Canım hoşgeldin ben pek ilgilenemiyorum bu ara topikle o yüzden listeyi güncelleyemiyorum. Burada istediğin şekilde istediğin sorularını sıkıntını sevincini paylaşabilirsin. Bizde seninle paylaşırız duygularınıCanım beni de yazar mısınnereye cevaplayacağım soruları
Lariimm güzel larimm canımm larimm seninde kandilin mübarek olsunn rabbim sağlıcakla evlatlarına kavuştursun hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhHayirli kandiller kizlar
Rabbim bu gece hürmetine bekleyiste olan herkese bir an once mujdesini nasip etsin , gebelere ise saglikli bir evlat saglikli bir gebelik ve dogum nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canım hoş buldukCanım hoşgeldin ben pek ilgilenemiyorum bu ara topikle o yüzden listeyi güncelleyemiyorum. Burada istediğin şekilde istediğin sorularını sıkıntını sevincini paylaşabilirsin. Bizde seninle paylaşırız duygularını
Lariimm güzel larimm canımm larimm seninde kandilin mübarek olsunn rabbim sağlıcakla evlatlarına kavuştursun hayırlı evlatlar olsunlar inşallahh
Galiba hepimiz bir bekleyiş içerisindeyiz sen nasılsın nasil geçiyor gebelikkızlar merhabalar nasılsınız :)
Canim idrar yolları veya vajinal enfeksiyon olabilirsin yada gazin vardir gaz sıkışması da yapıyor ayni hisleri kendimden biliyorumKızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum. Bu tüp bebekle kimyasal olduktan sonra her ay farklı birşey deneyimliyorum. Şimdi vitamin yüklemesi yapıyoruz işe yaradı mı hiç onu da bilmiyorum daha ama hep bir umut var işte yok edemediğimiz :) ovulasyon takibi de yapıyorum gerçi hep düzenli oluyor ama ovulasyon iki gün önce oldu yani pik gördüm dün ve ondan önceki gün testte. İki gün önce de değerlendirdik ve ben ilişki sonrası hep sırtüstü yatardım bu kez yüzüstü neredeyse 45 dk yattım ama yatarken de kasıklarında bir ağrı hissettim sonra geçti, şimdi dün akşamdan beri kasıklarımda baya yoğun ağrı var belime de vuruyor, dün de afedersiniz idrarımda ipliksi akıntılar gördüm birsürü. Yumurtlamadaki akıntıdandır dedim onlara ağrı da yumurtlama döneminde olurdu ama bu kadar uzuan sürmezdi hala ağrım devam ediyor adet ağrısı gibi ilginç..Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç merak ediyorum.
Zamanın geçmesini bekliyoruz :) benim daha 6.günüm aşılamadan sonra ama galiba bu ay gebe kalmadım. Çünkü yerleşme ağrısı hiç hissetmedim. Benim bir düşüğüm olmuştu, onda yerleşince günlerr öncesinden hamile kaldığımı anlamıştım ve göğüslerimde adetime 8 gün varken hassasiyet olmuştu. Bu sefer hiçbir şey hissetmiyorumkızlar merhabalar nasılsınız :)
Teşekkür ederim canım cevabın için büyük ihtimal gaz sıkışması ben de öyle düşündüm. Enfeksiyon ilk aklıma gelen şeydi ama yanma kaşıntı yada koku yok o yüzden gaz sıkışması sanırım :/Canim idrar yolları veya vajinal enfeksiyon olabilirsin yada gazin vardir gaz sıkışması da yapıyor ayni hisleri kendimden biliyorum
Hepimiz öyleyiz canım valla. Cevremizde kimseye anlatamıyoruz bu kadar burda anca biz aynı şeyleri yaşayanlar olarak birbirimizi anlıyoruzTeşekkür ederim canım hoş bulduktabi ki anca buraya yazınca kendimi iyi hissediyorum rahatlıyorum şimdiden herkesin ağzına yüreğine sağlık
Merhaba kuzum iyiyim ben çok şükür. Kendimce bişeylerle zaman geciriyırum. Sen nasılsın nasıl gidiyor görebildinmi bebeğikızlar merhabalar nasılsınız :)
