Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende adet olacağım ve aşılama yapacağız süreci anlayabilir misin rica etsem birde iğnenin fiyatını
Canım reglimin 4. Günü gonol f 450 ml bir kutu ilaç verdi. Hergün aynı saatte göbek altından yapıyorsun ben akşam yaptım hiç acımıyor eşin bile yapar.
Sonra nenımkiler büyümedi 75 mlgr dan vurdum. Bir kutu daha aldırdı 150 mlgramdan vurmaya devam ettim.bu arada bir kutu ilaç 750 tl özelden. Devlette nasıl bilmiyorum mutlaka indirimlidir.
velhasıl dün gittim yumurtam 6 adet olmuş ve hemen çatlama iğnesi yaptı. Yarın şu saate gel dedi. Aşılama günü yani bugun hastaneye eşim sperm veriyor . Spremi koltukaltında vicut ısısında doktorunuza götürün dediler zaten yönlendiriyor. Doktorda vakit kaybetmeden işleme aldı. İçime enjekte etti. Benim içimin hep darlıgından ve kendimi kastığımdan doktorum şikayetçi . Korkmanı istemem ama ben kliniği inlettim doktor şaşırdı . Bukadar agrı olmuyor sen çok kastın dedi. 30 dk kıpırdamadan yattım ve şimdi evimde uzanıyorum. Ayhh yoruldum :)) hastaneye de 350 tl verdim. Toplam 3000 falan oldu yani maliyeti. 12 gün sonra kanda bakıcam . Tamamsa çoğul gebelık olursada bi işlemle onu halledicek. Ama doktorum sanmıyorum dedi. Bugunde akşam ilişki dedi. Devam dedi perhiz yapma . Ve iş temizlik vs yapma sadece dinlen. Umarım tüm bilgileri vermişimdir :))))

Bugün sağ yumurtalık tarafımda ve kasığımda baya bir ağrı var kızlar. Dünden beri asosilin kullanıyorum idrar yolları için. O yaparmı acaba yoksa yumurtlama falan olabilirmi

E iyiymiş bende özele gidiyorum ama ilaç fiyatı 1500 falan tutuyor diye duydum ben bir kutu içinde kaç günlük iğne oluyor iğneyi kaç gün kullanıyorsun kusura bakma çok soruyordum aşırı merak ediyorum ve heyecanlıyım da

Yok canm estafllah. Bi kutuda 6 adet şırınga var.
ilaç mg yuksek ıhtımalle 75 den başla dicek. Zaten bi kutu yetiyor. İlacı kullanmadan önce kutuyu açarken youtubede ilacın adını yaz . Kullanım şeklini görürsün. Yani ilaçı 250 mg kullan derse iki günde bitiyor miccık bişy. Beş gün kullanıyosun dr a gidiyosun buyumemişsse bidaha kullandırıyor. Sana verdigi orana baglı.

Bugün sağ yumurtalık tarafımda ve kasığımda baya bir ağrı var kızlar. Dünden beri asosilin kullanıyorum idrar yolları için. O yaparmı acaba yoksa yumurtlama falan olabilirmi
Bence yumurtlaama çünki ben idara yolu enfeksıyonu için dünya ilaç kullanmış biri olarak öyle bi agrı çekmedim hiç

Bence yumurtlaama çünki ben idara yolu enfeksıyonu için dünya ilaç kullanmış biri olarak öyle bi agrı çekmedim hiç
Ay her bi ağrıda nolur nolmaz biz değerlendirelim diye diye gınada geldi artık böylede zormuş bilmeden

Yok ben kendim yapamam aşırı korkarim vurmaktan değil ama yanlış yapmaktan hastanede vururlar hergun dimi

Kızlar iyi akşamlar bugün iğnenin 12.günüydü sabah ilk idrarla değil gün arasında Bi test yaptım silik çizgi vardı umarım koyulaşmaya başlar gögüs hassatiyetim başladı dünden beri hayırlısı pazar günü ilk idrarla yapıcam bide 14.gün oluyo

Canm inşallah koyulaşır daha çok. Fotofrafı varmı testin

Canm inşallah koyulaşır daha çok. Fotofrafı varmı testin
Var canım eğer koyulaşma olursa atıcam böyleydi böyle oldu diye hayırlısı bekliyorum bakalım kimyasal geçirdiğim ay 12.gün iğne etkisi kalmamıştı negatifti testim 14de pozitife dönmüştü bakalım bu ay nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…