- 25 Kasım 2019
- 212
- 314
Benim bugün 13.gün bende hiç test yapmadımBende iğneyi pazartesi oldum hiç test yapmadım canım bakalım bat 12 mart nasipse Inşallah hepimiz pozitifleri görürürüz
İnşalşah daha da büyür yumurtan canımKızlar çarşamba klomen bitti son denemem zaten dün muayene oldum doktor çok yumurta gelişmiş dedi bal çok yedim ilaç kullanırken bide sıcak tu torbası koymuştum adetten itibaren kasıklarıma günde 1 saat falan
yakı duymuştum onu yapamam diye etkisi varmı bilmem kaç tane en büyüğü 14mm dedi pazartesi Bi aksilik çıkmazsa iğne olucam herhalde
İnşallah canım hepimizin inşallahHadi bakalım inşallah gelmiştir bebişin
Bat 16 mart@sev9
@Nm88326
@selcanevrenn20
ugurluyolum
@turuncu_girl
@Brctks
@izmirlibjkkartal
@Asenaasena96
@kbradlk
Baede
@Mordus
@byzz1
@pnaarozeer
@Bebyssss
S Siyahhhinci
@Gizemm0
@Duygu933
@kizinbiri9
@mrsbride
@mntait
@newmoon10
@Tuanna_
@sutlaacc
kızlar, regli olanlar şubattan umudunu kesenler isterseniz buraya gelebilirsiniz. Hamiş olanlarda gelip bize uğurunuzu getirin
Hoşgeldin canım tablodaki diğer sorularıda yanıtlarmısın eklememi istiyosanBat 16 mart
Merhaba bende geçtiğimiz eylül ayında Ankara bahcecide tüp bebek tedavisine başladım ama olmadı. Fiyatı 9.750 TL ydi ilaçlar hariç yeni yıldan sonra fiyatları mi artmışBu arada demin Bahçeciden ardılar 12.000 miş fiyat öğrendim ilaçlar falan dahil değil sadece tüp bebek işlemi 12.000
Canım randevu yoktu adet günümde başlayacaktım tedaviye ama bu ay boş geçeyim dedim. Birdahaki ay aşılama yapacağız sanırım bakalımBüyüyorlarsa ondan olabilir canım bence vajinal muayene kaynaklı değildir.
Boşver be kanka amaannn bizde şurda kenarda oynayalım elbet birgün gelcek o gelmeyenler o zaman popolarına popolarına vurcaz
Aa görmemişim sanırım canım yada unuttum pardonbu ay devam edicekmisin tedaviye
Evet İstanbul için 10.500 dü Ocak öncesi şimdi 12.500 olmuşMerhaba bende geçtiğimiz eylül ayında Ankara bahcecide tüp bebek tedavisine başladım ama olmadı. Fiyatı 9.750 TL ydi ilaçlar hariç yeni yıldan sonra fiyatları mi artmış
İnşallah sana da şifa olur canımmm c lifeCanım yazarsın bu ay sadece C life kullanacağım ve bat 26 Mart
2bin lira birden zam gelmiş yani. Zaten adım başına para alıyorlar tamam ilgililer falan ama benim 23 yumurtam toplandı 11 i dollendi 3gune 11 i de gitti. Ama 5.gune sadece bir embriyo kaldı onuda bir gün daha bekletip 6. Günde genetik inceleme için biyopsi alıp İspanya'ya yollandı. Sorunumuz eşimde genetik kromozom bozukluğu vardı bu embriyodada görülmüş ve transfer yapılamadı sağlıksız olduğu için. Ama opu günü eşimden örnek aldıklarında gerekli olursa ikinci örneği alacaklarını ama sonucun yeterli olduğu için ikinci örneği istemediler bize sayı da soylemediler sonradan öğreniyoruz ki 2-3tane canlı birkaç tane cansız sperm bulunmuş yani ihmalkar davrandılar sayı bu kadar azken ve 23 yumurta toplanmisken ikinci örneği istemeleri gerekirdi. Birdaha bahceciye gitmeyi düşünmüyorum. Mart ayında devlet Hastanesi'nde başlayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Ama bu ay bi umut var içimdeEvet İstanbul için 10.500 dü Ocak öncesi şimdi 12.500 olmuş
Amin amin inşallahBende iğneyi pazartesi oldum hiç test yapmadım canım bakalım bat 12 mart nasipse Inşallah hepimiz pozitifleri görürürüz
Canım yazarsın bu ay sadece C life kullanacağım ve bat 26 MartCanım randevu yoktu adet günümde başlayacaktım tedaviye ama bu ay boş geçeyim dedim. Birdahaki ay aşılama yapacağız sanırım bakalımBu ay ben de kilo vermeye çalışacağım
Canım yazarsın bu ay sadece C life kullanacağım ve bat 26 Mart
Canım acaba olabilirmi erken yumurtlamış olabilirmisin acaba. Bi test yapsanmııBende katılayim aranıza. Biz bir kez tupbebek tedavisi gördük olumsuz sonuclandi Eylül ayında.
