Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testten kaynaklıda olabilir sana göre normal de olabilir bende pik göremedim hiç çok koyu yakalamadım
Sen mutlaka gün aşırı değerlendir ne olur ne olmaz yap arkadaşım değerlendir 40 dk kalkma ayaklarını dik öyle yat

Birşey sorucam size bende 2 klomen tedavimde siz peki kaç defa değerlendirdiniz iğne vuruldunuz mu
Klomen de iğne kullanmıştım
Ama famerada kullanmadım ovülasyon yapmaya çalıştım ama çok beceremedim 2 yumurtam vardı 5 gün arayla çatladılar 1 gün değerlendirme 1 gün dinlenme olarak ayarladım
Ek olarak bal tarçın çörek otu kürü ( doktorumdan onay alarak ) kullandım
Değerlendirmeden sonra 40 dk yattım ayaklarımı diktim öyle uzandım

Tamam bebeğim normalmiş o zaman Teşekkür ederim tatliş anne

Şimdi ilaçtan sonra bıraktım ya tedaviyi hormonlarımda sorun yokken bozulmasından korktum durduk yere
Yok kız bozulmazdır zaten ilaçların etkisiyde devam eder yumurtalar büyümeye

Sonucum pek iç acıcı degıl yanlız. Daha kendı doktoruma gıtmedım ama rahmımde dogustan yarım perde varmıs. Nasıl bı yol benı beklıyo bılmıyorum. Venım gıbı bu durumu yasayan warmı acaba
Bendede var ama doktor benimkinin bi skinti yaratmadigini soyledi. Rahmin catalli dedi baska bi doktor. Suanki doktorum ise doguma engel olacak bi sorun yok dedi. Oyuzden skinti yapma dur bakalim. Mutlaka bi kac doktora gidip yorum al .

Aynı sorunları yaşıyoruz senınle pükolular olarak . Hiç canını sıkma , ilk adım beslenme Tavuk çok buyuk etken olabildiğince yeme . Ama merak etme iğneler ilaçlar büyütüyor . Zaten dr yapamadıgı yerde tüp bebege yönlendiriyor. Benımde buyumuyordu artık 20 mm lere çıkıyor. Çörek otu tarçında burda bir arkadaşımız sev denedi çok iyi sonuç aldı

Canım sen neler yapıyosun bayadır rastlaşamadık

Canım sen neler yapıyosun bayadır rastlaşamadık
Ya sorma hayatım. Geçen ay umutluydum bu ay aşılama yapıcak. Gonol f diye iğne yapıorum hergun. Ctesi bellı olcak ne zaman aşılama yapışacagı. Doktorum çok umutlu bu sefer bakalım. Arkadan gelen çok yumurtan var dedi. İşlah buyumuştur. Aşılamadan snra daha aktif olurum. Şimdilik eşimle cinsel perhiz bile yapıoruz ki aksilik çıkmasın. Sen nasılsın

Aa hadi hayırlısı olsunncanımm bu sefer olucak inşallah çok güzel haberlerle gel cumartesi çok uzunda arayı tutmayın kuzu bekleyen spermde bayatlar falan diye duydum yenilenmesi gerekliymiş falan. Sen bi araştır yine de tabi doktorun ne derse.
Ben normal devam ediyorum kendimi diyete verdim işte ama ilişkide devam. Kasıklarımda ağrılar oldu adetten sonra belki ilaçların etkileri devam ediyodur diye korunma yapmadık. Ama fazla odaklanmıyorum çocuk konusuna bu ay

Teşekkür ederim Allah isteyen herkeseee nasip etsin bizlerede Ama yumurta büyümeden de çatlar mı acaba yani o 10 milim haliyle de çatlıyabiliyor mu doktor birşey demedi sadece çatlamış bugünü değerlendir dedi

Slm canım bende diyete soktum kendimi sen nasıl bi diyet uyguluyon neler yapıyon kilo verebildin mi

Bendede var ama doktor benimkinin bi skinti yaratmadigini soyledi. Rahmin catalli dedi baska bi doktor. Suanki doktorum ise doguma engel olacak bi sorun yok dedi. Oyuzden skinti yapma dur bakalim. Mutlaka bi kac doktora gidip yorum al .
İnternetten arastırma yaptım dusuk rıskı oluyomus. Yarım perfe warmıs bende. Ne kadar sıkıntı olur bılemem. Haftaya doktoruma gıdıp bılgı alcam ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…