Aynen öyle canım bizi bizden iyi kim anlayabilir kiHepimiz öyleyiz canım valla. Cevremizde kimseye anlatamıyoruz bu kadar burda anca biz aynı şeyleri yaşayanlar olarak birbirimizi anlıyoruzSen doğal yoldanmı bekliyosun tedavimi görüyosun
Merhaba kuzum iyiyim ben çok şükür. Kendimce bişeylerle zaman geciriyırum. Sen nasılsın nasıl gidiyor görebildinmi bebeği
Kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum. Bu tüp bebekle kimyasal olduktan sonra her ay farklı birşey deneyimliyorum. Şimdi vitamin yüklemesi yapıyoruz işe yaradı mı hiç onu da bilmiyorum daha ama hep bir umut var işte yok edemediğimiz :) ovulasyon takibi de yapıyorum gerçi hep düzenli oluyor ama ovulasyon iki gün önce oldu yani pik gördüm dün ve ondan önceki gün testte. İki gün önce de değerlendirdik ve ben ilişki sonrası hep sırtüstü yatardım bu kez yüzüstü neredeyse 45 dk yattım ama yatarken de kasıklarında bir ağrı hissettim sonra geçti, şimdi dün akşamdan beri kasıklarımda baya yoğun ağrı var belime de vuruyor, dün de afedersiniz idrarımda ipliksi akıntılar gördüm birsürü. Yumurtlamadaki akıntıdandır dedim onlara ağrı da yumurtlama döneminde olurdu ama bu kadar uzuan sürmezdi hala ağrım devam ediyor adet ağrısı gibi ilginç..Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç merak ediyorum.
Canım bendede sürekli kasık ağrıları yumurtalık ağrıları oluyor ama bunlar hangi döneme denk geliyo bilmiyorum testle falan takip etmediğim için. Ama dediğğ gibi idrar yolu enfeksiyonu foaanda olabilir. Ben 2 hafta önce tahlil yaptırdığımda çok hafif çıkmıştı. Bugün ilaca başladım artık 3 gün kullanıcam idrar yolları ile ilgili
3 ay kısa bir süre aslında ama herşeyine baktırmakla iyi yaptırmışsın kuzum. En azından boşa kürek çekmemiş olursun bir sorun varsa baştan önleminizi alırsınız. Rabbim çok fazla bekletmeden nasip etsinAynen öyle canım bizi bizden iyi kim anlayabilir kiCanım 7 aylık evliyim ben 3 aydır falan düşünüyoruz herşey normal çıktı sadece hormon kaldı yarın da hormona bakılacak. Onda da sıkıntı çıkmazsa inşallah kürlere başlamayı düşünüyorum folik asit kullanıyorum sadece
Aaayy süper canım tebrik ederimm baya koyu çıkmış regli tarihin geçtimi
Sitresden de olabilir. Sıkma canını ilaç kesin söktürüyor zaten. Az daha dayan :)Adet gecikmesinin 15’inci günü ve hala adet olmadım. Cıldırıcam galiba. Bu adet söktürücüyüde 10 gün kullanıp öyle adet olunuyormuş yoruldum yaaaadet söktürücü masaj ne varsa deniyorum banamısın demiyor
Teşekkür ederimmm. Darısı hepimize olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz. Bugün regl günümdü. Femera kullanıyorum 2. Ayım. 25 şubat yumurtlama günümdü. 26 şubatta yumurtaların hepsi çatlamış demişti doktor. Yaptığım test erken gebelik testi. O yüzden o kadar koyu çıkmıştır diye düşünüyorum.Aaayy süper canım tebrik ederimm baya koyu çıkmış regli tarihin geçtimi
Yaa sag saglim kucagına almayı nasip etsin rabbim
Inşallah bitanem benim sağolÇok mutlu oldum canım yaa. Kalbinide duy 16sında inşallah
Tebrikler
Aynen öyle canım benim baştan baktırdım sonra niye olmuyor dememek için3 ay kısa bir süre aslında ama herşeyine baktırmakla iyi yaptırmışsın kuzum. En azından boşa kürek çekmemiş olursun bir sorun varsa baştan önleminizi alırsınız. Rabbim çok fazla bekletmeden nasip etsin
Masallah canim saglikla ilerlesin insallah
Masallah canim saglikla ilerle
Merhaba bende adet olacağım ve aşılama yapacağız süreci anlayabilir misin rica etsem birde iğnenin fiyatınıSelam kızçeler. Güzel haberler le geldim. Doktorumdaydım bugun yine. Muayne edince kadın bir heycanlandı anlatamam totatlde 6 yumurtam olmuş. Yani aşılama tutma ihtimali yüksek. Yarın saat 1 de aşılama var. Bugun iğnemi yaptı. Ama zormuş hastaneye git işlemler falan her hafta kontrol vs . Bakalım yarından snra neler olcak. Bu arada gonal F 450 kullanan olursa benım göğüslerim çok fena şiş ve acıyor akıntı çok fazla doktora sordum enfeksıyon faln değil ilacın etkileri dedi.
bu arada kayınvalidemler 2. Koviti geçiriyor bugun öğrendik korona olmuşlar. Allahtan bir haftadır görmüyoruz. Yoksa emeklerim çöpe giderdi.
Aminn canım amin inşallah hepimizin kucağı dolsunAynen öyle canım benim baştan baktırdım sonra niye olmuyor dememek içininşallah kuzum isteyen herkesin kucağı boş kalmasın inşallah mübarek cuma öncesi bütün isteyenlere olsun bu duam
Sağlıkla ilerlesin kuzummTeşekkür ederimmm. Darısı hepimize olsun. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiz. Bugün regl günümdü. Femera kullanıyorum 2. Ayım. 25 şubat yumurtlama günümdü. 26 şubatta yumurtaların hepsi çatlamış demişti doktor. Yaptığım test erken gebelik testi. O yüzden o kadar koyu çıkmıştır diye düşünüyorum.
Eksik olma kuzumAminn canım amin inşallah hepimizin kucağı dolsun
kan da verdim yaa ama o arada meraktan size de sordum. kan testi negatif ama adet de olmadım. haftaya tekrar gideceğim bakalım neler olacakBende her ay geliyor. Yumurtluyorsun.
Kan verseydin hayatım? Niye kendine dert ettin bukadar.
Canım ben 23.günde gördüm adeti o da söktürücü sayesinde bittiği gün lekenlenme ile geldi sonrasında iyice söküldü zor bir süreç seni çok iyi anlıyorumAdet gecikmesinin 15’inci günü ve hala adet olmadım. Cıldırıcam galiba. Bu adet söktürücüyüde 10 gün kullanıp öyle adet olunuyormuş yoruldum yaaaadet söktürücü masaj ne varsa deniyorum banamısın demiyor
Aynen canım gelmeyince insan çok yıpranıyor şuan yumurtlama dönemimdeydim belkideCanım ben 23.günde gördüm adeti o da söktürücü sayesinde bittiği gün lekenlenme ile geldi sonrasında iyice söküldü zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum
Olabilir canım benim sat 16 ocaktı gecikmemin 11. günü çatlama gördüm yine olmadı maalesef nasip değilmiş. Çok da yıprandım yani psikolojik olarak bitiktim ama öyle olmamak gerekiyormuş Rabbim kötü bir sıkıntıdan sakındırsın. Stres herşeyi geciktiriyor belki kafamızdan atsak direkt olcakAynen canım gelmeyince insan çok yıpranıyor şuan yumurtlama dönemimdeydim belkide