- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
İnşinallah hamile kalırız ya bende klomen kullandım ve ovulasyon testi yaptım bu ay
Amin amin dualarımdasınızKlomen bende de başarısız oldu yumurtalar gelişti ama tutmadı. Femara kullandım ilk kez inşallah senin gibi bende gebe kalırımBunları duymak umut oluyor
Amin canım benim çok teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağına al canım :)
Doktora sorup deniycem canımAmin amin dualarımdasınız
Bak tarçın çörek otu kürü doktoruna danışıp kullanmanı tavsiye ederim
Testten kaynaklıda olabilir sana göre normal de olabilir bende pik göremedim hiç çok koyu yakalamadımKızçelerimDrdr17 Cookiie @Defneninannisi M Mucizegibiii
İki gün önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı. Netleşir daha pik gibi değil demiştim ama iki gündür silikleşti gitti. T çizgisi C den koyu değil ama pik bu şekilde oldu. Testten kaynaklı olabilir mi yoksa hormon düşük mü salgılanmış normal mi değil mi bilemedim. İşin kötüsü bigün sonra değerlendirme yaptım o gün pik değildir yarın olur diye düşünmüştüm
Klomen de iğne kullanmıştımBirşey sorucam size bende 2 klomen tedavimde siz peki kaç defa değerlendirdiniz iğne vuruldunuz mu
Tamam bebeğim normalmiş o zamanTestten kaynaklıda olabilir sana göre normal de olabilir bende pik göremedim hiç çok koyu yakalamadım
Sen mutlaka gün aşırı değerlendir ne olur ne olmaz yap arkadaşım değerlendir 40 dk kalkma ayaklarını dik öyle yat
Yok kız bozulmazdır zaten ilaçların etkisiyde devam eder yumurtalar büyümeyeŞimdi ilaçtan sonra bıraktım ya tedaviyi hormonlarımda sorun yokken bozulmasından korktum durduk yere
Tamam canım bu ayı da atlattık bekleme moduna geçtim iki hafta sonra ağlama moduyla devamYok kız bozulmazdır zaten ilaçların etkisiyde devam eder yumurtalar büyümeye
Bendede var ama doktor benimkinin bi skinti yaratmadigini soyledi. Rahmin catalli dedi baska bi doktor. Suanki doktorum ise doguma engel olacak bi sorun yok dedi. Oyuzden skinti yapma dur bakalim. Mutlaka bi kac doktora gidip yorum al .Sonucum pek iç acıcı degıl yanlız. Daha kendı doktoruma gıtmedım ama rahmımde dogustan yarım perde varmıs. Nasıl bı yol benı beklıyo bılmıyorum. Venım gıbı bu durumu yasayan warmı acaba
Aynı sorunları yaşıyoruz senınle pükolular olarak . Hiç canını sıkma , ilk adım beslenme Tavuk çok buyuk etken olabildiğince yeme . Ama merak etme iğneler ilaçlar büyütüyor . Zaten dr yapamadıgı yerde tüp bebege yönlendiriyor. Benımde buyumuyordu artık 20 mm lere çıkıyor. Çörek otu tarçında burda bir arkadaşımız sev denedi çok iyi sonuç aldıMerhaba kızlar bendede pko var yaklaşık 8-9 aydır bebiş istiyoruz bu ay klomene başladım ve çörekotu tarçın bal kürünü uyguladım klomenden sonra doktor kontrolüne gitiğimde yumurtaların 10 milim ve aşağısında olduğunu klomene çok cevao vermediğini söyledi haftaya tekrar gel dedi dün kontrole gittiğimde bir yumurtanın çatladığını söyledi bizi kontorlümüzde olsa daha iyi olurdu falan dedi çatlatma iğnesi vermedi sormak istediğim şu yumurta gelişmeyip küçük olduğundada çatlar mı yoksa çatlaması için büyümesimi gerekir ???
