Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovu testi yaptim dayanamadim adetin 15. Gunu bugun dun olmam gerekiyordu. 3 gun once yaptigimda bembeyazdi . Bugun boyle cikti gerci hamislik icin kopkoyu olmasi lazim dimi 😕 yarin test mi yapsam eger olmazsam yani. Off bilemedim. Yoksa tekrar mi yumurtluyorum🙈🤣 bisey deseniz🙏🏻

Eklentiler

• FE4C004D-5DD8-41BB-B392-29414465EF47.jpeg
    FE4C004D-5DD8-41BB-B392-29414465EF47.jpeg
    158 KB · Görüntüleme: 46
Anladım canım o zaman onadır ☺️

Ben iyiyim kuzum bu ay ne var ne yok hiç bilmiyorum hiç bişey takip etmiyorum işte 20sinde tahminen regli olmam gerek bakalım😂 sen nasılsın nabıyosunn🥰

Ayy hiç gecmez canım cidden bu iğneden sonra o kaç gün. Bişeylerle oyalanmaya bak stres yapma da. İnşallah bebişin gelicek 😍

Aşk olsunn kız nedemek hafife almak😬 yumurtlama masajımı bikaç yerde gördüm kuzu onları evet 🥰

Ay var gibi canım biraz zaman sonra tekrarla bakalım koyulaşcakmı yada kan garanti kan ver istersenn😍
Canım dr bana bu ay çatlatma iğnesi yaptırtmadı. Sadece klomen kullandım. Bakalım inş canım🙏🏻🥰

Canım dr bana bu ay çatlatma iğnesi yaptırtmadı. Sadece klomen kullandım. Bakalım inş canım🙏🏻🥰
He iyi bari canım test yapsan bile iğnemi değilmi tereddütün olmucak. İnşallah kopkoyu bir çift çizgi görürsün 😍😍

Bende artık döngümün 16. Günündeyim benim içinde uymaz sanırım😂 ay bıktırdı bu yumurtalar valla ne laftan halden anlamaz şeylermiş 😅
Kız sorma dün annemdeyım arkadasım kardeşim falan sohbet ediyoruz. Ben yumurtada yumurtada yumurta 😅 doktor hanım diyorlar herşeyi en ince detayına kadar biliyorum artık

Kız sorma dün annemdeyım arkadasım kardeşim falan sohbet ediyoruz. Ben yumurtada yumurtada yumurta 😅 doktor hanım diyorlar herşeyi en ince detayına kadar biliyorum artık
Artık bi diplomamız eksik olcak seviveye geliyoruz zaten yavaş yavaş 😂😂

Kızlar ben dün adet oldum ama 2.gün normalde çok yoğun olur ama hiç olmadım desem yeri var.Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra benzer durum yaşayan var mı?

Kızlar ben dün adet oldum ama 2.gün normalde çok yoğun olur ama hiç olmadım desem yeri var.Klomen ve çatlatma iğnesinden sonra benzer durum yaşayan var mı?
Rengi nasıldı canım. Benim ilk ay çok az olmuştu doktorum demişti klomen azaltır diye

Kızlar benimde çok yoğunlaştı ya kasık ağrım, yumurtalıklarıma ve bacağıma vuruyo. Sol özellikle. Bu yumurtlama yeni olacağı anlamınamı geliyor acaba yoksa olduğu anlamınamı. Göğüslerime de yanma gibi ağrı giriyo sık sık bu akşam

Rengi nasıldı canım. Benim ilk ay çok az olmuştu doktorum demişti klomen azaltır diy
Günaydın.
evet benım aşiırı agrılı olmuştu mesela hemde az oldum
Rengi nasıldı canım. Benim ilk ay çok az olmuştu doktorum demişti klomen azaltır diye
normal rengi gibiydi ama dün akşamdan beri hiç yok 3 günden az adet sayılmaz derler bilemedim.randevu aldım doktora gidicem bakalım o ne diyecek

Kızlar benimde çok yoğunlaştı ya kasık ağrım, yumurtalıklarıma ve bacağıma vuruyo. Sol özellikle. Bu yumurtlama yeni olacağı anlamınamı geliyor acaba yoksa olduğu anlamınamı. Göğüslerime de yanma gibi ağrı giriyo sık sık bu akşam
Bat nezamandı? Olivasyon dönemindemisin acaba ?

X