canım madem gecikti, test yaptın mı?Günaydın kızlar, bugün 5inci gün ve ben hala adet olmadım cidden adeti beklemek çok yıpratıcı, içim sıkılıyor iyice
Neden gecikti bu kadar yaa
Bat günü erken gebelik testi yapmıştım positif gördüm o yüzden ertesi gün kan verdim negatif çıktı canım. Anlamiyorum neden bu kadar gecikticanım madem gecikti, test yaptın mı?
cnm sen progestan fln kullanmış mıydın, evetse bırak onu.. gecikme yapmıstı bende. yoksa da mevsim geçisi normaldir birkaç gün gecikme.Bat günü erken gebelik testi yapmıştım positif gördüm o yüzden ertesi gün kan verdim negatif çıktı canım. Anlamiyorum neden bu kadar gecikti
Ahh inşallah öyledir. Kasık ağrılarım ara ara devam eden anlık göğüs sizlamasi devam ediyor akıntım da devam ediyor pek umutlanmak istemiyorum ama bunlar olmaz normalde adet öncesi. Bat 11 mart daha çok varinşallah hamilesindir canım, ne zaman BAT tarihin... günü geldiyse evde test yap istersen..
daha çok erken cnm .. 8inden önce yapma zaten moralin bozuluyor....Ahh inşallah öyledir. Kasık ağrılarım ara ara devam eden anlık göğüs sizlamasi devam ediyor akıntım da devam ediyor pek umutlanmak istemiyorum ama bunlar olmaz normalde adet öncesi. Bat 11 mart daha çok var
Yok gününden önce yapmayı düşünmüyorum. Çok negatif gördüm artık akillandimdaha çok erken cnm .. 8inden önce yapma zaten moralin bozuluyor....
Canim bnm hsg den sonra hamile kalan cok sizin bi sorununuz yoktu ona ragmn olmuyodu yanlis hatirlamiyosam ayyyyy insaAllah sanada nasip olur canisiSlm kızlar şubat ayı benim için tamamen kapanmıştır artık önümüzdeki aylara bu ay nasip olursa hsg cektirecegim
Evet canım bat 7 mart olursam 1 ay dinlenip sonraki adetimde tüp bebek için gidicempeki ne düşünüyorsun canım? tüp mü?
Hakında hayırlısı olsun cnm, Allah isteyenin kucağını boş bırakmasın...Evet canım bat 7 mart olursam 1 ay dinlenip sonraki adetimde tüp bebek için gidicem
Cnm, seni üzmek istemem ama sonradan üzülünce daha çok yıpranıyor insan. en iyisi sen test yap, negatif pozitif fark etmez kan da ver hatta. sonuç çıksın bir nefes al. belirsizlik çok huzursuz eder insanı... sonuca göre hamileysen sevineceksin neden sevincini erteleyesin ki... hamile değilsen de doktor ultrason baksın kist vs olabilir geciktiriyor çünkü kistler... herhangi bir problem yoksa da adet söktürücü verir ve yeniden yumişlerin büyür, yeniden denersin. Sonucta regl oluyorsan hamile de kalabilirsin....regl yumurta var demek çünküYaa kizlar bir akil verin yorum yapin ne olurpkos ve 6x4mm polip var. 17 ocak reglin ilk gunuydu ve hala regl olmadim. 26 ocakta hsg cekildi. Normalde dongum 35-55 arasi degisiyor. 2 ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama oncesi hep 1 gun kanama olur sonra az akintiyla catlama olur akinti biterdi. Hsg cekildikten sonra henuz yum. belirtisi yasamadim. Daha once yumurt.testi kullanmadim ama adet gunlerime gore hesap yaptigimda hep ortalama 15 gun oncesinde y7murtlamisim yani kanama notunu aldigim ic8n oyle anliyorum. 1. Yumrt.da 37.gun 2.yumurt.da 22.gun pik gordum bugun regl dong 44.gundeyim. ne adet belirtisi ne akinti kanama vs. Bisey yok. 44 gunluk sur3cte yaklasik 10 gun araliksiz cok az acik kahve akinti oldu bazen sari beyaz akinti oluyo. Gebelige dair hic belirti gormuyorum. B3nce yumurtlama henuz olmadi yada yumurtlama belirtisi b3nim bekledigim gibi olmadi. Dun eltim gorumcem falan hamilesin d3diler ama onlar sadece regl olmadigim icin bu dusunc3deler bnce. Onlar oyle soyledikce bn daha kotu hissediyorum ya cok daha uzun surerse gebe kalmam. 1,5 yildir korunmuyoruz ama son aylarda duzenli iliski yasayabiliyoruz. 4 yil evliyiz. Esim 36 bn 28 yasindayim. Yani cok umutsuzum regl olup asilamaya baslayacaktik. Regl d3 olmuyorum. Bi an once trdaviye baslamak istiyorum. Test yapmak istemiyorum tek cizgi umutlarimi da yok ediyor. Bi aglama geliyor ama kimse d3 bilmiyor bnim bu denli uzuldugumu lutfen bana olumlu olumsuz bisey diyin. 6 kutu inofolik combi kullandim suan vifolik iciyorum. 2 ay falan sogan kuru denedim. Bazen detoks yapinca adet goruyordum daha kolay oluyordu pkostan dolayi bu ay onuda yaptim 3 gunluk detoks olarak. Beklemek artik yoruyor. Birsey olsun istiyorumm
