İşte bende bilemiyorum ya of pazar günü test yapacağım bakalım neymiş . Tam kahve pembe arası ya karışıkİğneden sonra erken regli olan çok :/ umarım degildir, ama iğne yaptıran herkes erken regli oldu ben hariç ben regli günümde oldum.
yerleşme olmasın. Kahvemi pembemi?
Daha zamanı varmış demekki rabbim hayırlısı versin hiç moral bozmayalım diğer aya inşallahAdet oldum bende ne yazıkki
Merhaba benim de bat 12 Mart 22şubatta çatlatma iğnesi vuruldum.Şuan bir belirti yokBat 12 Mart olanlar varmı belirti canlar
Öyle tabi rabbim büyük hayırlısı inşallahDaha zamanı varmış demekki rabbim hayırlısı versin hiç moral bozmayalım diğer aya inşallah
Bat tarhlerimiz aynı bende 25 şubatta iğne vuruldumMerhaba benim de bat 12 Mart 22şubatta çatlatma iğnesi vuruldum.Şuan bir belirti yok
Çok fazla belim ağrıyor adet mi değil mi bilemiyorumBat 12 Mart olanlar varmı belirti canlar
Bende de sadece bel ağrısı var şuan canım kaşık batmalarım vardı ama 2-3 gündür kesildi göğüslerde hafif ağrı var bende anlayamıyorumÇok fazla belim ağrıyor adet mi değil mi bilemiyorum
Basenlerimde bi ağrı gerilme felan var adet belirtilerim benim bunlar ama bata 6 gün varBende de sadece bel ağrısı var şuan canım kaşık batmalarım vardı ama 2-3 gündür kesildi göğüslerde hafif ağrı var bende anlayamıyorum
Göğüsde hasasiyet varsa takip et artıyormu diyeBende de sadece bel ağrısı var şuan canım kaşık batmalarım vardı ama 2-3 gündür kesildi göğüslerde hafif ağrı var bende anlayamıyorum
haklısın cnm kilo etki edebiliyor sağlık açısından da daha iyi... benim öyle çok da kilom yok aynen devam.. yalnız ilaçları kesince bayağı ödem attım, vücudum normalleşti...Amin canım inşallah üzüldün senin adına inşallah herşey istediğin gibi ilerler ben tedaviye ara verdim ama diyete girdim dr zayıflarsan daha iyi sonuç alırsın demişti bakalım hayırlısı
hadi bol şans cnm, bana kısmet değilmiş... sana olsun bari :)))Teşekkür ederim cevaplarınız içinAy kızlar 14. Gün zaten bat oluyor batı beklersek erken gebelik testinin ne anlamı diye düşünecekten pazar sabahı yapmaya karar verdim
Çok güZel canım çok mutlu oldumm. O dedikleri ne etki yaratıyormuş acabaKızlar doktordan geldim şimdi. 3 yumurta olmuş. 4. Yolda. Pazartesi aşılama olcak büyük ihtimalle.
ilk defa olumlu konuştu. Yumurtaların kalitesi çok iyi dedi . Sen normal yolla hamile kalabilirsin falan dedi. Şaşırdım baya. Birde bana bir hafta boyunca incir kuru dut çilek balık. Bunları bol bol ye dedi. Haftaya şok olcaksın dedi. Sizinde aklınızda olsun iyi geliyormuş. zaten bu aydan snra bırakıcam ya ozaman da bal çörek otu na başlicam.
Şuan aynı evredeyiz kuzuAmin canım inşallah üzüldün senin adına inşallah herşey istediğin gibi ilerler ben tedaviye ara verdim ama diyete girdim dr zayıflarsan daha iyi sonuç alırsın demişti bakalım hayırlısı
Amin canım inşallah üzüldün senin adına inşallah herşey istediğin gibi ilerler ben tedaviye ara verdim ama diyete girdim dr zayıflarsan daha iyi sonuç alırsın demişti bakalım ha
Tamam canımGöğüsde hasasiyet varsa takip et artıyormu diye
Ah canım ya öyle mihadi bol şans cnm, bana kısmet değilmiş... sana olsun bari :)))
Ben öyle kendim takiliyorum canım ya şu aralıklı oruç varya onu yapmaya calisiyotum birde haftada iki üç gün yürüyüş ve yeşil çay içiyorum herhangi bir diyetisyen e gitmedim adetten bu tarafa 6 kilo verdim hedefim 15 kilo dahaŞuan aynı evredeyiz kuzune tarz bi diyet yapıyosun. Bu
Çok iyi yapmışsın canım. Bende karatay yapıyorum bu ara. Aralıklı oruçla aynı. Benimde 15 kilo vermem gerek minimumBen öyle kendim takiliyorum canım ya şu aralıklı oruç varya onu yapmaya calisiyotum birde haftada iki üç gün yürüyüş ve yeşil çay içiyorum herhangi bir diyetisyen e gitmedim adetten bu tarafa 6 kilo verdim hedefim 15 kilo daha