Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim doktorum perşembe yap demişti korkumdan cuma yaptım, negatif cnm... gelecek hafa tüp kontrolüm var, klomenle beraber aynı ayda devam edebilirmişim.. bu şekilde cnm.. Yani klomen 3. tedavim devamdır...
Klomen kullaanıp tüpmü yapcaksın yani canım. Hayırlısı olsun

Kizlar merhaba sizce gebelik varmıdır. Bu çizgi biraz yanlış yerde ama yinede çok umutlandim. Bat e 4 günüm var böyle bişey başına gelen varmı
Canım içini açmadan çekseydin. O gerideki çizgi sanki başka bişey hepsinde gördüm ben testlerin. Daha varmış batına olsada çıkmayabilir

Arkadaşlar benim pek alıntım olmaz yumurtlama zamanında olurmuş, okuduğum kadarıyla şeffaf sümüksü bi akıntıymış, bende su gibi şeffaf ele yapışmayan bi akıntı oldu, bu yumurtlama akıntısı mıdır?

Bu akıntıları ben birtürlü çözemedim Bu ara benimde beyaz akıntım oluyor. O neyin nesi acaba

Pencereden bu çizgi gözükmüyordu. Erken gebelik testi prodoctor. Sanırım bişey yok ozaman
O kenardaki çizgi varda canım o sayılıyormu acaba bilmiyroumki bi kızlar yorum yapsın bakalım. İnşallah vardır. Ama dediğim gibi daha 4 gün varmış

Kizlaaarrr hamileyiimmm bata 5 gun var daha ama 8 gun kala hayaletin hayaleti bir cizgi vardi bugun netlesti. Ben 11 gun kala basladim teste ornek olsun diye birde test manyagi oldugum için
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Klomen kullaanıp tüpmü yapcaksın yani canım. Hayırlısı olsun
yok cnm yanlış anladın sen :) yarın reglim, klomende 3. tedavim olacak bu süreçte... Histero Kontrast Sonografi (HyCoSy) yapılacak tüplere köpüklü sıvı verilip açık olup olmadığına bakılacak. Klomenle beraber bunu yaptırabiliyormuşuz.

Heee aaa ilk defa böyle bişey duydum canım ondan anlayamamışım Hadi bununla beraber gelsin bebiişş

Kizlar merhaba sizce gebelik varmıdır. Bu çizgi biraz yanlış yerde ama yinede çok umutlandim. Bat e 4 günüm var böyle bişey başına gelen varmı
Canım üzgünüm ama sen yanlış değerlendirmişsin. O çizgi bambaşka bişey. Asıl çizginin C çizgisine yakın olması lazım. Aynı testi kullandım ordan biliyorum. Üzgünüm testiniz negatif gibi duruyor.

Benim zaten olmaz,olanda üstte yazdığım:)
Beyaz dediğin süt renginde yoğun mu?
Çok anlarım ya:)
Eğer o dönemlerde olduysa yumurtlsma olabilir belkide canım. Sen riske atmadan değerlendir. Evet canım birazcık ara ara yoğunlaşıyor

Evet yumurta aki gibi gelen akinti surekli gelmez zaten sadece yumurtlama gününde gelir iki parmak arasinda cekince uzayan bi akintidir bende yumurtlamalarimi o akintiyla anlarim hep

Alıntım: akıntım.

Evet yumurta aki gibi gelen akinti surekli gelmez zaten sadece yumurtlama gününde gelir iki parmak arasinda cekince uzayan bi akintidir bende yumurtlamalarimi o akintiyla anlarim hep
Su gibi yapışmayan akıntı hiç gelmiş mıydı? O geldi bende anlamlandıramadım.

Yumurtlamasa şeffaf yapışkan akıntı diyorlar bir çok arkadaş.
Evet canım öyle diyolarda bende o akıntıda hiç gelmiyor. Böyle takvime göre yumurtlama günlerinde böyle bi akıntı gelince acaba yumurtlamamı dedim hani derler ya her kadın farklıdır her kadının vücut yapısı farklıdır diye. Bende böylemi oldu dedim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…