Canım yaptım negatif çıktı reglimi bekliyom bakalım
Canım erkende yumurtlama olmuş olabilir belli olmaz bekleyip görelim bakalımAynen canım adetim bitti belirtiler birkac gün sonra başladı. Mantıken imkansız gibi geliyor bunlar ama dediğim gibi ben umudum olmadığı için kendimi dinlemeyi her belirtiyi hamileliğe yormayi bırakalı çok oldu. Çünkü ne kadar kafaya takarsan bütün belirtileri yaşıyorsun psikolojik. Oyuzden takmıyorum beklemiyodum. Tedaviye başlayacağız bile. Bunlar devam ettikçe kafayı yiyorumdiğer topiklerde çok böyle olanlar var okudukça psikoloji kalmadı bende artık
İnşallah Allah'tan ümit kesilmez beklemeye devaammhakkımızda hayırlısı canım
Canım erkende yumurtlama olmuş olabilir belli olmaz bekleyip görelim bakalım
Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah.Randevu alcam devlet hastensinden şimdi canım bi ön görüşme yapayım en azından bat 7 mart ama umudum yok bu ay d
Aynen çok yanıltıyo o testler yaKızlar kan sonucum negatif çıktı. Çok umutlanmıştım inanmiştim erken gebelik testimde positif çıkmıştı ama yok.
Kesinlikle o erken gebelik testini tavsiye etmiyorum kaldıkı ben avrupada çok kaliteli bi marka olarak geçen Clearblue markasıyla yaptım beni çok yanıltı.
Herşeyin hayırlısı olsun hala adet olmadım onu bekliyorum artık
Yok sıcak su ama öyle kaynar değil canım bende yakı yapıştırmak yerine öyle yaptım faydasını pazartesi görürüm inşallah kaç tane kaç mmCanım benim ananem hastayken felan sıcak su torbası asla koydurmazdı kasıklarımıza kızardı hep çok sıcak koymadın inşallaaah.. Ben bu ay yakı attıırdım adetim bitince bakalım o kadar sıcaklık oluyo ki sonra kaşınmaya başlıyo ama çekiyo diyolar eskinin insanları hep öyle yaparmış
İnşallah büyür sıcak su torbası ama Polarla kaplı öyle kaynar da değil bekarken de sancılı adet zamanlarımda koyardım bu ay bide bunu deneyim dedimİnşalşah daha da büyür yumurtan canımCanım sıcak su torbası direk kaşık ve karın bölgesine konmamalı diye biliyorum apandisit patlatma ihtimali de çok yüksek
İnşallah canım hepimizin inşallah
Kesinlikle bende bu erken gebeliklere artık güvenmiyorumKızlar kan sonucum negatif çıktı. Çok umutlanmıştım inanmiştim erken gebelik testimde positif çıkmıştı ama yok.
Kesinlikle o erken gebelik testini tavsiye etmiyorum kaldıkı ben avrupada çok kaliteli bi marka olarak geçen Clearblue markasıyla yaptım beni çok yanıltı.
Herşeyin hayırlısı olsun hala adet olmadım onu bekliyorum artık
Bende de aynı ilaç kullanırkenki belirtiler vaarYa bu ilaçların ve iğnenin etkisi öbür ay da mı devam ediyor karın ağrısı çok erken başladı ilaç kullanırken ki gibi. Ayy yoruldum artık ben
Canım bende karına koymak zararlı diye biliyorum ayaklarına koymak gerekmişİnşallah büyür sıcak su torbası ama Polarla kaplı öyle kaynar da değil bekarken de sancılı adet zamanlarımda koyardım bu ay bide bunu deneyim dedimdoktor da çok yumurta olmuş falan deyince belki faydası vardır diye yazdım pazartesi belli olur artık
Kuzum yakıyı belime attırdım bu arada kasıklarıma değilYok sıcak su ama öyle kaynar değil canım bende yakı yapıştırmak yerine öyle yaptım faydasını pazartesi görürüm inşallah kaç tane kaç mm
Ne demek canım en kisa zamanda guzel haberini aliriz insAllahSağol canımm allah razı olsun
Geçmiş olsun canım. Güncellicem bu ay güzel olsun inşallahİyi akşamlar bugün regli oldum :/ 3.gün femaraya devam 27 mart yeni bat tarihi güncelleyelim
14 gün sonra burda çift çizgileri görelimmm. Bize sormadan sakın test mest alayım demeKızlar bugün kontrolüm vardı. Gelişen yumurtalarimin en büyüğü 19 mm olmuş doktor çatlatma iğnesi verdi. 18:35 gibi ignemi oldum. Gün aşırı devam edeceğiz. Bat gününden önce gebelik testi yapmayi düşünmüyorum. Yapacak olursam tutun beni
Canım femara kullandığın için birden fazla yumurtlaman normal. Hiçbişey kullanmadığımız zamanlar için o geçerli. Normal aylarda bir yumurta gelişir ve çatlar. Ama ilaçla uyarınca birden fazla gelişiyor çatlamasıda istenilen bişey çatlamazsa kist olur asıl.Arkadaşlar merhaba, size danışmak istediğim bir şey var. bu ay ikinci kez femara kullanıyorum. Yumurta takibinde 13. Gün 2 sağda 2 solda büyümüş folikülğ vardı. 16. Gün yumurtlama olacağını söylemişti doktorum söylediği günleri değerlendirdik. 16. Gün hem sağdan hem soldan çok şiddetli sancım oldu. 17. Gün tekrar kontrole gittik iki taraftan yumurtlamışsınız dedi. Normalde bir sağdan bir soldan yumurtlanır. Doktor güldü hatta her yerden yumurtlamışsınız dedi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Şansı arttıran bir şey midir acaba?
InsaAllah canimmGeçmiş olsun canım. Güncellicem bu ay güzel olsun inşallah
14 gün sonra burda çift çizgileri görelimmm. Bize sormadan sakın test mest alayım deme
Canım femara kullandığın için birden fazla yumurtlaman normal. Hiçbişey kullanmadığımız zamanlar için o geçerli. Normal aylarda bir yumurta gelişir ve çatlar. Ama ilaçla uyarınca birden fazla gelişiyor çatlamasıda istenilen bişey çatlamazsa kist olur asıl.
tabiki şansı daha yükseltiyor. İnşallah kalitelidirler ikiside spermle buluşmuşturda ikizler gelir
Gününden önce yapma. Haberde verki tutabilelim seniInsaAllah canimmtestleri habersiz yapmam haber veririm mutlaka
Çok giremiyorum misafirlerden ama testte yapamam zaten onlar varken. Neyse ki onlarla ilgileniyorum da aklıma birşey gelmiyorGününden önce yapma. Haberde verki tutabilelim seni
Ne kadar durcaklar canım misafirler varken değerlendirebiliyosun dimi sıkıntı olmuyoÇok giremiyorum misafirlerden ama testte yapamam zaten onlar varken. Neyse ki onlarla ilgileniyorum da aklıma birşey gelmiyormutlaka haber vericem insaAllah
Evet canım 15 mart olurdurBat tarihim değişir mi ki? Bugün iğne oldum ya yine 15 marta denk gelecek gibi dimi