Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmıyorum bende neye yaradıgını ama buyumeye yarıyor tahminimce :)
Anladım canım o zaman onadır ☺️
Canım nasılsın bayandır giremedim ne var ne yok bu ay sen de
Ben iyiyim kuzum bu ay ne var ne yok hiç bilmiyorum hiç bişey takip etmiyorum işte 20sinde tahminen regli olmam gerek bakalım😂 sen nasılsın nabıyosunn🥰
Merhaba kızlar
Sabırla adet günümi bekliyorum bakalım. Çarşamba günü yumurtladım. Günler geçmiyooo
Ayy hiç gecmez canım cidden bu iğneden sonra o kaç gün. Bişeylerle oyalanmaya bak stres yapma da. İnşallah bebişin gelicek 😍
Canım ovülasyon tetikleyen masaj gördüm ve ben başladım. Bi denemek istersen YouTube da var. Yapar yapmaz bir kıpırdanma başladı hissettim 🥰

Beni çok hafife alıyosun 🙄 ben öyle diyosam öyledir bebişim 😂😂😂 ayrıca sen de bi bak o masaj videolarına @Asenaasena96 söyledi bana da ❤️
Aşk olsunn kız nedemek hafife almak😬 yumurtlama masajımı bikaç yerde gördüm kuzu onları evet 🥰
Yarın bat kızlar. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Silik bişey var ama emin olamıyorum yarın kan vereceğim. Siz bi yorum yapın yaaa 🥺 sevinemedim o kadar belirsiz ki
Ay var gibi canım biraz zaman sonra tekrarla bakalım koyulaşcakmı yada kan garanti kan ver istersenn😍

Anladım canım o zaman onadır ☺️

Ben iyiyim kuzum bu ay ne var ne yok hiç bilmiyorum hiç bişey takip etmiyorum işte 20sinde tahminen regli olmam gerek bakalım😂 sen nasılsın nabıyosunn🥰

Ayy hiç gecmez canım cidden bu iğneden sonra o kaç gün. Bişeylerle oyalanmaya bak stres yapma da. İnşallah bebişin gelicek 😍

Aşk olsunn kız nedemek hafife almak😬 yumurtlama masajımı bikaç yerde gördüm kuzu onları evet 🥰

Ay var gibi canım biraz zaman sonra tekrarla bakalım koyulaşcakmı yada kan garanti kan ver istersenn😍
Yarın kan vereceğim sonucu paylaşırım inşallar canım

Cookiie Cookiie Drdr17 Drdr17 kızlarr masajı deneyin ikinci piki gördüm. Dün kıpırdanmaya başladı demiştim bugün öylesine hiç beklemeden test yaptım ve çok şaşırdım

Eklentiler

• IMG20210307181040.jpg
    IMG20210307181040.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 35
Yok bebeğim yarına kalmaz bu testte böyle çıkıyo benim 😂 gece bi daha yapcam muhtemelen tam pik olur bekliycem bu sefer
O zaman gece bidaha yap aynen canım. Ve bol değerlendir hadi bakalım😂😂
Benimde ovulasyon ya oldu ya yaklaştı 1 2 gündür göğüslerimde dolgunluk var bugün kasığımda zonklama bide adım atarken ağrı var geçenki iğneden 8 gün sonraki hareketimi kısıtlayan ağrının biraz daha hafifi 😂

Ben yapamam . Vidyoda diyor ki regli bitiminden olivasyon gününe kadar. Ben olivasyon günümdeyim tam.
ay 3 kre dktora gittim büyüsün artık yumurta gına geldi. 🤪
Bende artık döngümün 16. Günündeyim benim içinde uymaz sanırım😂 ay bıktırdı bu yumurtalar valla ne laftan halden anlamaz şeylermiş 😅

O zaman gece bidaha yap aynen canım. Ve bol değerlendir hadi bakalım😂😂
Benimde ovulasyon ya oldu ya yaklaştı 1 2 gündür göğüslerimde dolgunluk var bugün kasığımda zonklama bide adım atarken ağrı var geçenki iğneden 8 gün sonraki hareketimi kısıtlayan ağrının biraz daha hafifi 😂
Benimde göğüs hassasiyeti başladı vücut ısısı yükseldi ovülasyon olmuş yani ama testten hiç memnun kalmadım ya yakalayamadım tam o koyuluğu geçmiş gitmiş oldu 😂

Benimde göğüs hassasiyeti başladı vücut ısısı yükseldi ovülasyon olmuş yani ama testten hiç memnun kalmadım ya yakalayamadım tam o koyuluğu geçmiş gitmiş oldu 😂
Kuzu ya bende bir ay yaptım o testlerden bikere bile yakalayamadım anam o koyuluğu😂 bidaha da yapmadım🤣🤣

Sen değerlendir canım. Senden bu ay ümitliyim😍
Ben zaten boştum artık tam boşum bu ay eşim beyle küsüştük o gelene kadar hiç gidemem 🤣🤣

Kuzu ya bende bir ay yaptım o testlerden bikere bile yakalayamadım anam o koyuluğu😂 bidaha da yapmadım🤣🤣
Gördüğüm en koyu bu. Aşırı su içen biri olmamdan olabilir kuzucum ama tam bilemiyorum iki kez bu şekilde gördüm kız
Sen değerlendir canım. Senden bu ay ümitliyim😍
Ben zaten boştum artık tam boşum bu ay eşim beyle küsüştük o gelene kadar hiç gidemem 🤣🤣
Saol canım ama ben umutsuzum 😂 kızz siz de mi yaa biz de bi küs bi barışığız yarın gezmeye gitme karşılığında barıştım ben de az önce 😂😂

Gördüğüm en koyu bu. Aşırı su içen biri olmamdan olabilir kuzucum ama tam bilemiyorum iki kez bu şekilde gördüm kız

Saol canım ama ben umutsuzum 😂 kızz siz de mi yaa biz de bi küs bi barışığız yarın gezmeye gitme karşılığında barıştım ben de az önce 😂😂
Belkide su içtiğin içindir canım dediğin gibi sen akşama sıvı almadan bidaha dene. Hadi bakalım ikizler gelir bu ay😍
Evet ya uzun zamandır ilk defa tartıştık bizde. valla gelip özür dilemeden bArışmam🤣🤣

Belkide su içtiğin içindir canım dediğin gibi sen akşama sıvı almadan bidaha dene. Hadi bakalım ikizler gelir bu ay😍
Evet ya uzun zamandır ilk defa tartıştık bizde. valla gelip özür dilemeden bArışmam🤣🤣
Hshdh ikiz üçüz Allah ne verdiyse 😂😂 kuzu sinirler gergin ya ben sürekli eşime sarıyom hiç evde iş yapasım da gelmiyo ne dese batıyo bazen 😂

Hshdh ikiz üçüz Allah ne verdiyse 😂😂 kuzu sinirler gergin ya ben sürekli eşime sarıyom hiç evde iş yapasım da gelmiyo ne dese batıyo bazen 😂
Ya benim pek sorunum yokta. Bizim akşam telefonumu karıştırıyodu ona kızdım. Ordan çıktı tartışma konuşmadım bidaha 🤣

X