Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm inşallah bal tarçına felan gerek kalmıcak bu ay olacak
Bebeğim bildiğim kadarıyla yumurta büyütüyo geliştiriyo. Benim doktor da önermişti. Bu ay kendiliğinden kalırsan çok miss olur he. Hep derler ya hiç takmadığım ay oldu felan diye

Ama Drdr17 e doktoru aşılama olduğu hafta bunları ye demiş yalnış anlamadıysam. Aşılama olduktan sonra ne yumurtası geliştircekki
Ay hiç sanmıyorum canım valla bugün bide negatif moddayım. Koca gün saf gibiydim

Kuzum buyutuyor bencede sev9 dediği gibi .
çünki normalde reglimin 14. Günü benım yumurtalarım 19 mm ilen şuan 14. 15 mm yani doktorun dedği bu ilaçlar karından iğne yapıoruz ya şuan yağlarında kanına iyice karıştıgı zaman birden büyüyecek dedi. Son olarak haftaya perşembe bakıcak ozamanda buyumedi ise yumurta bence iğne bana yaramadı. Desteklemem için incir falan önerdi .

İnşallahh canımm rabbim kolaylaştırsın hayırlısı ile nasip etsin

hayır kuzum 24 mm de çatlıyor.
Doktor bana sadece saçlamış dedi bir tane sağ tarafta demişti dünde sol kasığımda çok ağrı olunca gittim iki yumurta çatlamış dedi ben bi öncekinde yumurtalar küçük olunca gebelik olma şansı yok diye ümidimi kesmiştim yani çatladığına göre gebelik olma ihtimali var mı bu süreçten çok yeni geçiyorum doktorun dediklerini bile anlamıyorum o yüzden çok saçma sorular sorabilirim canım kusura bakma

Hee anladım ben senin yeterli büyüklüğe geldi sandım canım. O yüzden öyle düşündüm. Bende diyorum döllenmeye falanmı yarıyo acaba

Belkıde çatlıyordur. Bilemem okadar keşke tıp okusaymışım
Hevesini kırma. Benım doktorum hep 22 mm olması gerek diyip duruyor. Vallahı okula gider gibi her seferinde bişy diyor aklımda tutamıyorum :)

Merhaba kızlar
Sabırla adet günümi bekliyorum bakalım. Çarşamba günü yumurtladım. Günler geçmiyooo

Canım ovülasyon tetikleyen masaj gördüm ve ben başladım. Bi denemek istersen YouTube da var. Yapar yapmaz bir kıpırdanma başladı hissettim
Beni çok hafife alıyosun ben öyle diyosam öyledir bebişim ayrıca sen de bi bak o masaj videolarına A Asenaasena96 söyledi bana da

Ne yazssam çıkar bakim ?

Yarın bat kızlar. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Silik bişey var ama emin olamıyorum yarın kan vereceğim. Siz bi yorum yapın yaaa sevinemedim o kadar belirsiz ki

Eklentiler

• 6A9277B4-3112-424A-A481-F2C6F76874E9.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…