Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabikide şansın artar canım bir değil iki yumurtan çatlamış bu da demek oluyor ki bir tutmazsa diğeri döllenir belkide ikiside canım benim inşallah mucizen seninle olur hayırlı haberler bekliyoruz

Tatlım adet gününden hesapla o zaman doğru çıkar çünkü sen ilk adet gününde yeni yumurta gelistiriyorsun

Selam çatlatma iğnesi olanlara bir şey sormak istiyorum. ben 10 şubatta iğne oldum reglim 23 şubattı olmadım iğnenin 13. Ve 15. Günü test yaptım negatif hala adet olmadım bugün peçeteye sulu kahverengi akıntı geldi yerleşme olabilir mi? Yarın adet gelmezse kan vermeyi düşünüyorum. Kiste çevirme olabilir mi ?

Regli başlangıçı gibi geldi bana ama . Çünkü yerleşme kanası açık pembe oluyormuş. Hep öyle yazarlar

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım adet başlangıcından sayılıyor. Döllenen yumurta o zaman gelişmeye başlıyor ya. Onumu hesap ediyolar anlamıyorum ama bilimsel olarak adet başlangıcı teorik olarak döllenme tabi

Günaydın kızlar, bugün 5inci gün ve ben hala adet olmadım cidden adeti beklemek çok yıpratıcı, içim sıkılıyor iyice
Neden gecikti bu kadar yaa

tamam kuzum benım sagol. sende durumlar nasıl

Kızlar günaydın hala regl olmadim ama gebelikte yok 12. Günde hala igne etkisi görülüyor testlerde

Canım iğnenin 19. Günü pek umudum yok kuzum bu ayda klomeni sonnkez kullancam oda olmazsa aşılama yapilacak sen ne durumdasın okuyamadım yazışmaları
Hakkımızda hayırlısı canım herşey için inşallah gerek kalmaz aşılamaya
Ben normal devam ediyorum şuan tedavisiz. Değerlendirmelere aramı versek dedim bu bikaç ay. Ama vermedikte. İlaçların etkileride devam editır sanırım hep kasklarım ağrıdı ilaç kullanırkenki gibi bu ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…