Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çarşamba klomen bitti son denemem zaten dün muayene oldum doktor çok yumurta gelişmiş dedi bal çok yedim ilaç kullanırken bide sıcak tu torbası koymuştum adetten itibaren kasıklarıma günde 1 saat falan
yakı duymuştum onu yapamam diye etkisi varmı bilmem kaç tane en büyüğü 14mm dedi pazartesi Bi aksilik çıkmazsa iğne olucam herhalde
İnşalşah daha da büyür yumurtan canım 🥰Canım sıcak su torbası direk kaşık ve karın bölgesine konmamalı diye biliyorum apandisit patlatma ihtimali de çok yüksek 🤷‍♀️
Hadi bakalım inşallah gelmiştir bebişin 😁
İnşallah canım hepimizin inşallah 🥰

Büyüyorlarsa ondan olabilir canım bence vajinal muayene kaynaklı değildir.

Boşver be kanka amaannn bizde şurda kenarda oynayalım elbet birgün gelcek o gelmeyenler o zaman popolarına popolarına vurcaz 😂

Aa görmemişim sanırım canım yada unuttum pardon🥺 bu ay devam edicekmisin tedaviye
Canım randevu yoktu adet günümde başlayacaktım tedaviye ama bu ay boş geçeyim dedim. Birdahaki ay aşılama yapacağız sanırım bakalım ☺️ Bu ay ben de kilo vermeye çalışacağım

Bende katılayim aranıza 🥰. Biz bir kez tupbebek tedavisi gördük olumsuz sonuclandi Eylül ayında.
2 yıllık evliyim hiç korunmasını. sorun erkek infertilitesi. Sorum şu ki Benim Bat 11martta ama ilk olarak iki hafta once sol kasigimda seyirme tarzında bi hareketlilik oldu kesinlikle gaz değil bu ilk defa yaşadığım biseydi içimde bişeyin hareket ettiğini hissettim ve o ana kadar hiç kendimi dinlemezdim belirti aramazdim hep negatifle sonuclandi çünkü . Neyse o seyirmeden sonra acaba mi dedim ama imkansız di çünkü adetin bir kaç gün önce bitmişti daha adetim düzenlidir. İçime bir kuşku düştü bir gün sonra aynı hissi karnımın alt tarafında hissettim buda gazdan çok farklıydı . Bir haftadır ara ara devam eden özellikle dün gece çok artan kasık ve alt karın ağrısı ignelenme hissi vardı. Bugün hala devam ediyor. Buna ek olarak bir haftadir falan baş dönmesi halsizlik yorgunluk uyku hali ve gaz devam ediyor. Birde rüyamda gördüm hamileydim . Goguslerimde adet öncesi şişlik falan olmuyor tüp bebek tedavisinden beri ondan önce olurdu. Şuan da gene şişlik hassasiyet yok ama ara ara gelen bu sizi var. Rabbim isteyen dileyen herkese muradını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah

Evet İstanbul için 10.500 dü Ocak öncesi şimdi 12.500 olmuş
2bin lira birden zam gelmiş yani. Zaten adım başına para alıyorlar tamam ilgililer falan ama benim 23 yumurtam toplandı 11 i dollendi 3gune 11 i de gitti. Ama 5.gune sadece bir embriyo kaldı onuda bir gün daha bekletip 6. Günde genetik inceleme için biyopsi alıp İspanya'ya yollandı. Sorunumuz eşimde genetik kromozom bozukluğu vardı bu embriyodada görülmüş ve transfer yapılamadı sağlıksız olduğu için. Ama opu günü eşimden örnek aldıklarında gerekli olursa ikinci örneği alacaklarını ama sonucun yeterli olduğu için ikinci örneği istemediler bize sayı da soylemediler sonradan öğreniyoruz ki 2-3tane canlı birkaç tane cansız sperm bulunmuş yani ihmalkar davrandılar sayı bu kadar azken ve 23 yumurta toplanmisken ikinci örneği istemeleri gerekirdi. Birdaha bahceciye gitmeyi düşünmüyorum. Mart ayında devlet Hastanesi'nde başlayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Ama bu ay bi umut var içimde ♥️

