Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum tedaviye başladım. İlk tüp bebek bende yumurta azlığı eşimde sperm azlığı var. Bugün yumurtaların toplandı. Çok ağrım var normal mi? Birde beşinci gün koyacaklar geç mi sizce?

Testi ne zaman yapmistiniz kimyasal oldugunu testte pozitifi görüp sonra adet olunca mi anladınız, beta verdiniz mi
Testi 11 13 ve 15 te yaptım testler tam net olmasada pozitif cıktı aşılama yapıldığından sonra 15.ci gün kan vermeye gittim ve eve geldiğimde adet olmuştum zaten betam da kimyasal olduğu cıktı

Fiyatı çok ıyimis ben 3 sene önce sorduğumda 750 demişlerdi şimdi 2 bulmuştur diye düşünüyorum bende bu ay yaptircaktim vazgeçtim maddi sebebler nedeniyle inş önümüzdeki aylara artik
Sonucum pek iç acıcı degıl yanlız. Daha kendı doktoruma gıtmedım ama rahmımde dogustan yarım perde varmıs. Nasıl bı yol benı beklıyo bılmıyorum. Venım gıbı bu durumu yasayan warmı acaba

Testi 11 13 ve 15 te yaptım testler tam net olmasada pozitif cıktı aşılama yapıldığından sonra 15.ci gün kan vermeye gittim ve eve geldiğimde adet olmuştum zaten betam da kimyasal olduğu cıktı
Anladım cok gecmis olsun inşallah hayırlısıyla güzel haberi alirsiniz

Günaydın kızlar bugün doktor randevum var 3. Kez klomen kullanmaya baslicam bu ayda olmazsa diğer ay aşılama demişti doktor yeni bir ay yeni umutlar
Ama sende pikolusun . 3. Kez neden denedi acaba ? Ama klomen Fameradan daha etkili bence . İnşlh güzel sonuçlar alırsın . Aşılamanında iğnesi baya pahalı iki kutu verdi bana .

Ama sende pikolusun . 3. Kez neden denedi acaba ? Ama klomen Fameradan daha etkili bence . İnşlh güzel sonuçlar alırsın . Aşılamanında iğnesi baya pahalı iki kutu verdi bana .
Cnm yumurta gelişimi gayet iyi dedi ve benim reglim baya düzene girdi kg verince artık düzenli oluyor olmaması için bir sebep yok dedi ins güzel sonuçlar alırız ne kadar ödedim iki kutuya

Kızçelerim Drdr17 Cookiie Defneninannisi M Mucizegibiii
İki gün önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı. Netleşir daha pik gibi değil demiştim ama iki gündür silikleşti gitti. T çizgisi C den koyu değil ama pik bu şekilde oldu. Testten kaynaklı olabilir mi yoksa hormon düşük mü salgılanmış normal mi değil mi bilemedim. İşin kötüsü bigün sonra değerlendirme yaptım o gün pik değildir yarın olur diye düşünmüştüm

Eklentiler

• IMG_20210303_131017_538.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210304_183106_977.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 22
Ben pek anlamıyorum canım ama bildiğim kadarıyla zaten silikleştiği gün çatlamış oluyo. O yüzden gününde değerlendirdin yani

Bende pek anlamıyorum ama bı problem yoksa gene değerlendirme yap bence

13. Günün pik olmuş inlah değerlendirdin bacım

Kızlar iş yerindeki arkadasımın geçen hamile oldgunu öğrendikya belirtileri öyle bi soruyorum ki. Ezberimde resmen. Burda yazılan herşey çıktı kızda , grip gibi hapşurmak baş agrısı. Kasıkta batma. Ama hepsini regli olacagı gün ve sonrasında yaşadı. Yanı regli olacagımız güne kadar boşa yordugumjzu bir kez daha anladım.

13. Günün pik olmuş inlah değerlendirdin bacım
Bi gün önce ve bi gün sonrasını değerlendirdim canımcım Olcağı varsa olur ya napalım artık
Aynen iki aydır dediğim şey. Ben şundan eminim bi gün hamile kalırsam hiç belirtim olmucak çünkü olsa da inanmıcağım için farketmicem

Merhaba kızlar bendede pko var yaklaşık 8-9 aydır bebiş istiyoruz bu ay klomene başladım ve çörekotu tarçın bal kürünü uyguladım klomenden sonra doktor kontrolüne gitiğimde yumurtaların 10 milim ve aşağısında olduğunu klomene çok cevao vermediğini söyledi haftaya tekrar gel dedi dün kontrole gittiğimde bir yumurtanın çatladığını söyledi bizi kontorlümüzde olsa daha iyi olurdu falan dedi çatlatma iğnesi vermedi sormak istediğim şu yumurta gelişmeyip küçük olduğundada çatlar mı yoksa çatlaması için büyümesimi gerekir ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…