Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah

Canım beni de yazar mısın nereye cevaplayacağım soruları
Canım hoşgeldin ben pek ilgilenemiyorum bu ara topikle o yüzden listeyi güncelleyemiyorum. Burada istediğin şekilde istediğin sorularını sıkıntını sevincini paylaşabilirsin. Bizde seninle paylaşırız duygularını
Hayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
Lariimm güzel larimm canımm larimm seninde kandilin mübarek olsunn rabbim sağlıcakla evlatlarına kavuştursun hayırlı evlatlar olsunlar inşallahh

Teşekkür ederim canım hoş bulduk tabi ki anca buraya yazınca kendimi iyi hissediyorum rahatlıyorum şimdiden herkesin ağzına yüreğine sağlık

Kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum. Bu tüp bebekle kimyasal olduktan sonra her ay farklı birşey deneyimliyorum. Şimdi vitamin yüklemesi yapıyoruz işe yaradı mı hiç onu da bilmiyorum daha ama hep bir umut var işte yok edemediğimiz :) ovulasyon takibi de yapıyorum gerçi hep düzenli oluyor ama ovulasyon iki gün önce oldu yani pik gördüm dün ve ondan önceki gün testte. İki gün önce de değerlendirdik ve ben ilişki sonrası hep sırtüstü yatardım bu kez yüzüstü neredeyse 45 dk yattım ama yatarken de kasıklarında bir ağrı hissettim sonra geçti, şimdi dün akşamdan beri kasıklarımda baya yoğun ağrı var belime de vuruyor, dün de afedersiniz idrarımda ipliksi akıntılar gördüm birsürü. Yumurtlamadaki akıntıdandır dedim onlara ağrı da yumurtlama döneminde olurdu ama bu kadar uzuan sürmezdi hala ağrım devam ediyor adet ağrısı gibi ilginç..Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç merak ediyorum.

Canim idrar yolları veya vajinal enfeksiyon olabilirsin yada gazin vardir gaz sıkışması da yapıyor ayni hisleri kendimden biliyorum

kızlar merhabalar nasılsınız :)
Zamanın geçmesini bekliyoruz :) benim daha 6.günüm aşılamadan sonra ama galiba bu ay gebe kalmadım. Çünkü yerleşme ağrısı hiç hissetmedim. Benim bir düşüğüm olmuştu, onda yerleşince günlerr öncesinden hamile kaldığımı anlamıştım ve göğüslerimde adetime 8 gün varken hassasiyet olmuştu. Bu sefer hiçbir şey hissetmiyorum

Canim idrar yolları veya vajinal enfeksiyon olabilirsin yada gazin vardir gaz sıkışması da yapıyor ayni hisleri kendimden biliyorum
Teşekkür ederim canım cevabın için büyük ihtimal gaz sıkışması ben de öyle düşündüm. Enfeksiyon ilk aklıma gelen şeydi ama yanma kaşıntı yada koku yok o yüzden gaz sıkışması sanırım :/