Yani bilmiyorum ki daha önce idrar yolu enfeksiyonu oldum idrarımı yaparken cayır cayır yanma olurdu belki hafif birşey de ondan mı değil diyorum bilmiyorum işte..tüp bebek ilaçları zaten herşeyi bir altüst ediyor,sonrasındaki regl mutlaka gecikiyor ve ağrılı oluyor ama 1 regl sonra tam 28 güne tekrar düzene girdim mesela 36 yıldır ilk kez sıfır ağrıyla bir regl dönemi geçirdim ondan sonraki yumurtlamada da bu garip ağrılar var..aman valla artık vücudumuzu da anlayamıyoruz :)Canım bendede sürekli kasık ağrıları yumurtalık ağrıları oluyor ama bunlar hangi döneme denk geliyo bilmiyorum testle falan takip etmediğim için. Ama dediğğ gibi idrar yolu enfeksiyonu foaanda olabilir. Ben 2 hafta önce tahlil yaptırdığımda çok hafif çıkmıştı. Bugün ilaca başladım artık 3 gün kullanıcam idrar yolları ile ilgili
Kızlar hasta oldum 11 yumurta işe yaramadı maalesefMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇpnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@busce femara, Glukofen keten tohumu,yoğurt
ıhlamur çayıinsülin direnci 1.5 Yıl 1 MART@mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@eddagokhan Folik asit Soğan kürü Pko 11 Ay 3 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@LeyLA84db Prowomen Aslanpençesi çayı, çaksır suyu Amh düşüklüğü 7 Ay 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MART@ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MART@evremmrv Klomen, Ovitrelle, Dostinex - - 1.5 Yıl 7 MART@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çörekotu - 8 Ay 8 MART@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART@zuzu kobay Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@Isimsizkllanc - - Erkek infertilitesi 2 Yıl 11 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MART@mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART1 142536 Folidoce testere dişli aslan pençesi Fsh yüksekliği 7 Ay 12 MART@Gecemsi Klomen, Q.folin, Ovitrelle - - 9 Ay 12 MARTA Akasya10 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Slntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl 14 MART@GulYuzlumm Corasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem - yumurta tembelliği 13 Ay 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MART@Blacklight - Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolisErkek infertilitesi 17 Ay 15 MART@yengec4 Klomen - Amh düşük 7 Ay 16 MART@sev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MART@Baede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MARTCookiie Matofin, Devit 3 - 2 dış gebelik, pko 17 Ay 20 MART@gunesss48 - soğan kürü - 5 Ay 20MART@Yasemenekse Klomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle - Pko, eşde ileri hız sorunu 1 Yıl 20 MARTDrdr17 Gonal F450, Ovitrelle - Pko 21 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@cerenay000 Folbiol - - 2 Ay 22 MART@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 22 MART@Siyahhhinci C-life macun pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 26 MART@Pussuk Folik asit - - 1.5 Yıl 26 MART@bir mucizee[/USER[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]kan pıhtılaşması, amh düşüklüğü, adet düzensizliği[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][USER=1004966]@Ozzychemeşi promotil, imprly - 2 Yıl?