2 yıllık evliyim hiç korunmasını. sorun erkek infertilitesi. Sorum şu ki Benim Bat 11martta ama ilk olarak iki hafta once sol kasigimda seyirme tarzında bi hareketlilik oldu kesinlikle gaz değil bu ilk defa yaşadığım biseydi içimde bişeyin hareket ettiğini hissettim ve o ana kadar hiç kendimi dinlemezdim belirti aramazdim hep negatifle sonuclandi çünkü . Neyse o seyirmeden sonra acaba mi dedim ama imkansız di çünkü adetin bir kaç gün önce bitmişti daha adetim düzenlidir. İçime bir kuşku düştü bir gün sonra aynı hissi karnımın alt tarafında hissettim buda gazdan çok farklıydı . Bir haftadır ara ara devam eden özellikle dün gece çok artan kasık ve alt karın ağrısı ignelenme hissi vardı. Bugün hala devam ediyor. Buna ek olarak bir haftadir falan baş dönmesi halsizlik yorgunluk uyku hali ve gaz devam ediyor. Birde rüyamda gördüm hamileydim . Goguslerimde adet öncesi şişlik falan olmuyor tüp bebek tedavisinden beri ondan önce olurdu. Şuan da gene şişlik hassasiyet yok ama ara ara gelen bu sizi var. Rabbim isteyen dileyen herkese muradını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
rabbim gönlünüze göre vversin inşallah daha fazla yormadan yıpratmadan. o ağrı ve hareketlilik kist ağrısı falan olmasın ? bi muayene olmanızı tavsiye ederim yakın bir zamanda kontrol olmadıysanız tabiBende katılayim aranıza. Biz bir kez tupbebek tedavisi gördük olumsuz sonuclandi Eylül ayında.
2 yıllık evliyim hiç korunmasını. sorun erkek infertilitesi. Sorum şu ki Benim Bat 11martta ama ilk olarak iki hafta once sol kasigimda seyirme tarzında bi hareketlilik oldu kesinlikle gaz değil bu ilk defa yaşadığım biseydi içimde bişeyin hareket ettiğini hissettim ve o ana kadar hiç kendimi dinlemezdim belirti aramazdim hep negatifle sonuclandi çünkü . Neyse o seyirmeden sonra acaba mi dedim ama imkansız di çünkü adetin bir kaç gün önce bitmişti daha adetim düzenlidir. İçime bir kuşku düştü bir gün sonra aynı hissi karnımın alt tarafında hissettim buda gazdan çok farklıydı . Bir haftadır ara ara devam eden özellikle dün gece çok artan kasık ve alt karın ağrısı ignelenme hissi vardı. Bugün hala devam ediyor. Buna ek olarak bir haftadir falan baş dönmesi halsizlik yorgunluk uyku hali ve gaz devam ediyor. Birde rüyamda gördüm hamileydim . Goguslerimde adet öncesi şişlik falan olmuyor tüp bebek tedavisinden beri ondan önce olurdu. Şuan da gene şişlik hassasiyet yok ama ara ara gelen bu sizi var. Rabbim isteyen dileyen herkese muradını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşa
canım c çizgisi bile net değil. kullandığın ilaç ya da takviye varsa o idararına etki ediyor olablir ya da damla sayısı da olabilir. 3 damla damlatmalısın. bir anormallik var . adetin kaçıncı günü bugün ?Slm kızlar ayın 25 de ovulasyon testine başladım ama pik olmadan çizgiler gitti bugün sizce çatlamış midir yumurta lar kafam karıştı
Eki Görüntüle 2791519
Canım 3 damla zaten sad3ce glifor kullanıyorum adetin 10 gunu 17sinde adet olmustumrabbim gönlünüze göre vversin inşallah daha fazla yormadan yıpratmadan. o ağrı ve hareketlilik kist ağrısı falan olmasın ? bi muayene olmanızı tavsiye ederim yakın bir zamanda kontrol olmadıysanız tabi
canım c çizgisi bile net değil. kullandığın ilaç ya da takviye varsa o idararına etki ediyor olablir ya da damla sayısı da olabilir. 3 damla damlatmalısın. bir anormallik var . adetin kaçıncı günü bugün ?
Merhaba. 16 mart bat. 2 aydır istiyorum. Folbiol + pcoMerhaba kızlar
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda
Dilerim bu topik uğurlu olur
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.
Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?
Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım
İSİM TEDAVİ ŞEKLİ KULLANILAN KÜR SAĞLIK SORUNU KAÇ AYDIR İSTEDİĞİ BAT SONUÇ@pnaarozeer Klomen, Ovitrelle 19 ŞUBATS Siyahhhinci Klomen,ovitrelle pko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu 25 ŞUBAT@papatyakokankadin Tüp bebek, vitamin, folik asit - Erkek infertilitesi 3 Yıl 27 ŞUBAT@Nabe8735 Klomen, Ovitrelle - - 9 Ay 27 ŞUBAT@Defneninannisi Klomen, Ovitrelle Pko 8 Ay 28 ŞUBAT@busce femara, Glukofen keten tohumu,yoğurt
ıhlamur çayıinsülin direnci 1.5 Yıl 1 MART@mntait femara Bal, tarçın, çörekotu Pko 1 Yıl 2 MART@eddagokhan Folik asit Soğan kürü Pko 11 Ay 3 MART@newmoon10 Femara, ovitrelle Bal, tarçın, çörekotu Pko 2 Ay 5 MART@Tuanna_ Femara Keten Tohumu, yoğurt Pko 2 Yıl 5 MART@mrsbride Aşılama - - 6 MART@LeyLA84db Prowomen Aslanpençesi çayı, çaksır suyu Amh düşüklüğü 7 Ay 6 MART@kizinbiri9 Femara, Miyositol Kapsül Bal,polen,propolis,
arısütüPıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp 8 Ay 7 MARTugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D VitaminiClife macun - 3 Yıl 7 MART@evremmrv Klomen, Ovitrelle, Dostinex - - 1.5 Yıl 7 MART@Nm88326 Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolicBal,tarçın,çörekotu - 8 Ay 8 MART@sutlaacc Klomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays - İnsülin Direnci, 1 kayıp 7 Ay 9 MART1HANIM Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit- Tiroid yüksekliği 19 Ay 9 MART@Mutluluuk - - - 3 Ay 9 MART@kmnsd C ve D vitamini, Folik asit Polen Bal karışımı Kan pıhtılaşması - 12 MART@mgc0404 femara, Ovitrelle, Diofol - Pko 8 Ay 12 MART1 142536 Folidoce testere dişli aslan pençesi Fsh yüksekliği 7 Ay 12 MART@Gecemsi Klomen, Q.folin, Ovitrelle - - 9 Ay 12 MART@Sinoplu17 merional 150 - - 13 Ay 13 MART@Slntcr Folik asit Dış gebelik 6 Ay 13 MART@Halfteacher Aşılama - - 14 MART@brckst Klomen - - 2,5 Yıl 14 MART@GulYuzlumm Corasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem - yumurta tembelliği 13 Ay 14 MART@imtisall Klomen - Adet düzensizliği 15 Ay 15 MART@Blacklight - Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolisErkek infertilitesi 17 Ay 15 MART@yengec4 Klomen - Amh düşük 7 Ay 16 MART@sev9 glifor Bal,tarçın,çörekotu
incir kürüpko 15 Ay 17 MART@asicadi44 - Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi - 2 Ay 17 MARTBaede Glifor Soğan kürü Pko 4 Yıl 17 MART@Brctks Klomen, Ovitrelle, İnofolic Yumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik 2 Yıl 17 MART@turuncu_girl Klomen, Ovitrelle - - - 17 MART@Nilcet Femara, Folbiol - - 2 Ay 20 MARTCookiie Matofin, Devit 3 - 2 dış gebelik, pko 17 Ay 20 MART@gunesss48 - soğan kürü - 5 Ay 20MART@Yasemenekse Klomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle - Pko, eşde ileri hız sorunu 1 Yıl 20 MART@kbradlk Gonal F450, Ovitrelle - Pko 21 MART@defne-28 - - prolaktin yüksekliği 15 Ay 22 MART@cerenay000 Folbiol - - 2 Ay 22 MART@bir mucizee - - kan pıhtılaşması, amh düşüklüğü, adet düzensizliği ? ? @Ozzychem eşi promotil, imprly - 2 Yıl?
Canım devlette sadece ilacamı ücret veriliyo bide ne gibi şartların olması lazım yapılması için bilgin varmı2bin lira birden zam gelmiş yani. Zaten adım başına para alıyorlar tamam ilgililer falan ama benim 23 yumurtam toplandı 11 i dollendi 3gune 11 i de gitti. Ama 5.gune sadece bir embriyo kaldı onuda bir gün daha bekletip 6. Günde genetik inceleme için biyopsi alıp İspanya'ya yollandı. Sorunumuz eşimde genetik kromozom bozukluğu vardı bu embriyodada görülmüş ve transfer yapılamadı sağlıksız olduğu için. Ama opu günü eşimden örnek aldıklarında gerekli olursa ikinci örneği alacaklarını ama sonucun yeterli olduğu için ikinci örneği istemediler bize sayı da soylemediler sonradan öğreniyoruz ki 2-3tane canlı birkaç tane cansız sperm bulunmuş yani ihmalkar davrandılar sayı bu kadar azken ve 23 yumurta toplanmisken ikinci örneği istemeleri gerekirdi. Birdaha bahceciye gitmeyi düşünmüyorum. Mart ayında devlet Hastanesi'nde başlayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Ama bu ay bi umut var içimde
Eklicem canım hoşgeldinMerhaba. 16 mart bat. 2 aydır istiyorum. Folbiol + pco
Tesekkur ederimmm. Herkese bol şansEklicem canım hoşgeldin