Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatladığını nasıl anladın peki ovülasyon testinden mi

Merhabalar canlar umarım iyisinizdir İğneden sonra kaçıncı gün test yapılmalı kızlar evde erken gebelik testim var. İğne gününü ayarsam 11. Gündeyim ne zaman yapayım sizce?
Hemen yapma derim geçen ay bende 11. Hünde pozitif gördüm insan negatife dönünce kotu oluyor

Kızlar bişy sorcam . Şefaf akıntım var iki gündür bu yumurtladıgım anlamına mı geliyor ? Çatlamış anlamına mı geliyor . İnşlh çatlamıştır aşılamaya var çünki.

Kızlar bişy sorcam . Şefaf akıntım var iki gündür bu yumurtladıgım anlamına mı geliyor ? Çatlamış anlamına mı geliyor . İnşlh çatlamıştır aşılamaya var çünki.
Bebeğim akıntı tek başına bi anlama gelmeyebilir çünkü bazen erken başlayabiliyomuş akıntımız bazen geç gelebiliyomuş. Ağrın veya başka bi belirtin var mu yumurtlamayla ilgili olabilecek?

Benim 17.gün daha cesaret edip test yapamadım adet günümü bekliyorum 7 Mart bakalım ne olacak adet olacakmışım gibi bi his var içimde
Amaannn nasıl dayandın yaaa ben 13. Gün yapmayı düşünüyorum
Hemen yapma derim geçen ay bende 11. Hünde pozitif gördüm insan negatife dönünce kotu oluyor
Canım çok haklısın valla çok korkuyorum o durumdan 13. Gün yapacağım ama kan vermeden emin olmayacağım inşallah bu ay tutar. Akıntı çatlamadan sonra olur diye biliyorum. Emin değilim ama

Bebeğim akıntı tek başına bi anlama gelmeyebilir çünkü bazen erken başlayabiliyomuş akıntımız bazen geç gelebiliyomuş. Ağrın veya başka bi belirtin var mu yumurtlamayla ilgili olabilecek?
Çok az doluluk var . Acaba yarın istediği boyutta olcak mı? Çok merak ediyorum. İnşlah buyume belirtisidir. Dünden beri şefaf geliyor.

Çok az doluluk var . Acaba yarın istediği boyutta olcak mı? Çok merak ediyorum. İnşlah buyume belirtisidir. Dünden beri şefaf geliyor.
Muhtemelen öyledir canım yavaş yavaş istenilen boyuta gelmiştir çatlamak üzeredir inşallah bu ay güzel haberler alıcaksın öyle hissediyorum

Kızlar bugün size test yapayım mı falan diye sordum biraz önce peçeteye pembemsi kahverengimsi bi leke geldi. Bu ne ola ki ? İğnenin 11. Günü bata 3,4 gün var. Karnımda değişik bi hassasiye var. Afedersiniz Regl ya da ishal olacakmışım gibi hissediyorum

Her ay negatif görünce insan cesaret edemiyor kuzum

İğneden sonra erken regli olan çok :/ umarım degildir, ama iğne yaptıran herkes erken regli oldu ben hariç ben regli günümde oldum.
yerleşme olmasın. Kahvemi pembemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…