Teşekkür ederim canım hoş bulduk tabi ki anca buraya yazınca kendimi iyi hissediyorum rahatlıyorum şimdiden herkesin ağzına yüreğine sağlık
Hepimiz öyleyiz canım valla. Cevremizde kimseye anlatamıyoruz bu kadar burda anca biz aynı şeyleri yaşayanlar olarak birbirimizi anlıyoruz Sen doğal yoldanmı bekliyosun tedavimi görüyosun
kızlar merhabalar nasılsınız :)
Merhaba kuzum iyiyim ben çok şükür. Kendimce bişeylerle zaman geciriyırum. Sen nasılsın nasıl gidiyor görebildinmi bebeği
Kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum. Bu tüp bebekle kimyasal olduktan sonra her ay farklı birşey deneyimliyorum. Şimdi vitamin yüklemesi yapıyoruz işe yaradı mı hiç onu da bilmiyorum daha ama hep bir umut var işte yok edemediğimiz :) ovulasyon takibi de yapıyorum gerçi hep düzenli oluyor ama ovulasyon iki gün önce oldu yani pik gördüm dün ve ondan önceki gün testte. İki gün önce de değerlendirdik ve ben ilişki sonrası hep sırtüstü yatardım bu kez yüzüstü neredeyse 45 dk yattım ama yatarken de kasıklarında bir ağrı hissettim sonra geçti, şimdi dün akşamdan beri kasıklarımda baya yoğun ağrı var belime de vuruyor, dün de afedersiniz idrarımda ipliksi akıntılar gördüm birsürü. Yumurtlamadaki akıntıdandır dedim onlara ağrı da yumurtlama döneminde olurdu ama bu kadar uzuan sürmezdi hala ağrım devam ediyor adet ağrısı gibi ilginç..Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç merak ediyorum.
Canım bendede sürekli kasık ağrıları yumurtalık ağrıları oluyor ama bunlar hangi döneme denk geliyo bilmiyorum testle falan takip etmediğim için. Ama dediğğ gibi idrar yolu enfeksiyonu foaanda olabilir. Ben 2 hafta önce tahlil yaptırdığımda çok hafif çıkmıştı. Bugün ilaca başladım artık 3 gün kullanıcam idrar yolları ile ilgili

Yani bilmiyorum ki daha önce idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımı yaparken cayır cayır yanma olurdu belki hafif birşey de ondan mı değil diyorum bilmiyorum işte..tüp bebek ilaçları zaten herşeyi bir altüst ediyor,sonrasındaki regl mutlaka gecikiyor ve ağrılı oluyor ama 1 regl sonra tam 28 güne tekrar düzene girdim mesela 36 yıldır ilk kez sıfır ağrıyla bir regl dönemi geçirdim ondan sonraki yumurtlamada da bu garip ağrılar var..aman valla artık vücudumuzu da anlayamıyoruz :)

Kızlar hasta oldum 11 yumurta işe yaramadı maalesef

Kuzum iğneden önce yada sonra bende hiçbirşey hissetmedim hatta 12 13 günler test yaptım negatifti 17 gün pozitifi gördüm umudunu yitirme

Kuzum 5 hafta 3 günlükken gidip gördüm ondan sonra gitmedim daha iyi bi doktor buldum randevusu 16 martta o zaman gidecem inşalalh beklemediyim şuan için ama çok şükür bi aksilik yok gibi

Selam kızçeler. Güzel haberler le geldim. Doktorumdaydım bugun yine. Muayne edince kadın bir heycanlandı anlatamam totatlde 6 yumurtam olmuş. Yani aşılama tutma ihtimali yüksek. Yarın saat 1 de aşılama var. Bugun iğnemi yaptı. Ama zormuş hastaneye git işlemler falan her hafta kontrol vs . Bakalım yarından snra neler olcak. Bu arada gonal F 450 kullanan olursa benım göğüslerim çok fena şiş ve acıyor akıntı çok fazla doktora sordum enfeksıyon faln değil ilacın etkileri dedi.
bu arada kayınvalidemler 2. Koviti geçiriyor bugun öğrendik korona olmuşlar. Allahtan bir haftadır görmüyoruz. Yoksa emeklerim çöpe giderdi.

Adet gecikmesinin 15’inci günü ve hala adet olmadım. Cıldırıcam galiba. Bu adet söktürücüyüde 10 gün kullanıp öyle adet olunuyormuş yoruldum yaaa adet söktürücü masaj ne varsa deniyorum banamısın demiyor

Kuzum 5 hafta 3 günlükken gidip gördüm ondan sonra gitmedim daha iyi bi doktor buldum randevusu 16 martta o zaman gidecem inşalalh beklemediyim şuan için ama çok şükür bi aksilik yok gibi
Çok mutlu oldum canım yaa. Kalbinide duy 16sında inşallah

Canımmm çok mutlu oldumm. Çok güzel bir başlangıc sonuc çok güzel gelsin kayınvalidenler içinde üzüldüm ama rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…