Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var canım eğer koyulaşma olursa atıcam böyleydi böyle oldu diye hayırlısı bekliyorum bakalım kimyasal geçirdiğim ay 12.gün iğne etkisi kalmamıştı negatifti testim 14de pozitife dönmüştü bakalım bu ay nasıl olucak
Genelde 12de geçiyor etkisi canım. Pazar günü koyulaşmış olarak bekliyoruz😍

Kızlar ben bu ay tedavi görmedim. Geçen ay klomen+iğne kullanmıştım. Normal şartlarda adete 8 gün var ama ovülasyon testim 7 marttan beri hep koyu çıkmaya başladı. Kist olduğunda böyle mi olur hep koyu mu çıkar? Gelişmiş ama çatlamamış olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20210313_150206_249.jpg
    IMG_20210313_150206_249.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210313_150015_097.jpg
    IMG_20210313_150015_097.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210313_145939_317.jpg
    IMG_20210313_145939_317.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar ben bu ay tedavi görmedim. Geçen ay klomen+iğne kullanmıştım. Normal şartlarda adete 8 gün var ama ovülasyon testim 7 marttan beri hep koyu çıkmaya başladı. Kist olduğunda böyle mi olur hep koyu mu çıkar? Gelişmiş ama çatlamamış olabilir mi
Gebelik olabilir canım bi test yap bence kist olsa bu kadar köyü olmaz biraz daha açık olur hep inşallah bebistir

Yaaaa olivasyon testi yapıp pozitif gören okadar çok ki burda :)) inşlah bebiştir. Ve kafandan çıkarttıgın zaman gelmesi de mucize olur . Normal test aldın mı ?? Keşke hemen alsan 😌

Yaaaa olivasyon testi yapıp pozitif gören okadar çok ki burda :)) inşlah bebiştir. Ve kafandan çıkarttıgın zaman gelmesi de mucize olur . Normal test aldın mı ?? Keşke hemen alsan 😌
Ahh canımın içii inşallah bi mucize olur ama test alıp yapacak kadar bi umut yok için eğer zaten olduysa o kadar haklısın ki vazgeçtiğim ay olmuş olur 😂 Siz gebelik olabilir diyosunuz ya ben hala kist mi acaba diyorum aşırı aklımdan çıkmış :halay:

🙏rica ederim canım benim
Bebeğim şimdi yapsam da adete 8 gün var çıkmaz durduk yere canım sıkılır. Pek umudum da yok ama Allah büyük tabi sürpriz yapmış olabilir çocuğum 😂

Bu arada kist tecrübesi olan uzun süre lh pozitif gören arkadaşlar fikirlerinize açığım. Yaşayan varsa bu durumu paylaşırsa sevinirim ☺️ A Asenaasena96 senin buna benzer bişey oldu onu biliyorum ama kist değildi dimi kuzucum ultrasonda çatlama görülmüştü

Bebeğim şimdi yapsam da adete 8 gün var çıkmaz durduk yere canım sıkılır. Pek umudum da yok ama Allah büyük tabi sürpriz yapmış olabilir çocuğum 😂

Bu arada kist tecrübesi olan uzun süre lh pozitif gören arkadaşlar fikirlerinize açığım. Yaşayan varsa bu durumu paylaşırsa sevinirim ☺️ A Asenaasena96 senin buna benzer bişey oldu onu biliyorum ama kist değildi dimi kuzucum ultrasonda çatlama görülmüştü
Tamam yavrum o zaman bir hafta daha bekle direk kan tahlili ver ayy içimde bir kıpırtı oldu kalp çarpıntım yükseldi hamiş misin gibi geliyo bana öyle hissediyorum bak bakım hislerim kuvvetlidir dediğim çıkar sonucunu bekliyoruz haftaya 😘😘😘

Tamam yavrum o zaman bir hafta daha bekle direk kan tahlili ver ayy içimde bir kıpırtı oldu kalp çarpıntım yükseldi hamiş misin gibi geliyo bana öyle hissediyorum bak bakım hislerim kuvvetlidir dediğim çıkar sonucunu bekliyoruz haftaya 😘😘😘
Ayy kuzucum bütün iyi hislerin seni bulsun inşallah çok teşekkür ederim 🥰 diyorum ne olur ne olmaz bugünleri de değerlendireyim 😂 inşallah hislerin doğru çıkar çok teşekkür ederim ❤️

Kız hislerin kuvvetliyse banada bi hisset bakayım ne çıkcak:cool:😂😂

Ayy kuzucum bütün iyi hislerin seni bulsun inşallah çok teşekkür ederim 🥰 diyorum ne olur ne olmaz bugünleri de değerlendireyim 😂 inşallah hislerin doğru çıkar çok teşekkür ederim ❤️
Degerlendir tabi canım benim yinede dikkat et teşekkür ederim amin insallah

Yavrum sen ramazan bayramında alacaksın müjdeni yani bu ay kırmızıları göreceksin ama diğer ay kafandan hamileliği attığın için önümüzdeki ay olacak ve senin bir kizin olacak Sev9 unda oğlu olacak
Ay şaka yapıyosun gerçektenmii. Kız hayırlısıysa inşallah olsun. Sonrada dünür olcaz zaten onla 🤣 Bir kız çocuk çok istiyorum aslında ama benim ailemde de eşimin ailesinde de hep erkek oluyor bebekler nedense. O yüzden bana hep oğlum olcakmoş gibi geliyo😂

X