- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Olabilir cnm ilaç etkisi hemen bitmez değerlendirmelerini yap ne zamn olacağını bilemeyiz Rabbim kucagimiz doldursunHakkımızda hayırlısı canım herşey için inşallah gerek kalmaz aşılamaya
Ben normal devam ediyorum şuan tedavisiz. Değerlendirmelere aramı versek dedim bu bikaç ay. Ama vermedikte. İlaçların etkileride devam editır sanırım hep kasklarım ağrıdı ilaç kullanırkenki gibi bu ayda.
Ben normal canım. Tedaviyi bıraktım ama bugün çok belim ağrıyo nedrn acaba
Evet öyleymiş değerler 3 kat 3 kat artıyor Allah’a sükürcanım çok güzel artmış hiçbir sıkıntı yok. en az 2 kat artması gerek fazlası gelmiş sende :)
pnaarozeer canım sen ne durumdasın nasıl gidiyor gebişlik:)
Hayırlı zamanda gelsinler canım. İnşallah hepimizin dolsunOlabilir cnm ilaç etkisi hemen bitmez değerlendirmelerini yap ne zamn olacağını bilemeyiz Rabbim kucagimiz doldursun
Canım insülin direncim cıktı biraz. Doktorda kilo ver 2 3 ay sonra başlayalım dedi.Neden bıraktın tedaviyi umudunu yitirme hiç pes etme
İkiz olabilirmi canımEvet öyleymiş değerler 3 kat 3 kat artıyor Allah’a sükür
Amin cnm aminnHayırlı zamanda gelsinler canım. İnşallah hepimizin dolsunDeğerlendiriyorum ama görev gibi yapmıyorum gelişigüzel saldım
Canım insülin direncim cıktı biraz. Doktorda kilo ver 2 3 ay sonra başlayalım dedi.
İkiz olabilirmi canım
Inşallah pozitiftir canım sağlıklı bi bebiş haberi alırızBugün 15.gün canım yapmadım daha korkuyorum negatiften
Yavrum bendede var insülin direnci hemde tavan kilo desen çok kiloluyum ama inan hiçbirşey engel değil bende çok doktor degistirdim hepsi kilo vermeden olmaz dediler ama bak çok şükür pes etme bence mucizenin ne zaman geleceği hiç belli olmaz hem kilo vermeye çalış hem tedavine devam et vazgeçmeHayırlı zamanda gelsinler canım. İnşallah hepimizin dolsunDeğerlendiriyorum ama görev gibi yapmıyorum gelişigüzel saldım
Canım insülin direncim cıktı biraz. Doktorda kilo ver 2 3 ay sonra başlayalım dedi.
İkiz olabilirmi canım
2 ay falan kendime süre verdim kuzum. Doktor 6 ay veriyorum sana 15 kilo kadar ver dedi. Ama 2 ayda vermeye çalışcam. Tam 15 veremesemde 3. Ay başlıcam. Bu sürecte normal denemelerede devam ediyorum. Kısmet hakkımızda hayırlısı bakalım.Yavrum bendede var insülin direnci hemde tavan kilo desen çok kiloluyum ama inan hiçbirşey engel değil bende çok doktor degistirdim hepsi kilo vermeden olmaz dediler ama bak çok şükür pes etme bence mucizenin ne zaman geleceği hiç belli olmaz hem kilo vermeye çalış hem tedavine devam et vazgeçme
İhtimal yüksek genler yatkın amaHayırlı zamanda gelsinler canım. İnşallah hepimizin dolsunDeğerlendiriyorum ama görev gibi yapmıyorum gelişigüzel saldım
İkiz olabilirmi canım
Yok kuzum benim boyum 1.73 falan uzun ama kikilomda 96ydi en son daha almadıysam2 ay falan kendime süre verdim kuzum. Doktor 6 ay veriyorum sana 15 kilo kadar ver dedi. Ama 2 ayda vermeye çalışcam. Tam 15 veremesemde 3. Ay başlıcam. Bu sürecte normal denemelerede devam ediyorum. Kısmet hakkımızda hayırlısı bakalım.
senin gercekten kiloluykenmi oldu ya çok güzelmben bu kadar kilom yokken 2 kere doğal yoldan ilk denememde gamile kaldım. Ama bu tedVide 2 ayda olmadı. Heralde kilomdan kaynaklıdır diye düşünmüştüm
Evet canım bat günü idrar testim positif çıkmıştıTest yaptın mı hiç?
Sağlıklı olsunda canımİhtimal yüksek genler yatkın ama
8 inde kontrolüm var insallah o zaman öğreniriz
Bende şuan 88im 75le flaann doğal kalmıştım hamile. Doktorda 75 ol öyle başlayalım dedi. Bakalım vermeye calışıyorum ama 2 ayda nereye gelebilirsem artıkYok kuzum benim boyum 1.73 falan uzun ama kikilomda 96ydi en son daha almadıysambende doğal yolla kalamadım 7 8 ay ama tedaviye hemen cevap verdi çok şükür
Yok kuzum benim boyum 1.73 falan uzun ama kikilomda 96ydi en son daha almadıysambende doğal yolla kalamadım 7 8 ay ama tedaviye hemen cevap verdi çok şükür
Eşimde diyo sanki bizim tedaviyle olmucak hiç beklemedik anda süpriz olcak diye. Dedim inşallah ondan koruncaktım bu 2 ay korunmayı bıraktım sonraBende şuan 88im 75le flaann doğal kalmıştım hamile. Doktorda 75 ol öyle başlayalım dedi. Bakalım vermeye calışıyorum ama 2 ayda nereye gelebilirsem artık
Çok şükür seninnadına çok sevindimm canım benim sağlıkla gecsin hamileliğin kucağına al
sagol bıtaneeem amıın darısı senın basına ınsallah :)Bende şuan 88im 75le flaann doğal kalmıştım hamile. Doktorda 75 ol öyle başlayalım dedi. Bakalım vermeye calışıyorum ama 2 ayda nereye gelebilirsem artık
Çok şükür seninnadına çok sevindimm canım benim sağlıkla gecsin hamileliğin kucağına al
valla hakkında hayırlısı kuzum rabbım ne zamn uygun gorurde nasıp ederse ınsallahEşimde diyo sanki bizim tedaviyle olmucak hiç beklemedik anda süpriz olcak diye. Dedim inşallah ondan koruncaktım bu 2 ay korunmayı bıraktım sonra
Aynen öyle canım. Rabbimin yazdığı bir vakit saat varvalla hakkında hayırlısı kuzum rabbım ne zamn uygun gorurde nasıp ederse ınsallah
Amin canımm inşallah hepimize nasip olurInşallah pozitiftir canım sağlıklı bi bebiş haberi alırızyapınca haber ver mutlaka
inşallah hamilesindir canım, ne zaman BAT tarihin... günü geldiyse evde test yap istersen..Hiç ilaç kullanmadım canım eğer bu ay bişey yoksa Mart'ta tedaviye başlayacağız nasipse
peki ne düşünüyorsun canım? tüp mü?İnşallah canım bakalım bat 7 mart bekliyorum
Benim doktor 3 ay deneyip 1 ay ara verip 3 ay sonra devam edelim istersen dedi ama ben devam etmiycem canım