Canım randevu yoktu adet günümde başlayacaktım tedaviye ama bu ay boş geçeyim dedim. Birdahaki ay aşılama yapacağız sanırım bakalım ☺️ Bu ay ben de kilo vermeye çalışacağım
Canım yazarsın bu ay sadece C life kullanacağım ve bat 26 Mart ☺️☺️
İyi yapmışsın canım bazen ara vermek insana iyi geliyo☺️ Tamam canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay olur ☺️
Canım yazarsın bu ay sadece C life kullanacağım ve bat 26 Mart ☺️☺️

Bende katılayim aranıza 🥰. Biz bir kez tupbebek tedavisi gördük olumsuz sonuclandi Eylül ayında.
2 yıllık evliyim hiç korunmasını. sorun erkek infertilitesi. Sorum şu ki Benim Bat 11martta ama ilk olarak iki hafta once sol kasigimda seyirme tarzında bi hareketlilik oldu kesinlikle gaz değil bu ilk defa yaşadığım biseydi içimde bişeyin hareket ettiğini hissettim ve o ana kadar hiç kendimi dinlemezdim belirti aramazdim hep negatifle sonuclandi çünkü . Neyse o seyirmeden sonra acaba mi dedim ama imkansız di çünkü adetin bir kaç gün önce bitmişti daha adetim düzenlidir. İçime bir kuşku düştü bir gün sonra aynı hissi karnımın alt tarafında hissettim buda gazdan çok farklıydı . Bir haftadır ara ara devam eden özellikle dün gece çok artan kasık ve alt karın ağrısı ignelenme hissi vardı. Bugün hala devam ediyor. Buna ek olarak bir haftadir falan baş dönmesi halsizlik yorgunluk uyku hali ve gaz devam ediyor. Birde rüyamda gördüm hamileydim . Goguslerimde adet öncesi şişlik falan olmuyor tüp bebek tedavisinden beri ondan önce olurdu. Şuan da gene şişlik hassasiyet yok ama ara ara gelen bu sizi var. Rabbim isteyen dileyen herkese muradını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah
Canım acaba olabilirmi erken yumurtlamış olabilirmisin acaba. Bi test yapsanmıı ☺️

Slm kızlar ayın 25 de ovulasyon testine başladım ama pik olmadan çizgiler gitti bugün sizce çatlamış midir yumurta lar kafam karıştı
20210227_144041.jpg

2 yıllık evliyim hiç korunmasını. sorun erkek infertilitesi. Sorum şu ki Benim Bat 11martta ama ilk olarak iki hafta once sol kasigimda seyirme tarzında bi hareketlilik oldu kesinlikle gaz değil bu ilk defa yaşadığım biseydi içimde bişeyin hareket ettiğini hissettim ve o ana kadar hiç kendimi dinlemezdim belirti aramazdim hep negatifle sonuclandi çünkü . Neyse o seyirmeden sonra acaba mi dedim ama imkansız di çünkü adetin bir kaç gün önce bitmişti daha adetim düzenlidir. İçime bir kuşku düştü bir gün sonra aynı hissi karnımın alt tarafında hissettim buda gazdan çok farklıydı . Bir haftadır ara ara devam eden özellikle dün gece çok artan kasık ve alt karın ağrısı ignelenme hissi vardı. Bugün hala devam ediyor. Buna ek olarak bir haftadir falan baş dönmesi halsizlik yorgunluk uyku hali ve gaz devam ediyor. Birde rüyamda gördüm hamileydim . Goguslerimde adet öncesi şişlik falan olmuyor tüp bebek tedavisinden beri ondan önce olurdu. Şuan da gene şişlik hassasiyet yok ama ara ara gelen bu sizi var. Rabbim isteyen dileyen herkese muradını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşa
rabbim gönlünüze göre vversin inşallah daha fazla yormadan yıpratmadan. o ağrı ve hareketlilik kist ağrısı falan olmasın ? bi muayene olmanızı tavsiye ederim yakın bir zamanda kontrol olmadıysanız tabi
Slm kızlar ayın 25 de ovulasyon testine başladım ama pik olmadan çizgiler gitti bugün sizce çatlamış midir yumurta lar kafam karıştı
Eki Görüntüle 2791519
canım c çizgisi bile net değil. kullandığın ilaç ya da takviye varsa o idararına etki ediyor olablir ya da damla sayısı da olabilir. 3 damla damlatmalısın. bir anormallik var . adetin kaçıncı günü bugün ?

