Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir cnm ilaç etkisi hemen bitmez değerlendirmelerini yap ne zamn olacağını bilemeyiz Rabbim kucagimiz doldursun

Olabilir cnm ilaç etkisi hemen bitmez değerlendirmelerini yap ne zamn olacağını bilemeyiz Rabbim kucagimiz doldursun
Hayırlı zamanda gelsinler canım. İnşallah hepimizin dolsun Değerlendiriyorum ama görev gibi yapmıyorum gelişigüzel saldım
Neden bıraktın tedaviyi umudunu yitirme hiç pes etme
Canım insülin direncim cıktı biraz. Doktorda kilo ver 2 3 ay sonra başlayalım dedi.
Evet öyleymiş değerler 3 kat 3 kat artıyor Allah’a sükür
İkiz olabilirmi canım

Yavrum bendede var insülin direnci hemde tavan kilo desen çok kiloluyum ama inan hiçbirşey engel değil bende çok doktor degistirdim hepsi kilo vermeden olmaz dediler ama bak çok şükür pes etme bence mucizenin ne zaman geleceği hiç belli olmaz hem kilo vermeye çalış hem tedavine devam et vazgeçme

2 ay falan kendime süre verdim kuzum. Doktor 6 ay veriyorum sana 15 kilo kadar ver dedi. Ama 2 ayda vermeye çalışcam. Tam 15 veremesemde 3. Ay başlıcam. Bu sürecte normal denemelerede devam ediyorum. Kısmet hakkımızda hayırlısı bakalım.
senin gercekten kiloluykenmi oldu ya çok güzelm ben bu kadar kilom yokken 2 kere doğal yoldan ilk denememde gamile kaldım. Ama bu tedVide 2 ayda olmadı. Heralde kilomdan kaynaklıdır diye düşünmüştüm

İhtimal yüksek genler yatkın ama
8 inde kontrolüm var insallah o zaman öğreniriz

Yok kuzum benim boyum 1.73 falan uzun ama kikilomda 96ydi en son daha almadıysam bende doğal yolla kalamadım 7 8 ay ama tedaviye hemen cevap verdi çok şükür

Yok kuzum benim boyum 1.73 falan uzun ama kikilomda 96ydi en son daha almadıysam bende doğal yolla kalamadım 7 8 ay ama tedaviye hemen cevap verdi çok şükür
Bende şuan 88im 75le flaann doğal kalmıştım hamile. Doktorda 75 ol öyle başlayalım dedi. Bakalım vermeye calışıyorum ama 2 ayda nereye gelebilirsem artık
Çok şükür seninnadına çok sevindimm canım benim sağlıkla gecsin hamileliğin kucağına al

Eşimde diyo sanki bizim tedaviyle olmucak hiç beklemedik anda süpriz olcak diye. Dedim inşallah ondan koruncaktım bu 2 ay korunmayı bıraktım sonra

sagol bıtaneeem amıın darısı senın basına ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…