Evet kuzum bi sorun yok cok sukur iste doktorumda bide hsg çektirelim tekrar duruma bakalım dedi inş hepimize nasip olurCanim bnm hsg den sonra hamile kalan cok sizin bi sorununuz yoktu ona ragmn olmuyodu yanlis hatirlamiyosam ayyyyy insaAllah sanada nasip olur canisi
Tesekkur ederim canim bn testi 2 haftaya olmazsam yaparim inan gercekten negatifi kaldiracak durumda degilim en azindan suan. psikoloji olarak dagildimCnm, seni üzmek istemem ama sonradan üzülünce daha çok yıpranıyor insan. en iyisi sen test yap, negatif pozitif fark etmez kan da ver hatta. sonuç çıksın bir nefes al. belirsizlik çok huzursuz eder insanı... sonuca göre hamileysen sevineceksin neden sevincini erteleyesin ki... hamile değilsen de doktor ultrason baksın kist vs olabilir geciktiriyor çünkü kistler... herhangi bir problem yoksa da adet söktürücü verir ve yeniden yumişlerin büyür, yeniden denersin. Sonucta regl oluyorsan hamile de kalabilirsin....regl yumurta var demek çünkü
Canım seni anlıyoruz İnan yalnız değilsin. Ama bu durum karışık bence bende senin yerinde olsan sağlıkocağına gider bi kan verirdim.Yaa kizlar bir akil verin yorum yapin ne olurpkos ve 6x4mm polip var. 17 ocak reglin ilk gunuydu ve hala regl olmadim. 26 ocakta hsg cekildi. Normalde dongum 35-55 arasi degisiyor. 2 ay ovulasyon testi kullandim ve yumurtlama oncesi hep 1 gun kanama olur sonra az akintiyla catlama olur akinti biterdi. Hsg cekildikten sonra henuz yum. belirtisi yasamadim. Daha once yumurt.testi kullanmadim ama adet gunlerime gore hesap yaptigimda hep ortalama 15 gun oncesinde y7murtlamisim yani kanama notunu aldigim ic8n oyle anliyorum. 1. Yumrt.da 37.gun 2.yumurt.da 22.gun pik gordum bugun regl dong 44.gundeyim. ne adet belirtisi ne akinti kanama vs. Bisey yok. 44 gunluk sur3cte yaklasik 10 gun araliksiz cok az acik kahve akinti oldu bazen sari beyaz akinti oluyo. Gebelige dair hic belirti gormuyorum. B3nce yumurtlama henuz olmadi yada yumurtlama belirtisi b3nim bekledigim gibi olmadi. Dun eltim gorumcem falan hamilesin d3diler ama onlar sadece regl olmadigim icin bu dusunc3deler bnce. Onlar oyle soyledikce bn daha kotu hissediyorum ya cok daha uzun surerse gebe kalmam. 1,5 yildir korunmuyoruz ama son aylarda duzenli iliski yasayabiliyoruz. 4 yil evliyiz. Esim 36 bn 28 yasindayim. Yani cok umutsuzum regl olup asilamaya baslayacaktik. Regl d3 olmuyorum. Bi an once trdaviye baslamak istiyorum. Test yapmak istemiyorum tek cizgi umutlarimi da yok ediyor. Bi aglama geliyor ama kimse d3 bilmiyor bnim bu denli uzuldugumu lutfen bana olumlu olumsuz bisey diyin. 6 kutu inofolik combi kullandim suan vifolik iciyorum. 2 ay falan sogan kuru denedim. Bazen detoks yapinca adet goruyordum daha kolay oluyordu pkostan dolayi bu ay onuda yaptim 3 gunluk detoks olarak. Beklemek artik yoruyor. Birsey olsun istiyorumm
Çok sağol olmadı cuma günü izinliyim sabahtan bi kan veririm randevu alınıyo mu sağlık ocağında geb. Test için daha önce hiç bunun için gitmemiştimCanım seni anlıyoruz İnan yalnız değilsin. Ama bu durum karışık bence bende senin yerinde olsan sağlıkocağına gider bi kan verirdim.Nm88326 arkadaşa katılıyorum. adet söktürücü yazar doktorun kullanırsın ve tedavin için vakit kaybetmezsin en azından. Canına Tak etmiş çünkü biz de öyleyiz maalesef. Ama sana bir tavsiye kullanmadıysan clife macun dene. Pkolu bir çok kadın fayda gördüler.
Yok canım ama her bölge de farklı oluyor bizim burda salı günü hariç hafta içi sabah 10 a kadar kan verilir mesela . Onu öğrenmeye çalış canımÇok sağol olmadı cuma günü izinliyim sabahtan bi kan veririm randevu alınıyo mu sağlık ocağında geb. Test için daha önce hiç bunun için gitmemiştim
Zuzucum, sonunda ikna edebildikYok canım ama her bölge de farklı oluyor bizim burda salı günü hariç hafta içi sabah 10 a kadar kan verilir mesela . Onu öğrenmeye çalış canım