Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy hadi inşallah canım benimm benim de olursa ya oğlum olcak gibi ya da ikiz olcak gibi geçiyo içimden inşallah kalbine doğmuştur bebeğim
Hahahdh kaynana olucam desene başınaa benden de ne olur ama

Ayy hadi inşallah canım benimm benim de olursa ya oğlum olcak gibi ya da ikiz olcak gibi geçiyo içimden inşallah kalbine doğmuştur bebeğim

Kızıma kaynanalık yapma kız sakın

Yalnız cidden bende erkek annesi tipi varmış normalde de teyzem dedi bunu tam bir erkek annesi tipin var diye Baede Cookiie böyle efendi ama zıpır bi tip yetiştiririm

Kız olcak kız

Inassal canım

Hahshh tabi ki dee dünürcüm ev işine yardım etmeyi öğretmiyycem. Yardım değil görevin o senin sen de o evde yaşıyosun dicem Bu kadar diyoz cidden buluyorlarmış bi de birbirlerini
Valla olursada şaşrmam dünya küçük artık

Kızlar biraz önce kırmızılar baş gösterdi bende. Ilk denemem olmadı. Nasip değilmiş. Bakalım ikinci de ne olacak. Dua edin

Kızlar biraz önce kırmızılar baş gösterdi bende. Ilk denemem olmadı. Nasip değilmiş. Bakalım ikinci de ne olacak. Dua edin
Hayırlısı canım vakti var demekki benimde ilk denememde olmadı ikinci klomen tedavimdeyim.Rabbim inşallah hepimize bir evlat nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…