Ben şu an 75 im hedef 60 inşallah verebilirizÇok iyi yapmışsın canım. Bende karatay yapıyorum bu ara. Aralıklı oruçla aynı. Benimde 15 kilo vermem gerek minimum
İnşallah canımBen şu an 75 im hedef 60 inşallah verebiliriz
Canımm inşallah bal tarçına felan gerek kalmıcak bu ay olacakKızlar doktordan geldim şimdi. 3 yumurta olmuş. 4. Yolda. Pazartesi aşılama olcak büyük ihtimalle.
ilk defa olumlu konuştu. Yumurtaların kalitesi çok iyi dedi . Sen normal yolla hamile kalabilirsin falan dedi. Şaşırdım baya. Birde bana bir hafta boyunca incir kuru dut çilek balık. Bunları bol bol ye dedi. Haftaya şok olcaksın dedi. Sizinde aklınızda olsun iyi geliyormuş. zaten bu aydan snra bırakıcam ya ozaman da bal çörek otu na başlicam.
Bebeğim bildiğim kadarıyla yumurta büyütüyo geliştiriyo. Benim doktor da önermişti. Bu ay kendiliğinden kalırsan çok miss olur he. Hep derler ya hiç takmadığım ay oldu felan diyeÇok güZel canım çok mutlu oldumm. O dedikleri ne etki yaratıyormuş acababende bu aydan sonra başlıcam bişeyler yapmaya bu ay çok aşırı saldım. Hiç çocuk düşüncesiyle bişey yapmuyorum. Ama kafam çok rahatböylede
AmaCanımm inşallah bal tarçına felan gerek kalmıcak bu ay olacak
Bebeğim bildiğim kadarıyla yumurta büyütüyo geliştiriyo. Benim doktor da önermişti. Bu ay kendiliğinden kalırsan çok miss olur he. Hep derler ya hiç takmadığım ay oldu felan diye
Kuzum buyutuyor bencedeAmaDrdr17 e doktoru aşılama olduğu hafta bunları ye demiş yalnış anlamadıysam. Aşılama olduktan sonra ne yumurtası geliştircekki
Ay hiç sanmıyorum canım vallabugün bide negatif moddayım. Koca gün saf gibiydim
İnşallahh canımm rabbim kolaylaştırsın hayırlısı ile nasip etsinKızlar doktordan geldim şimdi. 3 yumurta olmuş. 4. Yolda. Pazartesi aşılama olcak büyük ihtimalle.
ilk defa olumlu konuştu. Yumurtaların kalitesi çok iyi dedi . Sen normal yolla hamile kalabilirsin falan dedi. Şaşırdım baya. Birde bana bir hafta boyunca incir kuru dut çilek balık. Bunları bol bol ye dedi. Haftaya şok olcaksın dedi. Sizinde aklınızda olsun iyi geliyormuş. zaten bu aydan snra bırakıcam ya ozaman da bal çörek otu na başlicam.
hayır kuzum 24 mm de çatlıyor.
Doktor bana sadece saçlamış dedi bir tane sağ tarafta demişti dünde sol kasığımda çok ağrı olunca gittim iki yumurta çatlamış dedi ben bi öncekinde yumurtalar küçük olunca gebelik olma şansı yok diye ümidimi kesmiştim yani çatladığına göre gebelik olma ihtimali var mıhayır kuzum 24 mm de çatlıyor.
Hee anladım ben senin yeterli büyüklüğe geldi sandım canım. O yüzden öyle düşündüm. Bende diyorum döllenmeye falanmı yarıyo acabaKuzum buyutuyor bencedesev9 dediği gibi .
çünki normalde reglimin 14. Günü benım yumurtalarım 19 mm ilen şuan 14. 15 mm yani doktorun dedği bu ilaçlar karından iğne yapıoruz ya şuan yağlarında kanına iyice karıştıgı zaman birden büyüyecek dedi. Son olarak haftaya perşembe bakıcak ozamanda buyumedi ise yumurta bence iğne bana yaramadı. Desteklemem için incir falan önerdi .
Belkıde çatlıyordur. Bilemem okadar keşke tıp okusaymışımDoktor bana sadece saçlamış dedi bir tane sağ tarafta demişti dünde sol kasığımda çok ağrı olunca gittim iki yumurta çatlamış dedi ben bi öncekinde yumurtalar küçük olunca gebelik olma şansı yok diye ümidimi kesmiştim yani çatladığına göre gebelik olma ihtimali var mıbu süreçten çok yeni geçiyorum doktorun dediklerini bile anlamıyorum o yüzden çok saçma sorular sorabilirim canım kusura bakma
Bilmıyorum bende neye yaradıgını ama buyumeye yarıyor tahminimce :)Hee anladım ben senin yeterli büyüklüğe geldi sandım canım. O yüzden öyle düşündüm. Bende diyorum döllenmeye falanmı yarıyo acaba
Canım nasılsın bayandır giremedim ne var ne yok bu ay sen deHee anladım ben senin yeterli büyüklüğe geldi sandım canım. O yüzden öyle düşündüm. Bende diyorum döllenmeye falanmı yarıyo acaba
Canım ovülasyon tetikleyen masaj gördüm ve ben başladım. Bi denemek istersen YouTube da var. Yapar yapmaz bir kıpırdanma başladı hissettimKuzum buyutuyor bencedesev9 dediği gibi .
çünki normalde reglimin 14. Günü benım yumurtalarım 19 mm ilen şuan 14. 15 mm yani doktorun dedği bu ilaçlar karından iğne yapıoruz ya şuan yağlarında kanına iyice karıştıgı zaman birden büyüyecek dedi. Son olarak haftaya perşembe bakıcak ozamanda buyumedi ise yumurta bence iğne bana yaramadı. Desteklemem için incir falan önerdi .
Beni çok hafife alıyosunAmaDrdr17 e doktoru aşılama olduğu hafta bunları ye demiş yalnış anlamadıysam. Aşılama olduktan sonra ne yumurtası geliştircekki
Ay hiç sanmıyorum canım vallabugün bide negatif moddayım. Koca gün saf gibiydim
Ne yazssam çıkar bakim ?Canım ovülasyon tetikleyen masaj gördüm ve ben başladım. Bi denemek istersen YouTube da var. Yapar yapmaz bir kıpırdanma başladı hissettim
Beni çok hafife alıyosunben öyle diyosam öyledir bebişim ayrıca sen de bi bak o masaj videolarına A Asenaasena96 söyledi bana da
Bat tarhlerimiz aynı bende 25 şubatta iğne vuruldum
Bakalım hayırlısı olsun her ikimiz içinde.Bat tarhlerimiz aynı bende 25 şubatta iğne vuruldum
Ne yazssam çıkar bakim ?
Cok silikte olsa var gibi ama .kacinci gunum demistin.Yarın bat kızlar. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Silik bişey var ama emin olamıyorum yarın kan vereceğim. Siz bi yorum yapın yaaasevinemedim o kadar belirsiz ki