Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ya
bugün doktora gittim, hamilelikle ilgili bir şey görmüyorum ama yumurtan çatlamış, çatlayalı on gün falan olmuş olabilir dedi
normalde adetim de 3 gündür geçiyor ve hala hiç belirtim yok
acaba gebe olabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum
yani ultrasonda belirti görmedi ama çatlayalı on gün olduysa belki geç döllenme falan olabilir mi?
yoksa geç döllenme de olsa vajinal ultrasonda görür müydü doktor acaba?

Benimde pek akıntım olmaz.
Aynen her bünye farklı.
Bay ne zaman?

Canım ben bugün kan verdim 2,51 negatif çıktı önümüzdeki aya kaldı umutlar Cookiie

Canım ben bugün kan verdim 2,51 negatif çıktı önümüzdeki aya kaldı umutlar Cookiie
Yaa mesajın çıkınca hemen ekran kaydı ve ben o sayıyı 32 diye okudum. O kadar heyecanlanmıştımki sorma
Hayırlısı olsun kuzu bu ay olucak inşallah Tedaviye devammı

Yaa mesajın çıkınca hemen ekran kaydı ve ben o sayıyı 32 diye okudum. O kadar heyecanlanmıştımki sorma
Hayırlısı olsun kuzu bu ay olucak inşallah Tedaviye devammı
Ahh canım benim
Perşembe gideceğim doktoruma ben meraktan kan verdim bakalım ne diyecek

Hayırlısı olsun canım ne diyim
Sen nasılsın? Yumurtlama dönemin geçti mi?
Evet canım herşeyin hayırlısı inşallah ben iyiyim canım valla hiç bilmiyorumki gectimi gecmedimi. Takvime göre bu günlerde olması gerek tam. Kasıklarımda ve yumurtalıklarımda da ağrılar oluyor. Ama bilmiyorum valla hiç oldumu olcakmı

Böylesi daha iyi boşver

Günaydın kızlar iğnenin 15. Günü regl oldum. 12. Günde testim silik çizgi çıkmıştı. Demekki test için acele etmiyoruz. Sağlıkla kalın bi süre buralarda olmayabilirim.

Su gibi yapışmayan akıntı hiç gelmiş mıydı? O geldi bende anlamlandıramadım.
Bende her ay geliyor. Yumurtluyorsun.
Kan verseydin hayatım? Niye kendine dert ettin bukadar.

Günaydın kızlar
Bi arkadaşımız burda idrar yolları ile ilgili çok memnun kaldığı bi ilaç söylemişti. Onun adı neydi acaba.
Bana doktor yazdı o 1 şaselik tozlardan ama ben onu usulüne uygun kullanamadım. O yüzden faydası olcağını düşünmüyorum. Başka alıcam

arkadaşlar merhaba, Yarın regl günüm. hiç bir belirtim yok ne adet ne hamilelik. her ay devam eden beyaz akıntım bile yok denecek kadar azaldı. çok nadir karnımda sızı oluyor ama muhtemelen kendimi dinlemesem farketmem. Bu ay ikinci femara kullanışım. olmazsa rahim filmi çekilecek. kafama takmama kızmasınlar diye kimseyle paylaşamıyorum buraya yazayım dedim :) çok heyecanlıyım. yarın olsun ve kırmızılar gelmeden bitsin :) test için beklerim heralde biraz daha. yada beklemem bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…