Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar durcaklar canım misafirler varken değerlendirebiliyosun dimi sıkıntı olmuyo

Evet canım 15 mart olurdur
Yaa hiç sorma anlıyorlar tabi ama napim mecbur gününu kacirmadan degerlendiriyoruz. Dalga geçiyorlar benimle neyse ki yaşitiz görümcelerle cuma gününe kadar bizimle kalacaklar zaten pazartesi çatlama olmuş mu diye bakacak doktor. Emin olalım dedi. O gece de olur sonra bırakırım. Doktora git gel yıkaniyorum diğer türlü ayrı yikaniyorum zor oluyor. Bide doktora gittiğimi de bilmiyorlar. Her seferinde bisey uyduruyoruz pazartesi ne desem onun stresine girdim. Eşimle hep yalan düşünüyoruz. Tobe Ya Rabbim. Düştüğümüz hale bak

Merhaba canım. Ben bir süre doğum kontrol hapı kullanmıştım. Ama korunmak için değil. Hormon bozukluğundan. Düğünden sonraki ay bitti tedavim. Sonrasında korunmadım. Adetim çok düzensizlesti. Benimki hep geç geliyordu. Prolaktinim yükselmişti. O normale dönünce gebe kalmıştım. Ama doğumdan sonra yine başlamıştı malesef. Siz nasıl korunuyordunz?

Merhaba sanada canım, eşim korunuyordu.
Kaç ay geç geldikten sonra hamile kaldın canım ortalama?
Benim 5 aydır düzensiz, bu ay gecikti.
Prolaktine hap dışında düşürecek başka bi şey yok mu sence?

Merhaba sanada canım, eşim korunuyordu.
Kaç ay geç geldikten sonra hamile kaldın canım ortalama?
Benim 5 aydır düzensiz, bu ay gecikti.
Prolaktine hap dışında düşürecek başka bi şey yok mu sence?
2 Ay geç geldi. 3uncu Ayda geç yumurtladım. Gebelik oluşmasaydı yine geç adet olacaktım. Ovulasyon testi ile takip edip o şekilde yumurtlama günümü yakalayabilmiştim. Doktor bana prolaktin için birşey vermemişti. Kendiliğinden düştü. Bisey yaptin mi diye sorarsan özel olarak bisey yapmadım. O ara enfeksiyon kapmistim. Bir fitil verdi. 2 adet vardı içinde. 3 gün arayla kullanmıştım sonrasında ovulasyon testi ile takip edip yumurtlama günlerini değerlendirmistik. Sen doktora falan gittin mi genel bir kontrole?

Minik hayırlı olsun.

Yok canım genel kontrole gitmedim henüz, olmazsa giderim inş.

Ovulasyonla yumurtlamayı takip ediyorsan bilirsin, yumurtlama geç olunca adet de gecikiyor mu? Öyle okumuştum. Esas sorumdan bağımsız. (Korunmayı bırakınca adet döngüsunun değismesi)

Ahaha artık bu ay olursa çocuk biz şahidiz falan derlermiiş çocuğun yapılışına

Teşekkür ederim.
Evet canım. Ovulasyon geç gerçekleşince adeti de geç görüyorsun.

Aklımıza sokuyorlar güya olsun diye. Halbuki bilseler ne zamandir istediğimizi ruyamda bir kizim daha olmuştu. Psikolojik sanırım.

Çatlatma ignesinden kaç saat sonra ilişki önerdi doktor:)

Tebrik ederim canımmsağlıkla kucağına al idrarda koyulaşmasınımı takip ettin

Benim bugün 13.gün bende hiç test yapmadım
Canım seni teste davet ediyoruz, hadi bize güzel haberlerle gel inşallah
Evet İstanbul için 10.500 dü Ocak öncesi şimdi 12.500 olmuş
Hay maşallah ya... o ne fiyatlar, katlanarak artıyor, soygunculuk bu...
Amin canım benim....Kuzum sen bu ay klomen, femara vs kullandın mı?
femara ile 3. denemeniz mi? bu ilaçlar en fazla kaç ay kullanılabiliyor?
Ayy cnm inşallah gebesindir... çok heyecanlı ya....
Canım sen avrupa da hangi ülkedesin.. ben de clearblue kullanmıştım, ovülasyon testini ama...
kesinlikle şansı arttırıyor... ilaçlar fazla yumurta üretilmesini sağlıyor. bakarsın 4üz olur
.. Sanırsam yok, kanıt isteriz, nerde testin at bakalım

Geçen ay o erken gebelik testinin azizliğine bende uğradım canım 2 kere yaptım 2 defa da silik ama belirgin çizgi vardı sonra negatif cıktı kan verince çok üzüldüm

Nasıl 12.gun normal test mi yap dedi yoksa kan testi mi ? Ben de 26 da iğneyi vurdum 9 Mart eşimin doğum günü 9 Mart'ta kan testi yapsam varsa çıkar mı diye düşünüyorum tam 12.gun oluyor ama tabi bana da doktor 14-15 gibi yap dedi.
Ay bi yapsan mi acaba ya benim doktorum 12. Gün yapabilirsin dedi insallaj sağlıklı pozitifi görürsün

Kızlar merhaba,
18 şubatta catlatma iğnesi oldum. Bugun erken gebelik testi yaptım negatif.. sormak istediğim şu iğnenin etkisiyle hcg hormonu artıyor biliyorum ve sonrasında hamile olursan düşüp tekrar mi artıyor yoksa hiç düşmeden hep pozitif mi gözüküyor surekli bilen biri varsa açıklayabilir mi? Bugun negatifse gerçekten komple negatif midir artık belli ki iğnenin etkisi geçmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…