- 30 Ocak 2021
- 3.022
- 5.350
sen de bende heryerdeyiz bi topikten diğerine inşallah vardır canımCok silikte olsa var gibi ama .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen de bende heryerdeyiz bi topikten diğerine inşallah vardır canımCok silikte olsa var gibi ama .
Napicaksin artik hangisinde ya vardi onuda karistiriyorum haahsen de bende heryerdeyiz bi topikten diğerine inşallah vardır canım
Bende bende. ordan oraya geziyorum vallaNapicaksin artik hangisinde ya vardi onuda karistiriyorum haah
Hayır onda yakalayamadım doktora gidiyordun ultrason ile kontrol ediyordu verdiği tarihten itibaren gün aşırı değerlendirdim uzun bir süre 1 hafta kadar sanırımÇatladığını nasıl anladın peki ovülasyon testinden mi
Valla market balı aldım ben özel bir bal almadım aynen çiçek balıydı canımBalı nasıl aldınız normal çiçek balı oluyor mu
Anladım canım o zaman onadırBilmıyorum bende neye yaradıgını ama buyumeye yarıyor tahminimce :)
Ben iyiyim kuzum bu ay ne var ne yok hiç bilmiyorum hiç bişey takip etmiyorum işte 20sinde tahminen regli olmam gerek bakalım sen nasılsın nabıyosunnCanım nasılsın bayandır giremedim ne var ne yok bu ay sen de
Ayy hiç gecmez canım cidden bu iğneden sonra o kaç gün. Bişeylerle oyalanmaya bak stres yapma da. İnşallah bebişin gelicekMerhaba kızlar
Sabırla adet günümi bekliyorum bakalım. Çarşamba günü yumurtladım. Günler geçmiyooo
Aşk olsunn kız nedemek hafife almak yumurtlama masajımı bikaç yerde gördüm kuzu onları evetCanım ovülasyon tetikleyen masaj gördüm ve ben başladım. Bi denemek istersen YouTube da var. Yapar yapmaz bir kıpırdanma başladı hissettim
Beni çok hafife alıyosun ben öyle diyosam öyledir bebişim ayrıca sen de bi bak o masaj videolarına @Asenaasena96 söyledi bana da
Ay var gibi canım biraz zaman sonra tekrarla bakalım koyulaşcakmı yada kan garanti kan ver istersennYarın bat kızlar. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Silik bişey var ama emin olamıyorum yarın kan vereceğim. Siz bi yorum yapın yaaa sevinemedim o kadar belirsiz ki
Yarın kan vereceğim sonucu paylaşırım inşallar canımAnladım canım o zaman onadır
Ben iyiyim kuzum bu ay ne var ne yok hiç bilmiyorum hiç bişey takip etmiyorum işte 20sinde tahminen regli olmam gerek bakalım sen nasılsın nabıyosunn
Ayy hiç gecmez canım cidden bu iğneden sonra o kaç gün. Bişeylerle oyalanmaya bak stres yapma da. İnşallah bebişin gelicek
Aşk olsunn kız nedemek hafife almak yumurtlama masajımı bikaç yerde gördüm kuzu onları evet
Ay var gibi canım biraz zaman sonra tekrarla bakalım koyulaşcakmı yada kan garanti kan ver istersenn
Yok bebeğim yarına kalmaz bu testte böyle çıkıyo benim gece bi daha yapcam muhtemelen tam pik olur bekliycem bu seferTam pik değil gibide canım yarın olcak gibi sanki. Kız bu ay kaçıncıya yumurtlucan sen
O zaman gece bidaha yap aynen canım. Ve bol değerlendir hadi bakalımYok bebeğim yarına kalmaz bu testte böyle çıkıyo benim gece bi daha yapcam muhtemelen tam pik olur bekliycem bu sefer
Ben yapamam . Vidyoda diyor ki regli bitiminden olivasyon gününe kadar. Ben olivasyon günümdeyim tam.Tam pik değil gibide canım yarın olcak gibi sanki. Kız bu ay kaçıncıya yumurtlucan sen
Bende artık döngümün 16. Günündeyim benim içinde uymaz sanırım ay bıktırdı bu yumurtalar valla ne laftan halden anlamaz şeylermişBen yapamam . Vidyoda diyor ki regli bitiminden olivasyon gününe kadar. Ben olivasyon günümdeyim tam.
ay 3 kre dktora gittim büyüsün artık yumurta gına geldi.
Benimde göğüs hassasiyeti başladı vücut ısısı yükseldi ovülasyon olmuş yani ama testten hiç memnun kalmadım ya yakalayamadım tam o koyuluğu geçmiş gitmiş olduO zaman gece bidaha yap aynen canım. Ve bol değerlendir hadi bakalım
Benimde ovulasyon ya oldu ya yaklaştı 1 2 gündür göğüslerimde dolgunluk var bugün kasığımda zonklama bide adım atarken ağrı var geçenki iğneden 8 gün sonraki hareketimi kısıtlayan ağrının biraz daha hafifi
Kuzu ya bende bir ay yaptım o testlerden bikere bile yakalayamadım anam o koyuluğu bidaha da yapmadımBenimde göğüs hassasiyeti başladı vücut ısısı yükseldi ovülasyon olmuş yani ama testten hiç memnun kalmadım ya yakalayamadım tam o koyuluğu geçmiş gitmiş oldu
Sen değerlendir canım. Senden bu ay ümitliyimBenimde göğüs hassasiyeti başladı vücut ısısı yükseldi ovülasyon olmuş yani ama testten hiç memnun kalmadım ya yakalayamadım tam o koyuluğu geçmiş gitmiş oldu
Gördüğüm en koyu bu. Aşırı su içen biri olmamdan olabilir kuzucum ama tam bilemiyorum iki kez bu şekilde gördüm kızKuzu ya bende bir ay yaptım o testlerden bikere bile yakalayamadım anam o koyuluğu bidaha da yapmadım
Saol canım ama ben umutsuzum kızz siz de mi yaa biz de bi küs bi barışığız yarın gezmeye gitme karşılığında barıştım ben de az önceSen değerlendir canım. Senden bu ay ümitliyim
Ben zaten boştum artık tam boşum bu ay eşim beyle küsüştük o gelene kadar hiç gidemem
Belkide su içtiğin içindir canım dediğin gibi sen akşama sıvı almadan bidaha dene. Hadi bakalım ikizler gelir bu ayGördüğüm en koyu bu. Aşırı su içen biri olmamdan olabilir kuzucum ama tam bilemiyorum iki kez bu şekilde gördüm kız
Saol canım ama ben umutsuzum kızz siz de mi yaa biz de bi küs bi barışığız yarın gezmeye gitme karşılığında barıştım ben de az önce
Hshdh ikiz üçüz Allah ne verdiyse kuzu sinirler gergin ya ben sürekli eşime sarıyom hiç evde iş yapasım da gelmiyo ne dese batıyo bazenBelkide su içtiğin içindir canım dediğin gibi sen akşama sıvı almadan bidaha dene. Hadi bakalım ikizler gelir bu ay
Evet ya uzun zamandır ilk defa tartıştık bizde. valla gelip özür dilemeden bArışmam
Ya benim pek sorunum yokta. Bizim akşam telefonumu karıştırıyodu ona kızdım. Ordan çıktı tartışma konuşmadım bidahaHshdh ikiz üçüz Allah ne verdiyse kuzu sinirler gergin ya ben sürekli eşime sarıyom hiç evde iş yapasım da gelmiyo ne dese batıyo bazen