Ben test yaptım gördün mü kııızzzzzhadi bol şans cnm, bana kısmet değilmiş... sana olsun bari :)))
Kuzum sanki var gibi de yarın sabahtan yine tekrarla istersen...Yarın kan vereceğim sonucu paylaşırım inşallar canım
Yapacağım yarın inşallah canımKuzum sanki var gibi de yarın sabahtan yine tekrarla istersen...
Canım dr bana bu ay çatlatma iğnesi yaptırtmadı. Sadece klomen kullandım. Bakalım inş canımAnladım canım o zaman onadır
Ben iyiyim kuzum bu ay ne var ne yok hiç bilmiyorum hiç bişey takip etmiyorum işte 20sinde tahminen regli olmam gerek bakalımsen nasılsın nabıyosunn
Ayy hiç gecmez canım cidden bu iğneden sonra o kaç gün. Bişeylerle oyalanmaya bak stres yapma da. İnşallah bebişin gelicek
Aşk olsunn kız nedemek hafife almakyumurtlama masajımı bikaç yerde gördüm kuzu onları evet
Ay var gibi canım biraz zaman sonra tekrarla bakalım koyulaşcakmı yada kan garanti kan ver istersenn
He iyi bari canım test yapsan bile iğnemi değilmi tereddütün olmucak. İnşallah kopkoyu bir çift çizgi görürsünCanım dr bana bu ay çatlatma iğnesi yaptırtmadı. Sadece klomen kullandım. Bakalım inş canım
Ahhh inş canım hepimiz o kopkoyu çift çizgileri görelim inşHe iyi bari canım test yapsan bile iğnemi değilmi tereddütün olmucak. İnşallah kopkoyu bir çift çizgi görürsün
Kız sorma dün annemdeyım arkadasım kardeşim falan sohbet ediyoruz. Ben yumurtada yumurtada yumurtaBende artık döngümün 16. Günündeyim benim içinde uymaz sanırımay bıktırdı bu yumurtalar valla ne laftan halden anlamaz şeylermiş
Artık bi diplomamız eksik olcak seviveye geliyoruz zaten yavaş yavaşKız sorma dün annemdeyım arkadasım kardeşim falan sohbet ediyoruz. Ben yumurtada yumurtada yumurtadoktor hanım diyorlar herşeyi en ince detayına kadar biliyorum artık
Rengi nasıldı canım. Benim ilk ay çok az olmuştu doktorum demişti klomen azaltır diyeKızlar ben dün adet oldum ama 2.gün normalde çok yoğun olur ama hiç olmadım desem yeri var.Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra benzer durum yaşayan var mı?
Günaydın.Kızlar ben dün adet oldum ama 2.gün normalde çok yoğun olur ama hiç olmadım desem yeri var.Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra benzer durum yaşayan var mı?
Rengi nasıldı canım. Benim ilk ay çok az olmuştu doktorum demişti klomen azaltır diy
Günaydın.
evet benım aşiırı agrılı olmuştu mesela hemde az oldumnormal rengi gibiydi ama dün akşamdan beri hiç yok 3 günden az adet sayılmaz derler bilemedim.randevu aldım doktora gidicem bakalım o ne diyecekRengi nasıldı canım. Benim ilk ay çok az olmuştu doktorum demişti klomen azaltır diye
Bat nezamandı? Olivasyon dönemindemisin acaba ?Kızlar benimde çok yoğunlaştı ya kasık ağrım, yumurtalıklarıma ve bacağıma vuruyo. Sol özellikle. Bu yumurtlama yeni olacağı anlamınamı geliyor acaba yoksa olduğu anlamınamı. Göğüslerime de yanma gibi ağrı giriyo sık sık bu akşam
Takvime göre eveet canım ovulasyon dönemindeyim. 17. Günüm bugün döngümün dün 16ydıBat nezamandı? Olivasyon dönemindemisin acaba ?
Canimsinnn
iyiyim cnm teşekkür ederim, yaptın mı cnm testi, merakla bekliyorum :))Yapacağım yarın inşallah canımseni göremedim bi kaç gündür sanki iyi misin
Kacıncı günün cnm?Kızlar benimde çok yoğunlaştı ya kasık ağrım, yumurtalıklarıma ve bacağıma vuruyo. Sol özellikle. Bu yumurtlama yeni olacağı anlamınamı geliyor acaba yoksa olduğu anlamınamı. Göğüslerime de yanma gibi ağrı giriyo sık sık bu akşam