennHep senin kız dolduruyodurbenim oğluşum yapmazz
Ahh bi gelseler artık bu ay biz delirmedenAaa bak kaynanalığını gösterdi şimdidenn
Senden umutluyum bendeAhh bi gelseler artık bu ay biz delirmeden
Neden benden umutlusun kuzucum anlat ben de bileyimSenden umutluyum bende
Ovulasyon testlerine dayanarak umutluyumNeden benden umutlusun kuzucum anlat ben de bileyimhamile olma ihtimalim 19da 0 19 boş ayy
Umudunu sevdiğim ben buraları bırakmam hepinizi gebelik topiklerine uğurlucamOvulasyon testlerine dayanarak umutluyum
Hadi bakalımmkim kimi uğurlucakUmudunu sevdiğim ben buraları bırakmam hepinizi gebelik topiklerine uğurlucam
Canım bu takvimi nasıl koyuyoruz acabaInşallah canım benim
Badeeeee :) hele bak heleCanım benim 6. Hissim kuvvetli başkasına hissettiğim çıkar bitek kendime çıkmaz
Bende ıkı gün erken oldu hayatım ve çok şiddetli oldu agrımKızlar femara kullanıp adeti geciken var mı aramızda. Test negatif ama adet olmadım hala
vatana millete sana eşine hayırlı ugurlu olsunEki Görüntüle 2801872 kızlar yarın kan vermeye gitcem akşam idrarıyla yaptım