Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test için daha çok erken canım 12 gün var bat a olsa bile cikcagini sanmıyorum bir negatif daha görmek istemiyorum artık
İnşallah hepimizin kist bende bekarligimdan beri arar ara çıkar kendiliğinden de kaybolur gider. Tüp bebek tedavisinde sık sık muayne edildi hiç çıkmadı. Zaten olduğu zamanda da böyle şeyleri hic hissetmemiştim. Hayatımda ilk defa bunu hissettim. Belki usuttum belki kist belki bebek Allah'a bıraktım . Diğer belirtilerle birleştirdiğm zaman bir umut kaplıyor içimi ama çok heveslenmek de istemiyorm
Canım devlette sadece ilacamı ücret veriliyo bide ne gibi şartların olması lazım yapılması için bilgin varmı
Bir sonraki adetle yani Mart ayında *ins olmam tabi* bitiminde rahim filmi kan hormonlar falan bakılacak. Heyete sunulacak eğer onaylanırsa başlayacağız ve fiyatlar ozaman öğreneceğiz. Bizim avantajımız erkek infertilitesi olması devlet erkek infertilitesi olduğunda bu şartları istemiyormuş. çiftlerin yaşları, en az 3 yıl evli olmaları gerektiği gibi şartları var. İlaçların %40ini ve 600-700lira gibi bi masraf tutuyormuş. Bizde ekstradan embriyonun genetik incelemeye gönderilmesi gerektiği için onada ek ücret alırlar muhtemelen. Tum bunları heyetten sonra ogrenecegiz. Buda özele 15-20bin vermektense devede kulak bile değil. Biz rapor almak için gitmiştik ama tedaviye başlayalım diye çıktık nasip

Canım eşim 1 buçuk sene önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ben 25 yaşındayım eşim 31 ve 3 buçuk yıldır evliyiz geçer miyiz bizde heyetten rahim filmi çektirdim önceden

eğer ondan eminsen yaşadıkların yumurtlama belirtisidir canım bence pek bu kadar erken belirti vermez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…