Canım hayırlısı olsun hakkında. Böyle çok büyüyenlerinde içi boşmu oluyo acaba neKızlar hasta oldum 11 yumurta işe yaramadı maalesef
Bulantılar harici gayet güzel canım benim. En güzel haberi en kısa sürede almanız dileğiyleGaliba hepimiz bir bekleyiş içerisindeyiz sen nasılsın nasil geçiyor gebelik
Kuzum iğneden önce yada sonra bende hiçbirşey hissetmedim hatta 12 13 günler test yaptım negatifti 17 gün pozitifi gördüm umudunu yitirmeZamanın geçmesini bekliyoruz :) benim daha 6.günüm aşılamadan sonra ama galiba bu ay gebe kalmadım. Çünkü yerleşme ağrısı hiç hissetmedim. Benim bir düşüğüm olmuştu, onda yerleşince günlerr öncesinden hamile kaldığımı anlamıştım ve göğüslerimde adetime 8 gün varken hassasiyet olmuştu. Bu sefer hiçbir şey hissetmiyorum
Kuzum 5 hafta 3 günlükken gidip gördüm ondan sonra gitmedim daha iyi bi doktor buldum randevusu 16 martta o zaman gidecem inşalalh beklemediyim şuan için ama çok şükür bi aksilik yok gibiHepimiz öyleyiz canım valla. Cevremizde kimseye anlatamıyoruz bu kadar burda anca biz aynı şeyleri yaşayanlar olarak birbirimizi anlıyoruzSen doğal yoldanmı bekliyosun tedavimi görüyosun
Merhaba kuzum iyiyim ben çok şükür. Kendimce bişeylerle zaman geciriyırum. Sen nasılsın nasıl gidiyor görebildinmi bebeği
Kızlar merhaba ben birşey sormak istiyorum. Bu tüp bebekle kimyasal olduktan sonra her ay farklı birşey deneyimliyorum. Şimdi vitamin yüklemesi yapıyoruz işe yaradı mı hiç onu da bilmiyorum daha ama hep bir umut var işte yok edemediğimiz :) ovulasyon takibi de yapıyorum gerçi hep düzenli oluyor ama ovulasyon iki gün önce oldu yani pik gördüm dün ve ondan önceki gün testte. İki gün önce de değerlendirdik ve ben ilişki sonrası hep sırtüstü yatardım bu kez yüzüstü neredeyse 45 dk yattım ama yatarken de kasıklarında bir ağrı hissettim sonra geçti, şimdi dün akşamdan beri kasıklarımda baya yoğun ağrı var belime de vuruyor, dün de afedersiniz idrarımda ipliksi akıntılar gördüm birsürü. Yumurtlamadaki akıntıdandır dedim onlara ağrı da yumurtlama döneminde olurdu ama bu kadar uzuan sürmezdi hala ağrım devam ediyor adet ağrısı gibi ilginç..Böyle bir durum yaşayan oldu mu hiç merak ediyorum.
Canım bendede sürekli kasık ağrıları yumurtalık ağrıları oluyor ama bunlar hangi döneme denk geliyo bilmiyorum testle falan takip etmediğim için. Ama dediğğ gibi idrar yolu enfeksiyonu foaanda olabilir. Ben 2 hafta önce tahlil yaptırdığımda çok hafif çıkmıştı. Bugün ilaca başladım artık 3 gün kullanıcam idrar yolları ile ilgili
Çok mutlu oldum canım yaa. Kalbinide duy 16sında inşallahKuzum 5 hafta 3 günlükken gidip gördüm ondan sonra gitmedim daha iyi bi doktor buldum randevusu 16 martta o zaman gidecem inşalalh beklemediyim şuan için ama çok şükür bi aksilik yok gibi
Canımmm çok mutlu oldumm. Çok güzel bir başlangıc sonuc çok güzel gelsinSelam kızçeler. Güzel haberler le geldim. Doktorumdaydım bugun yine. Muayne edince kadın bir heycanlandı anlatamam totatlde 6 yumurtam olmuş. Yani aşılama tutma ihtimali yüksek. Yarın saat 1 de aşılama var. Bugun iğnemi yaptı. Ama zormuş hastaneye git işlemler falan her hafta kontrol vs . Bakalım yarından snra neler olcak. Bu arada gonal F 450 kullanan olursa benım göğüslerim çok fena şiş ve acıyor akıntı çok fazla doktora sordum enfeksıyon faln değil ilacın etkileri dedi.
bu arada kayınvalidemler 2. Koviti geçiriyor bugun öğrendik korona olmuşlar. Allahtan bir haftadır görmüyoruz. Yoksa emeklerim çöpe giderdi.