rabbim gönlünüze göre vversin inşallah daha fazla yormadan yıpratmadan. o ağrı ve hareketlilik kist ağrısı falan olmasın ? bi muayene olmanızı tavsiye ederim yakın bir zamanda kontrol olmadıysanız tabi

canım c çizgisi bile net değil. kullandığın ilaç ya da takviye varsa o idararına etki ediyor olablir ya da damla sayısı da olabilir. 3 damla damlatmalısın. bir anormallik var . adetin kaçıncı günü bugün ?
Canım 3 damla zaten sad3ce glifor kullanıyorum adetin 10 gunu 17sinde adet olmustum

Merhaba kızlar 🌸
Şubat ayından umudu kalmayanlar olarak burada takibimizi yapalım.
Hepimiz anne olma yolunda ciddi emekler veriyoruz. Kimimiz doğal yollarla deniyoruz, kimimiz tedavi oluyoruz.
Burada birbirimize destek olalım, dua edelim, sohbet edip güzel arkadaşlıklar edinelim aynı zamanda ☺️🤲🏼
Dilerim bu topik uğurlu olur 🌸
Konumuzda liste yapıcam arkadaşlar liste her ay yenilenicek. Uzun vadeli bir konu olsun istedik her ay konu açmayalım☺️
normalde Klomen, femara gibi tedavi gören arkadaşlar olarak listemiz vardı. Ama isteyen doğal yoldan deneyenlerde tabi dahil olabilir. Amacımız muhabbet, birbirimize destek tabiki.

Kullandığınız ilaç
Kullandığınız kür?
Varsa sağlık sorununuz?
Kaç aydır bebek düşünüyorsunuz?
Beklenen Regli tarihiniz?