Dur dur ağZını hayıra aç. Yok ağlamak falanTamam canım bu ayı da atlattık bekleme moduna geçtim iki hafta sonra ağlama moduyla devam
Canım sen neler yapıyosun bayadır rastlaşamadıkAynı sorunları yaşıyoruz senınle pükolular olarak . Hiç canını sıkma , ilk adım beslenme Tavuk çok buyuk etken olabildiğince yeme . Ama merak etme iğneler ilaçlar büyütüyor . Zaten dr yapamadıgı yerde tüp bebege yönlendiriyor. Benımde buyumuyordu artık 20 mm lere çıkıyor. Çörek otu tarçında burda bir arkadaşımız sev denedi çok iyi sonuç aldı
Ya sorma hayatım. Geçen ay umutluydum bu ay aşılama yapıcak. Gonol f diye iğne yapıorum hergun. Ctesi bellı olcak ne zaman aşılama yapışacagı. Doktorum çok umutlu bu sefer bakalım. Arkadan gelen çok yumurtan var dedi. İşlah buyumuştur. Aşılamadan snra daha aktif olurum. Şimdilik eşimle cinsel perhiz bile yapıoruz ki aksilik çıkmasın. Sen nasılsınCanım sen neler yapıyosun bayadır rastlaşamadık
Aa hadi hayırlısı olsunncanımm bu sefer olucak inşallah çok güzel haberlerle gel cumartesiYa sorma hayatım. Geçen ay umutluydum bu ay aşılama yapıcak. Gonol f diye iğne yapıorum hergun. Ctesi bellı olcak ne zaman aşılama yapışacagı. Doktorum çok umutlu bu sefer bakalım. Arkadan gelen çok yumurtan var dedi. İşlah buyumuştur. Aşılamadan snra daha aktif olurum. Şimdilik eşimle cinsel perhiz bile yapıoruz ki aksilik çıkmasın. Sen nasılsın
Teşekkür ederim Allah isteyen herkeseee nasip etsin bizleredeAynı sorunları yaşıyoruz senınle pükolular olarak . Hiç canını sıkma , ilk adım beslenme Tavuk çok buyuk etken olabildiğince yeme . Ama merak etme iğneler ilaçlar büyütüyor . Zaten dr yapamadıgı yerde tüp bebege yönlendiriyor. Benımde buyumuyordu artık 20 mm lere çıkıyor. Çörek otu tarçında burda bir arkadaşımız sev denedi çok iyi sonuç aldı
Slm canım bende diyete soktum kendimi sen nasıl bi diyet uyguluyon neler yapıyon kilo verebildin miAa hadi hayırlısı olsunncanımm bu sefer olucak inşallah çok güzel haberlerle gel cumartesiçok uzunda arayı tutmayın kuzu bekleyen spermde bayatlar falan diye duydum yenilenmesi gerekliymiş falan. Sen bi araştır yine de tabi doktorun ne derse.
Ben normal devam ediyorum kendimi diyete verdim işte ama ilişkide devam. Kasıklarımda ağrılar oldu adetten sonra belki ilaçların etkileri devam ediyodur diye korunma yapmadık. Ama fazla odaklanmıyorum çocuk konusuna bu ay
İnternetten arastırma yaptım dusuk rıskı oluyomus. Yarım perfe warmıs bende. Ne kadar sıkıntı olur bılemem. Haftaya doktoruma gıdıp bılgı alcam ınsallahBendede var ama doktor benimkinin bi skinti yaratmadigini soyledi. Rahmin catalli dedi baska bi doktor. Suanki doktorum ise doguma engel olacak bi sorun yok dedi. Oyuzden skinti yapma dur bakalim. Mutlaka bi kac doktora gidip yorum al .
Hep duamdasın, dualarını inanarak yap ben inanıyorum canım arkadaşımTamam bebeğim normalmiş o zamanTeşekkür ederim tatliş anne