- 8 Mart 2020
- 1.799
- 786
İnşallah canım benim inşallahTamam canım varsa bile söktürücyle gider zaten. Biraz süre uzamış ama olsun herşeyde bi hayır vardır canım. Gelecek ay pozitif gelsin inşallaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim inşallahTamam canım varsa bile söktürücyle gider zaten. Biraz süre uzamış ama olsun herşeyde bi hayır vardır canım. Gelecek ay pozitif gelsin inşallaj
O yüzden kan vereyim daha iyi dedimAhh o hataya gecen ay bende düşmüştüm. İçim yanmıştı
O zaman öyle yap canımm aynen daha kesin sonuc. Zaten ben de o testten sonra erken gebelik testi defterini kapattım. Varsa kasettede cıkar valla bidaha almam büyük konuşmıyımdaO yüzden kan vereyim daha iyi dedim
Bende almam geri de dönemedim pişman oldum amaO zaman öyle yap canımm aynen daha kesin sonuc. Zaten ben de o testten sonra erken gebelik testi defterini kapattım. Varsa kasettede cıkar valla bidaha almam büyük konuşmıyımda
Ay valla bende aynı durumu yaşadım çıkınca kendime saydıra saydıra eve geldimBende almam geri de dönemedim pişman oldum ama
neyse ders olduAy valla bende aynı durumu yaşadım çıkınca kendime saydıra saydıra eve geldim
Kesinlikle bidaha alcağım sadece internetten olur biz battık eczsneleri zenginlettik zatenneyse ders oldu
Evet sorma özel hastane ve eczaneler zengin olduKesinlikle bidaha alcağım sadece internetten olur biz battık eczsneleri zenginlettik zaten
Evet yaaaEvet sorma özel hastane ve eczaneler zengin oldu
Süper bir haber bu canımm tebrik ederimm sağlıcakla gelsinnn 11 gün kala çizgi varmıydııKizlaaarrr hamileyiimmm bata 5 gun var daha ama 8 gun kala hayaletin hayaleti bir cizgi vardi bugun netlesti. Ben 11 gun kala basladim teste ornek olsun diye birde test manyagi oldugum için
Yok kuzum erken testte 8 kala cikti incecik kil gibiSüper bir haber bu canımm tebrik ederimm sağlıcakla gelsinnn 11 gün kala çizgi varmıydıı
Çok mutlu oldum canım, sağlıkla kucağına al inşallahYok kuzum erken testte 8 kala cikti incecik kil gibi
Amin inslalah bide kanda baktirayimda bakalim dis gebelik gecirdimya sıkı takip yapmam lazim simdiÇok mutlu oldum canım, sağlıkla kucağına al inşallah
Evet canım. İnşallah değildir bendr yaşadım çok zor Allah birdaha uğratmasın inşallah. Kanla takip ette sağlıklıdır inşallahAmin inslalah bide kanda baktirayimda bakalim dis gebelik gecirdimya sıkı takip yapmam lazim simdi
Insallah kuzumEvet canım. İnşallah değildir bendr yaşadım çok zor Allah birdaha uğratmasın inşallah. Kanla takip ette sağlıklıdır inşallah
canım benim doktorum perşembe yap demişti korkumdan cuma yaptım, negatif cnm... gelecek hafa tüp kontrolüm var, klomenle beraber aynı ayda devam edebilirmişim.. bu şekilde cnm.. Yani klomen 3. tedavim devamdır...Nm88326 canım seninde bugün batınmış naptın gelen giden varmı