Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım bizi bizden iyi kim anlayabilir ki Canım 7 aylık evliyim ben 3 aydır falan düşünüyoruz herşey normal çıktı sadece hormon kaldı yarın da hormona bakılacak. Onda da sıkıntı çıkmazsa inşallah kürlere başlamayı düşünüyorum folik asit kullanıyorum sadece

3 ay kısa bir süre aslında ama herşeyine baktırmakla iyi yaptırmışsın kuzum. En azından boşa kürek çekmemiş olursun bir sorun varsa baştan önleminizi alırsınız. Rabbim çok fazla bekletmeden nasip etsin

Sitresden de olabilir. Sıkma canını ilaç kesin söktürüyor zaten. Az daha dayan :)

Aaayy süper canım tebrik ederimm baya koyu çıkmış regli tarihin geçtimi
Teşekkür ederimmm. Darısı hepimize olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz. Bugün regl günümdü. Femera kullanıyorum 2. Ayım. 25 şubat yumurtlama günümdü. 26 şubatta yumurtaların hepsi çatlamış demişti doktor. Yaptığım test erken gebelik testi. O yüzden o kadar koyu çıkmıştır diye düşünüyorum.

Aynen öyle canım benim baştan baktırdım sonra niye olmuyor dememek için inşallah kuzum isteyen herkesin kucağı boş kalmasın inşallah mübarek cuma öncesi bütün isteyenlere olsun bu duam

Merhaba bende adet olacağım ve aşılama yapacağız süreci anlayabilir misin rica etsem birde iğnenin fiyatını

Aynen öyle canım benim baştan baktırdım sonra niye olmuyor dememek için inşallah kuzum isteyen herkesin kucağı boş kalmasın inşallah mübarek cuma öncesi bütün isteyenlere olsun bu duam
Aminn canım amin inşallah hepimizin kucağı dolsun

Sağlıkla ilerlesin kuzumm

Canım ben 23.günde gördüm adeti o da söktürücü sayesinde bittiği gün lekenlenme ile geldi sonrasında iyice söküldü zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum

Aynen canım gelmeyince insan çok yıpranıyor şuan yumurtlama dönemimdeydim belkide
Olabilir canım benim sat 16 ocaktı gecikmemin 11. günü çatlama gördüm yine olmadı maalesef nasip değilmiş. Çok da yıprandım yani psikolojik olarak bitiktim ama öyle olmamak gerekiyormuş Rabbim kötü bir sıkıntıdan sakındırsın. Stres herşeyi geciktiriyor belki kafamızdan atsak direkt olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…