Ayy hadi inşallah canım benimmYavrum sen ramazan bayramında alacaksın müjdeni yani bu ay kırmızıları göreceksin ama diğer ay kafandan hamileliği attığın için önümüzdeki ay olacak ve senin bir kizin olacak Sev9 unda oğlu olacak
Hahahdh kaynana olucam desene başınaaAy şaka yapıyosun gerçektenmii. Kız hayırlısıysa inşallah olsun. Sonrada dünür olcaz zaten onlaBir kız çocuk çok istiyorum aslında ama benim ailemde de eşimin ailesinde de hep erkek oluyor bebekler nedense. O yüzden bana hep oğlum olcakmoş gibi geliyo
Kızıma kaynanalık yapma kız sakınAyy hadi inşallah canım benimmbenim de olursa ya oğlum olcak gibi ya da ikiz olcak gibi geçiyo içimden inşallah kalbine doğmuştur bebeğim
Hahahdh kaynana olucam desene başınaabenden de ne olur ama
Kızz ben kıyamam kiKızıma kaynanalık yapma kız sakın
Hele bi kıyKızz ben kıyamam kibenden kaynana olmaz ayrıca ne kadae zor yapıldıklarını biliyom kıyamam
Ahhahaa kız inşallah olsunda kız erkek hiç farketmez
Gelinimi iyi yetir heeHele bi kıy
Ahhahaa kız inşallah olsunda kız erkek hiç farketmez
Sende damadımı iyi büyüt pamuk gibi olsun heeGelinimi iyi yetir hee
Tabi ki de kuzucum sağlıklı olsun inşallah olsunn yanii bi olsunnn da
Hahshh tabi ki dee dünürcüm ev işine yardım etmeyi öğretmiyycem. Yardım değil görevin o senin sen de o evde yaşıyosun dicemSende damadımı iyi büyüt pamuk gibi olsun hee
Kız olcak kızAy şaka yapıyosun gerçektenmii. Kız hayırlısıysa inşallah olsun. Sonrada dünür olcaz zaten onlaBir kız çocuk çok istiyorum aslında ama benim ailemde de eşimin ailesinde de hep erkek oluyor bebekler nedense. O yüzden bana hep oğlum olcakmoş gibi geliyo
Canım benim 6. Hissim kuvvetli başkasına hissettiğim çıkar bitek kendime çıkmaz
Inassal canımAyy hadi inşallah canım benimmbenim de olursa ya oğlum olcak gibi ya da ikiz olcak gibi geçiyo içimden inşallah kalbine doğmuştur bebeğim
Hahahdh kaynana olucam desene başınaabenden de ne olur ama
Valla olursada şaşrmam dünya küçük artıkHahshh tabi ki dee dünürcüm ev işine yardım etmeyi öğretmiyycem. Yardım değil görevin o senin sen de o evde yaşıyosun dicemBu kadar diyoz cidden buluyorlarmış bi de birbirlerini
Kız olcak kız
Ay hadi inşallah öncelik sağlıklı olsundaCanım benim 6. Hissim kuvvetli başkasına hissettiğim çıkar bitek kendime çıkmaz
Sen de çok tatlı bi anne olacaksın inşallah canım benimInşallah şahane anneler olcaksınız kız
Başlık parası olarak tedavi masraflarını kitlemezsin dimi bizeValla olursada şaşrmam dünya küçük artık
Amin canım inşallahAy hadi inşallah öncelik sağlıklı olsunda
Rabbim sana da versin kuzum hepimize çok bekletmeden
Inşallah canımSen de çok tatlı bi anne olacaksın inşallah canım benim
Başlık parası olarak tedavi masraflarını kitlemezsin dimi bize
Hayırlısı canım vakti var demekki benimde ilk denememde olmadı ikinci klomen tedavimdeyim.Rabbim inşallah hepimize bir evlat nasip eder.Kızlar biraz önce kırmızılar baş gösterdi bende. Ilk denemem olmadı. Nasip değilmiş. Bakalım ikinci de ne olacak. Dua edin
Aminn InsaAllahHayırlısı canım vakti var demekki benimde ilk denememde olmadı ikinci klomen tedavimdeyim.Rabbim inşallah hepimize bir evlat nasip eder.