- 2 Mart 2021
- 12
- 5
Benimde pek akıntım olmaz.Evet canım öyle diyolarda bende o akıntıda hiç gelmiyor. Böyle takvime göre yumurtlama günlerinde böyle bi akıntı gelince acaba yumurtlamamı dedimhani derler ya her kadın farklıdır her kadının vücut yapısı farklıdır diye. Bende böylemi oldu dedim acaba
Yaa mesajın çıkınca hemen ekran kaydı ve ben o sayıyı 32 diye okudum. O kadar heyecanlanmıştımki sorma
Ahh canım benimYaa mesajın çıkınca hemen ekran kaydı ve ben o sayıyı 32 diye okudum. O kadar heyecanlanmıştımki sorma
Hayırlısı olsun kuzu bu ay olucak inşallahTedaviye devammı
Belki gec döllenme falandır canım inşallah yükselir o güne adet olmadıkca umut varAhh canım benim
Perşembe gideceğim doktoruma ben meraktan kan verdim bakalım ne diyecek
Hayırlısı olsun canım ne diyimBelki gec döllenme falandır canım inşallah yükselir o güne adet olmadıkca umut var
Evet canım herşeyin hayırlısı inşallahHayırlısı olsun canım ne diyim
Sen nasılsın? Yumurtlama dönemin geçti mi?
Teşekkür ederimkısmet değilmiş
Böylesi daha iyi boşverEvet canım herşeyin hayırlısı inşallahben iyiyim canım valla hiç bilmiyorumki gectimi gecmedimi. Takvime göre bu günlerde olması gerek tam. Kasıklarımda ve yumurtalıklarımda da ağrılar oluyor. Ama bilmiyorum valla hiç oldumu olcakmı
Birde böyle deneyelim bakalım. Ama bu sakinlik iyi geldi kuzu valla banaBöylesi daha iyi boşver
Darısı bana o zamanBirde böyle deneyelim bakalım. Ama bu sakinlik iyi geldi kuzu valla bana
Bende her ay geliyor. Yumurtluyorsun.Su gibi yapışmayan akıntı hiç gelmiş mıydı? O geldi bende anlamlandıramadım.
Kan verseydin hayatım? Niye kendine dert ettin bukadar.kızlar ya
bugün doktora gittim, hamilelikle ilgili bir şey görmüyorum ama yumurtan çatlamış, çatlayalı on gün falan olmuş olabilir dedi
normalde adetim de 3 gündür geçiyor ve hala hiç belirtim yok
acaba gebe olabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum
yani ultrasonda belirti görmedi ama çatlayalı on gün olduysa belki geç döllenme falan olabilir mi?
yoksa geç döllenme de olsa vajinal ultrasonda görür müydü doktor acaba?
Özelden yazdım.Bende her ay geliyor. Yumurtluyorsun.
Kan verseydin hayatım? Niye kendine dert ettin bukadar.
Canım beni de yazar mısın@sev9
@Nm88326
@selcanevrenn20
@ugurluyolum
@turuncu_girl
@Brctks
@izmirlibjkkartal
@Asenaasena96
Drdr17
@Baede
@Mordus
@byzz1
@pnaarozeer
@Bebyssss
@Siyahhhinci
@Gizemm0
@Duygu933
@kizinbiri9
@mrsbride
@mntait
@newmoon10
@Tuanna_
sutlaacc
kızlar, regli olanlar şubattan umudunu kesenler isterseniz buraya gelebilirsiniz. Hamiş olanlarda gelip bize uğurunuzu getirin