Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar benimde negatif adet olmadım ama söktürücüye başlicam artık daha fazla vakit kaybedemem 10 gün daha boşa bekledim. Neyse hakkımızda hayırlısı olsunn.
Erken gebelik testlerine inanmicam belirtilerin alasını yaşadım kendinizi dinlemeyin oluruna bırakın tavsiyem, yoksa negatife baya üzülüyoruz.
Yeni ay yeni umut artık inşallah
Cookiie canım ben listede değilim eklermisin benide

Canım nasıl senin baya baya pozitif değilmiydi ya benmi kaçırdımm.
canım bu ara pek ilgilenemedim listeyle kim ne durumda hiç bilmiyorum. Batı geçenler oldumu pozitif aldılarmı takip edemedim onları masıl düzenlicem bilmiyorum.
sen bilgilerini yaz ben eklicem düzenlerkenn

Hayırlısıyla kuzum sen ara verdin ama degerlendirmelere devam di değil mi o kadar unutkan oldum ki
Evet canım normal drvam ediyorum ama ay çocuk olsun ilişjiye girmem gerek kafasında değilim hiç ya. O kadar sildimki kafamdan çok rahatım şuan
bende pek takip edemiyorum canım burayı olsun

Evet canım normal drvam ediyorum ama ay çocuk olsun ilişjiye girmem gerek kafasında değilim hiç ya. O kadar sildimki kafamdan çok rahatım şuan
bende pek takip edemiyorum canım burayı olsun
Rahatlık onemli diyorlar ya ben bu ay pek saldım sanrm ilaçları alarm ile içiyordum şimdi aklıma gelince alıyorum iğneden sonrada ins salarim

Rahatlık onemli diyorlar ya ben bu ay pek saldım sanrm ilaçları alarm ile içiyordum şimdi aklıma gelince alıyorum iğneden sonrada ins salarim
Ay inşallah canım salmaya çalış ama. Benim umudum olmadığı için saldım kendimi. Kafam o kadar rahatladıki ama ya. Normalde bmyle gece yattığımda uykuya dalarken güzel şeyler hayal ederim. Genelde hep bebekli bi hayal olurdu. Dün gece hayalim böyle yaz gelmiş pandemi yok eşimle arabaya binmişiz tatile gidiyoruz. Sonra farkettim aa hayalime çocuğu koymayı unuttum

iyiyim cnm teşekkür ederim, yaptın mı cnm testi, merakla bekliyorum :))
canım yaptım sabah test ama yine çok silik çıktı biraz koyulaşmasını beklemiştim.ama koyulaşma yok aynı beklentim kalmadı açıkcası . bugün yyarın regl olmazsam kan veririm. şimdi durduk yere kolumu deldirmek istemedim. pfff bu da gol değil sanırım .

Birde böyle deneyelim herkes salin diyor ya bakalım hayırlı vakiti bekliyor bebeisler inanıyorum

Canım bat günü erken gebelik testim çok silikti.
Ertesi gün kan verdim negatif çıkmıştı ve hala adet olmamıştım, doktorum belirtilerin varsa 10 gün daha bekle kaset test yap dedi belirtilerin hepsi vardı göğüs hassasiyeti dışında. 10 gün sonra normal test negatif çıktı. Şimdi söktürücüye başladım çok üzün sürdü boşu boşuna..
Artık bidaki ay’a inşallah

yaa inşallah vardır canım bugünde tekrarlasana testi

Canım bat günü erken gebelik testim çok silikti.
Kontrole gittinmi canım kist mist olmasın bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…