Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl 12.gun normal test mi yap dedi yoksa kan testi mi ? Ben de 26 da iğneyi vurdum 9 Mart eşimin doğum günü 🙈 9 Mart'ta kan testi yapsam varsa çıkar mı diye düşünüyorum tam 12.gun oluyor ama tabi bana da doktor 14-15 gibi yap dedi.
Kan testi canım kaset teste zatan çıkmaz çok erken olduğu için ama kan da çıkarmış tabi gec döllenme vs. Olmazsa 🤗 bence deneyebilirsin hemde eşine en güzel hediye olur insallaj Rabbim gönlüne göre versin 🤲🥰

Kan testi canım kaset teste zatan çıkmaz çok erken olduğu için ama kan da çıkarmış tabi gec döllenme vs. Olmazsa 🤗 bence deneyebilirsin hemde eşine en güzel hediye olur insallaj Rabbim gönlüne göre versin 🤲🥰
benim de eşimin doğum günü 19 Mart inşallah güzel haberi vermek nasip olur :dua:

canım çok güzel artmış hiçbir sıkıntı yok. en az 2 kat artması gerek fazlası gelmiş sende :)

pnaarozeer pnaarozeer canım sen ne durumdasın nasıl gidiyor gebişlik:)
Canım kusura bakma çok aktif olamadım burda çok iyi gidiyo şimdilik ama herşeyden midem bulanıyor sanırım zor bi hamilelik beni bekliyo. Bugün gittim bebegimin kesesini gördüm çok şükür. Doktorum dış yada kimyasaldan şüphelendi önce sonra çok şükür normal çıktı. Ama ne kadarlık olduğunu bilmiyorum bugün gittiğimde soracaktım unuttum çok heyecanliyim. Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşalalh ♥️♥️🕊

Ya kızlar bide ben en son 17 ocakta ader gördüm daha sonra femara başladım şubatın 5inde çatlama iğnesi vuruldum beta bugün 1500leri geçgin çıktı hesaplamaya göre 6 haftalık oluyo diyolar ama ayın 5inde iğne yaptırdım nasıl 6 haftalık oluyo anlamadım bileniniz varmi

Ya kızlar bide ben en son 17 ocakta ader gördüm daha sonra femara başladım şubatın 5inde çatlama iğnesi vuruldum beta bugün 1500leri geçgin çıktı hesaplamaya göre 6 haftalık oluyo diyolar ama ayın 5inde iğne yaptırdım nasıl 6 haftalık oluyo anlamadım bileniniz varmi
En son adet olduğun tarihi bazı alıyorlar tatlım.

Canım seni teste davet ediyoruz, hadi bize güzel haberlerle gel inşallah :KK36:

Hay maşallah ya... o ne fiyatlar, katlanarak artıyor, soygunculuk bu...:bicak:

Amin canım benim....Kuzum sen bu ay klomen, femara vs kullandın mı?

femara ile 3. denemeniz mi? bu ilaçlar en fazla kaç ay kullanılabiliyor?

Ayy cnm inşallah gebesindir... çok heyecanlı ya....:halay:

Canım sen avrupa da hangi ülkedesin.. ben de clearblue kullanmıştım, ovülasyon testini ama...

kesinlikle şansı arttırıyor... ilaçlar fazla yumurta üretilmesini sağlıyor. bakarsın 4üz olur :halay::halay::halay:

.. Sanırsam yok, kanıt isteriz, nerde testin at bakalım :KK36::KK36::KK36:
Hiç ilaç kullanmadım canım eğer bu ay bişey yoksa Mart'ta tedaviye başlayacağız nasipse

Tamam 12 si sabahtan yaptırırım o zaman:)) insallahhh isteyen herkese nasip etsinnnnnn

Gebeliğin hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Femara mı kullandın sende?

Valla kuzum ama adetten sonra hamile değildim ilaç falan kullandım o nasıl oluyo
Bana da çok değişik gelmişti ama sistem öyleymiş benim bildiğim kadarıyla yani. 😅 İğneden kaç saat sonra birliktelik oldu ve ne kadar devam etti:) bende 26sinda iğne oldum 27si akşam 9 gibi birliktelik oldu. Sonra gün aşırı devam dedi doktor .sen nasıl yapmistin?

Canım seni teste davet ediyoruz, hadi bize güzel haberlerle gel inşallah :KK36:

Hay maşallah ya... o ne fiyatlar, katlanarak artıyor, soygunculuk bu...:bicak:

Amin canım benim....Kuzum sen bu ay klomen, femara vs kullandın mı?

femara ile 3. denemeniz mi? bu ilaçlar en fazla kaç ay kullanılabiliyor?

Ayy cnm inşallah gebesindir... çok heyecanlı ya....:halay:

Canım sen avrupa da hangi ülkedesin.. ben de clearblue kullanmıştım, ovülasyon testini ama...

kesinlikle şansı arttırıyor... ilaçlar fazla yumurta üretilmesini sağlıyor. bakarsın 4üz olur :halay::halay::halay:

.. Sanırsam yok, kanıt isteriz, nerde testin at bakalım :KK36::KK36::KK36:
İnşallah canım bakalım bat 7 mart bekliyorum 😊
Benim doktor 3 ay deneyip 1 ay ara verip 3 ay sonra devam edelim istersen dedi ama ben devam etmiycem canım

Bunu ovulasyon testiyle gördün mü yumurtalık günlerini, yumurtlama gecikince adet de gecikirmiş diye okumuştum.
Evet canım. Klomene baslamadan önce ovulasyon testi ile takip ettim. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oldum. Yani yumurtlama geç olunca adette geç oluyor diye biliyorum.

Çatlatma ignesinden kaç saat sonra ilişki önerdi doktor:)
Saat söylemedi. Gün aşırı dedi. Yarın yumurta çatlamış mi diye bakacak. Ben dün değerlendirmistim. Şimdi hesapladım 24 saat dolunca tekrar değerlendireceğim. Bakalım artık nasibimizde ne varsa o olacak 😊

Bana da çok değişik gelmişti ama sistem öyleymiş benim bildiğim kadarıyla yani. 😅 İğneden kaç saat sonra birliktelik oldu ve ne kadar devam etti:) bende 26sinda iğne oldum 27si akşam 9 gibi birliktelik oldu. Sonra gün aşırı devam dedi doktor .sen nasıl yapmistin?
Ben iğne vurulmadan bi gun öncede olmuştu daha sonra doktor iğne akşamı da onerdi daha sonra da hep gün aşırı oldu herhangi bi saat vermedi ve biz 10 gün değerlendirdik yanı 5 gün oluyo bi gün durup bi gun

X