- 10 Şubat 2021
- 125
- 108
- 27
Evet canım pcos da var bende adetin 3 günü başladım 10 gün kullandım iki tane yumurta gelişti 21 22 oda tuttu çok şükürBende bu ay kullandım bakalım ne olacak. İlk femara denemen miydi?
Allahım inşallah benim de tutarEvet canım pcos da var bende adetin 3 günü başladım 10 gün kullandım iki tane yumurta gelişti 21 22 oda tuttu çok şükür
Tabikide şansın artar canım bir değil iki yumurtan çatlamış bu da demek oluyor ki bir tutmazsa diğeri döllenir belkide ikiside canım benim inşallah mucizen seninle olur hayırlı haberler bekliyoruzArkadaşlar merhaba, size danışmak istediğim bir şey var. bu ay ikinci kez femara kullanıyorum. Yumurta takibinde 13. Gün 2 sağda 2 solda büyümüş folikülğ vardı. 16. Gün yumurtlama olacağını söylemişti doktorum söylediği günleri değerlendirdik. 16. Gün hem sağdan hem soldan çok şiddetli sancım oldu. 17. Gün tekrar kontrole gittik iki taraftan yumurtlamışsınız dedi. Normalde bir sağdan bir soldan yumurtlanır. Doktor güldü hatta her yerden yumurtlamışsınız dedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Şansı arttıran bir şey midir acaba?
Tatlım adet gününden hesapla o zaman doğru çıkar çünkü sen ilk adet gününde yeni yumurta gelistiriyorsunYa kızlar bide ben en son 17 ocakta ader gördüm daha sonra femara başladım şubatın 5inde çatlama iğnesi vuruldum beta bugün 1500leri geçgin çıktı hesaplamaya göre 6 haftalık oluyo diyolar ama ayın 5inde iğne yaptırdım nasıl 6 haftalık oluyo anlamadım bileniniz varmi
Regli başlangıçı gibi geldi bana ama . Çünkü yerleşme kanası açık pembe oluyormuş. Hep öyle yazarlarSelam çatlatma iğnesi olanlara bir şey sormak istiyorum. ben 10 şubatta iğne oldum reglim 23 şubattı olmadım iğnenin 13. Ve 15. Günü test yaptım negatif hala adet olmadım bugün peçeteye sulu kahverengi akıntı geldi yerleşme olabilir mi? Yarın adet gelmezse kan vermeyi düşünüyorum. Kiste çevirme olabilir mi ?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımCanım kusura bakma çok aktif olamadım burda çok iyi gidiyo şimdilik ama herşeyden midem bulanıyor sanırım zor bi hamilelik beni bekliyo. Bugün gittim bebegimin kesesini gördüm çok şükür. Doktorum dış yada kimyasaldan şüphelendi önce sonra çok şükür normal çıktı. Ama ne kadarlık olduğunu bilmiyorum bugün gittiğimde soracaktım unuttum çok heyecanliyim. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşalalh🕊
Canım adet başlangıcından sayılıyor. Döllenen yumurta o zaman gelişmeye başlıyor ya. Onumu hesap ediyolar anlamıyorum ama bilimsel olarak adet başlangıcı teorik olarak döllenme tabiYa kızlar bide ben en son 17 ocakta ader gördüm daha sonra femara başladım şubatın 5inde çatlama iğnesi vuruldum beta bugün 1500leri geçgin çıktı hesaplamaya göre 6 haftalık oluyo diyolar ama ayın 5inde iğne yaptırdım nasıl 6 haftalık oluyo anlamadım bileniniz varmi
Cesaret edemedimm canım ya yapmadımAy bi yapsan mi acaba ya benim doktorum 12. Gün yapabilirsin dediinsallaj sağlıklı pozitifi görürsün
O zaman 14. Gün yapabilirsin canım eger cesaretini toplayabilirsenCesaret edemedimm canım ya yapmadım
ınsallah canımAllahım inşallah benim de tutar
tamam canım sagolTatlım adet gününden hesapla o zaman doğru çıkar çünkü sen ilk adet gününde yeni yumurta gelistiriyorsun
tamam kuzum benım sagol. sende durumlar nasılRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Canım adet başlangıcından sayılıyor. Döllenen yumurta o zaman gelişmeye başlıyor ya. Onumu hesap ediyolar anlamıyorum ama bilimsel olarak adet başlangıcı teorik olarak döllenme tabi
Bugün 15.gün canım yapmadım daha korkuyorum negatiftenO zaman 14. Gün yapabilirsin canım eger cesaretini toplayabilirsen
Test yaptın mı hiç?Günaydın kızlar, bugün 5inci gün ve ben hala adet olmadım cidden adeti beklemek çok yıpratıcı, içim sıkılıyor iyice
Neden gecikti bu kadar yaa
Ben normal canım. Tedaviyi bıraktım ama bugün çok belim ağrıyo nedrn acabatamam kuzum benım sagol. sende durumlar nasıl
Şuan kaçıncı günün canım. Gec döllenme falan olyr inşallahKızlar günaydın hala regl olmadim ama gebelikte yok 12. Günde hala igne etkisi görülüyor testlerde
Canım iğnenin 19. Günü pek umudum yok kuzum bu ayda klomeni sonnkez kullancam oda olmazsa aşılama yapilacak sen ne durumdasın okuyamadım yazışmalarıŞuan kaçıncı günün canım. Gec döllenme falan olyr inşallah
Hakkımızda hayırlısı canım herşey için inşallah gerek kalmaz aşılamayaCanım iğnenin 19. Günü pek umudum yok kuzum bu ayda klomeni sonnkez kullancam oda olmazsa aşılama yapilacak sen ne durumdasın okuyamadım yazışmaları