Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetten arastırma yaptım dusuk rıskı oluyomus. Yarım perfe warmıs bende. Ne kadar sıkıntı olur bılemem. Haftaya doktoruma gıdıp bılgı alcam ınsallah
Sorun bakalim ne diyecek ama dereceleri var onlarin umarim sizinkide skinti yaratmaz

Adet oldum kızlar. Bu 3. Denemeydi 1 ay dinlenip tüp bebek için görüşmeye gitmeyi düşünüyorum Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin içinde de bize

Merhaba kızlar benim bu ay ilk denemem regl olmaya bir hafta kaldı bel ağrım var şuan biraz hafifledi ama ara ara kendini gösteriyor bu bir belirti mi bilmiyorum hemen test yapmakta istemiyorum inşallah Allah hepimizin kucağını doldursun

Adet oldum kızlar. Bu 3. Denemeydi 1 ay dinlenip tüp bebek için görüşmeye gitmeyi düşünüyorum Allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin içinde de bize
Dinlen tatlim bencede kafani rahatlat yuksek ihtimalle bugun ya da yarin adet olucam hic hamilelikle ilgili beklentim yok . Bu ay ara vermistim bi dahaki ay bende polipimi aldiricam sanirim . Sonrada bi doktorla konusucam ona gore bir yol izlieyecegim hakkimizda hayirlisi

Merhabalar canlar umarım iyisinizdir İğneden sonra kaçıncı gün test yapılmalı kızlar evde erken gebelik testim var. İğne gününü ayarsam 11. Gündeyim ne zaman yapayım sizce?

Henüz çok erken canım belirti için. Az daha bekle bakalım. Şimdi test yapsan da çıkmaz zaten o yüzden bekle bence yoksa moral bozukluğu yaşarsın

Testi 11 13 ve 15 te yaptım testler tam net olmasada pozitif cıktı aşılama yapıldığından sonra 15.ci gün kan vermeye gittim ve eve geldiğimde adet olmuştum zaten betam da kimyasal olduğu cıktı
canım geçmiş olsun, herşeyin hayılısını diliyorum.. benim de testim negatif çıktı, bir an ddm artık devam etmicem .. sonra doktorla konustum ne olduysa ikna oldum rahim filmi çektireceğim, eşimde bebek çok istiyor o da konuştu benimle biraz toparlandım. bu ay hem filmi çekileceğim hem de klomene devam edeceğim... Yılmadık devam yani...

Merhabalar canlar umarım iyisinizdir İğneden sonra kaçıncı gün test yapılmalı kızlar evde erken gebelik testim var. İğne gününü ayarsam 11. Gündeyim ne zaman yapayım sizce?
erken gebelik testinin üstünde yazar cnm, normalde 3-4 gün öncesinden cıkar..

14.çü günü bekle canım

Amin canım inşallah üzüldün senin adına inşallah herşey istediğin gibi ilerler ben tedaviye ara verdim ama diyete girdim dr zayıflarsan daha iyi sonuç alırsın demişti bakalım hayırlısı

hayır kuzum 24 mm de çatlıyor.

Amin canımm inşallah

Ya bende merakla bekliyorum benimde 7.gun :)) 10.gunden.sonra etki azaliyor diyorlar ben olsam yarın yapardım ben mesela 10.gun yapmayı.dusunuyorum bı arkadasim 10.gun yaptı çift çıktı 13.gun yaptı çift 15de de kan verdi :) ben sosyal medyada bazen yorumlara denk geliyorum Dr lar 10.gun bitiyor etki yapın dedi. Hatta bı doktora sordum HCG hormonu kaç günden sonra vucuddan gidiyor dedim 72 saat dedi.

Teşekkür ederim cevaplarınız için Ay kızlar 14. Gün zaten bat oluyor batı beklersek erken gebelik testinin ne anlamı diye düşünecekten pazar sabahı yapmaya karar verdim
Hahahaa yap bakalim ben 11. Gun yapmistim cok silik cikmisti sonra 15. Gun yaptim cikmadi . Hadi insallah sende bekliyoruz yapinca hemen yaz bize

A aaa çok ilginçmiş bu. bende ilkzamanlar 10. Gün diyordum gün yaklaştıkça yok 11 olsun yok 12 olsun ertelemek istedim çok ilginç bi şekilde yüzleşmekten korktum resmen 9ozom baksana

Walla ben 11. Gun yaptim cikti ama 15. Gun yoktu belkide bunyeye gore degisiyor olabilir. Bana doktor 14. Gun yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…