Ayyy kötü tecrübe olmuş canımHahahaa yap bakalim ben 11. Gun yapmistim cok silik cikmisti sonra 15. Gun yaptim cikmadi . Hadi insallah sende bekliyoruz yapinca hemen yaz bize
Bugün 13. Müüüü iğne gününü sayarak mıııı ??Kiz benimde 13. Gunum ama yapmaycam
Bekliyorum zaten hazır değilim kiiiii
Caktirma bende stresliyimBekliyorum zaten hazır değilim kiiiii
Yok bu ay igne olmadin o gecen aydi yumurtlamadan sonraki 13. GunBugün 13. Müüüü iğne gününü sayarak mıııı ??
Çatladığını nasıl anladın peki ovülasyon testinden miKlomen de iğne kullanmıştım
Ama famerada kullanmadım ovülasyon yapmaya çalıştım ama çok beceremedim 2 yumurtam vardı 5 gün arayla çatladılar 1 gün değerlendirme 1 gün dinlenme olarak ayarladım
Ek olarak bal tarçın çörek otu kürü ( doktorumdan onay alarak ) kullandım
Değerlendirmeden sonra 40 dk yattım ayaklarımı diktim öyle uzandım
Benim 17.gün daha cesaret edip test yapamadım adet günümü bekliyorum 7 Mart bakalım ne olacak adet olacakmışım gibi bi his var içimdeBekliyorum zaten hazır değilim kiiiii
Hemen yapma derim geçen ay bende 11. Hünde pozitif gördüm insan negatife dönünce kotu oluyorMerhabalar canlar umarım iyisinizdirİğneden sonra kaçıncı gün test yapılmalı kızlar evde erken gebelik testim var. İğne gününü ayarsam 11. Gündeyim ne zaman yapayım sizce?
Bebeğim akıntı tek başına bi anlama gelmeyebilir çünkü bazen erken başlayabiliyomuş akıntımız bazen geç gelebiliyomuş. Ağrın veya başka bi belirtin var mu yumurtlamayla ilgili olabilecek?Kızlar bişy sorcam . Şefaf akıntım var iki gündür bu yumurtladıgım anlamına mı geliyor ? Çatlamış anlamına mı geliyor . İnşlh çatlamıştır aşılamaya var çünki.
Amaannn nasıl dayandın yaaa ben 13. Gün yapmayı düşünüyorumBenim 17.gün daha cesaret edip test yapamadım adet günümü bekliyorum 7 Mart bakalım ne olacak adet olacakmışım gibi bi his var içimde
Canım çok haklısın valla çok korkuyorum o durumdan 13. Gün yapacağım ama kan vermeden emin olmayacağımHemen yapma derim geçen ay bende 11. Hünde pozitif gördüm insan negatife dönünce kotu oluyor
Çok az doluluk var . Acaba yarın istediği boyutta olcak mı? Çok merak ediyorum. İnşlah buyume belirtisidir. Dünden beri şefaf geliyor.Bebeğim akıntı tek başına bi anlama gelmeyebilir çünkü bazen erken başlayabiliyomuş akıntımız bazen geç gelebiliyomuş. Ağrın veya başka bi belirtin var mu yumurtlamayla ilgili olabilecek?
Muhtemelen öyledir canım yavaş yavaş istenilen boyuta gelmiştir çatlamak üzeredirÇok az doluluk var . Acaba yarın istediği boyutta olcak mı? Çok merak ediyorum. İnşlah buyume belirtisidir. Dünden beri şefaf geliyor.
Her ay negatif görünce insan cesaret edemiyor kuzumAmaannn nasıl dayandın yaaa ben 13. Gün yapmayı düşünüyorum
Canım çok haklısın valla çok korkuyorum o durumdan 13. Gün yapacağım ama kan vermeden emin olmayacağıminşallah bu ay tutar. Akıntı çatlamadan sonra olur diye biliyorum. Emin değilim ama
Ah be canım sen de haklısınHer ay negatif görünce insan cesaret edemiyor kuzum
Rabbim hepimize tatlış bebişler nasip etsin zamanı var demekkiAh be canım sen de haklısın
İğneden sonra erken regli olan çok :/ umarım degildir, ama iğne yaptıran herkes erken regli oldu ben hariç ben regli günümde oldum.Kızlar bugün size test yapayım mı falan diye sordum biraz önce peçeteye pembemsi kahverengimsi bi leke geldi. Bu ne ola ki ? İğnenin 11. Günü bata 3,4 gün var. Karnımda değişik bi hassasiye var. Afedersiniz Regl ya da ishal olacakmışım gibi hissediyorum
Balı nasıl aldınız normal çiçek balı oluyor muHayır canım famera ve bal tarçın çörek otu kürü kullanmıştım ben