Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yavrum sen ramazan bayramında alacaksın müjdeni yani bu ay kırmızıları göreceksin ama diğer ay kafandan hamileliği attığın için önümüzdeki ay olacak ve senin bir kizin olacak Sev9 unda oğlu olacak
Ayy hadi inşallah canım benimm ❤️😍 benim de olursa ya oğlum olcak gibi ya da ikiz olcak gibi geçiyo içimden inşallah kalbine doğmuştur bebeğim 😍
Ay şaka yapıyosun gerçektenmii. Kız hayırlısıysa inşallah olsun. Sonrada dünür olcaz zaten onla 🤣 Bir kız çocuk çok istiyorum aslında ama benim ailemde de eşimin ailesinde de hep erkek oluyor bebekler nedense. O yüzden bana hep oğlum olcakmoş gibi geliyo😂
Hahahdh kaynana olucam desene başınaa 😂😂😂 benden de ne olur ama 😂😂

Ayy hadi inşallah canım benimm ❤️😍 benim de olursa ya oğlum olcak gibi ya da ikiz olcak gibi geçiyo içimden inşallah kalbine doğmuştur bebeğim 😍

Kızıma kaynanalık yapma kız sakın😂

Yalnız cidden bende erkek annesi tipi varmış normalde de 😂 teyzem dedi bunu tam bir erkek annesi tipin var diye Baede Baede Cookiie Cookiie 😂 böyle efendi ama zıpır bi tip yetiştiririm 🥰

Ay şaka yapıyosun gerçektenmii. Kız hayırlısıysa inşallah olsun. Sonrada dünür olcaz zaten onla 🤣 Bir kız çocuk çok istiyorum aslında ama benim ailemde de eşimin ailesinde de hep erkek oluyor bebekler nedense. O yüzden bana hep oğlum olcakmoş gibi geliyo😂
Kız olcak kız

Inassal canım

Hahshh tabi ki dee dünürcüm ev işine yardım etmeyi öğretmiyycem. Yardım değil görevin o senin sen de o evde yaşıyosun dicem 😂😂 Bu kadar diyoz cidden buluyorlarmış bi de birbirlerini 😂😂
Valla olursada şaşrmam dünya küçük artık 🤣🤣

Kızlar biraz önce kırmızılar baş gösterdi bende. Ilk denemem olmadı. Nasip değilmiş. Bakalım ikinci de ne olacak. Dua edin 😊💓

Kızlar biraz önce kırmızılar baş gösterdi bende. Ilk denemem olmadı. Nasip değilmiş. Bakalım ikinci de ne olacak. Dua edin 😊💓
Hayırlısı canım vakti var demekki benimde ilk denememde olmadı ikinci klomen tedavimdeyim.Rabbim inşallah hepimize bir evlat nasip eder.

X