Soruları yanıtlarsanız listeyi oluşturacağım ☺️
İSİM
TEDAVİ ŞEKLİ
KULLANILAN KÜR
SAĞLIK SORUNU
KAÇ AYDIR
İSTEDİĞİ
BAT
SONUÇ
@pnaarozeerKlomen, Ovitrelle
19 ŞUBAT​
:anneadayı:
S Siyahhhinci Klomen,ovitrellepko, eşinde morfoloji ve ileri hareket sorunu
25 ŞUBAT​
@papatyakokankadinTüp bebek, vitamin, folik asit-Erkek infertilitesi
3 Yıl​
27 ŞUBAT​
@Nabe8735Klomen, Ovitrelle--
9 Ay​
27 ŞUBAT​
@DefneninannisiKlomen, OvitrellePko
8 Ay​
28 ŞUBAT​
@buscefemara, Glukofenketen tohumu,yoğurt
ıhlamur çayı
insülin direnci
1.5 Yıl​
1 MART​
@mntaitfemaraBal, tarçın, çörekotuPko
1 Yıl​
2 MART​
:anneadayı:
@eddagokhanFolik asitSoğan kürüPko
11 Ay​
3 MART​
@newmoon10Femara, ovitrelleBal, tarçın, çörekotuPko
2 Ay​
5 MART​
@Tuanna_FemaraKeten Tohumu, yoğurtPko
2 Yıl​
5 MART​
@mrsbrideAşılama--
6 MART​
@LeyLA84dbProwomenAslanpençesi çayı, çaksır suyuAmh düşüklüğü
7 Ay​
6 MART​
@kizinbiri9Femara, Miyositol KapsülBal,polen,propolis,
arısütü
Pıhtılaşma kaynaklı 2 kayıp
8 Ay​
7 MART​
ugurluyolum ugurluyolum Femara, Ovitrelle,
Tiroid ilacı, D Vitamini
Clife macun-
3 Yıl​
7 MART​
@evremmrvKlomen, Ovitrelle, Dostinex--
1.5 Yıl​
7 MART​
@Nm88326Klomen, Ovitrelle,
Utrogest, İnofolic
Bal,tarçın,çörekotu-
8 Ay​
8 MART​
@sutlaaccKlomen, Ovitrelle, Glifor, Folidays-İnsülin Direnci, 1 kayıp
7 Ay​
9 MART​
1HANIM 1HANIM Klomen, Ovitrelle,
tiroid ilacı, folik asit
-Tiroid yüksekliği
19 Ay​
9 MART​
@Mutluluuk---
3 Ay​
9 MART​
@kmnsdC ve D vitamini, Folik asitPolen Bal karışımıKan pıhtılaşması-
12 MART​
@mgc0404femara, Ovitrelle, Diofol-Pko
8 Ay​
12 MART​
1 142536 Folidocetestere dişli aslan pençesiFsh yüksekliği
7 Ay​
12 MART​
@GecemsiKlomen, Q.folin, Ovitrelle--
9 Ay​
12 MART​
@Sinoplu17merional 150--
13 Ay​
13 MART​
@SlntcrFolik asitDış gebelik
6 Ay​
13 MART​
@HalfteacherAşılama--
14 MART​
@brckstKlomen--
2,5 Yıl​
14 MART​
@GulYuzlummCorasprin,Matofin, Femara, Folicus, Estrofem-yumurta tembelliği
13 Ay​
14 MART​
@imtisallKlomen-Adet düzensizliği
15 Ay​
15 MART​
@Blacklight-Soğan kürü,
eşi keçiboynuzu incir kürü, arı sütü bal polen probolis
Erkek infertilitesi
17 Ay​
15 MART​
@yengec4Klomen-Amh düşük
7 Ay​
16 MART​
@sev9gliforBal,tarçın,çörekotu
incir kürü
pko
15 Ay​
17 MART​
@asicadi44-Hergün havuç, muz, keçiboynuzu pekmezi-
2 Ay​
17 MART​
Baede Baede GliforSoğan kürüPko
4 Yıl​
17 MART​
@BrctksKlomen, Ovitrelle, İnofolicYumurta tembelliği, 1 kimyasal gebelik
2 Yıl​
17 MART​
@turuncu_girlKlomen, Ovitrelle---
17 MART​
@NilcetFemara, Folbiol--
2 Ay​
20 MART​
Cookiie Cookiie Matofin, Devit 3-2 dış gebelik, pko
17 Ay​
20 MART​
@gunesss48-soğan kürü-
5 Ay​
20​
MART
@YasemenekseKlomen, Dostinex, glukofen, Ovitrelle-Pko, eşde ileri hız sorunu
1 Yıl​
20 MART​
@kbradlkGonal F450, Ovitrelle-Pko
21 MART​
@defne-28--prolaktin yüksekliği
15 Ay​
22 MART​
@cerenay000Folbiol--
2 Ay​
22 MART​
@bir mucizee--kan pıhtılaşması, amh düşüklüğü, adet düzensizliği??
@Ozzychemeşi promotil, imprly-
2 Yıl​
?
Merhaba. 16 mart bat. 2 aydır istiyorum. Folbiol + pco

2bin lira birden zam gelmiş yani. Zaten adım başına para alıyorlar tamam ilgililer falan ama benim 23 yumurtam toplandı 11 i dollendi 3gune 11 i de gitti. Ama 5.gune sadece bir embriyo kaldı onuda bir gün daha bekletip 6. Günde genetik inceleme için biyopsi alıp İspanya'ya yollandı. Sorunumuz eşimde genetik kromozom bozukluğu vardı bu embriyodada görülmüş ve transfer yapılamadı sağlıksız olduğu için. Ama opu günü eşimden örnek aldıklarında gerekli olursa ikinci örneği alacaklarını ama sonucun yeterli olduğu için ikinci örneği istemediler bize sayı da soylemediler sonradan öğreniyoruz ki 2-3tane canlı birkaç tane cansız sperm bulunmuş yani ihmalkar davrandılar sayı bu kadar azken ve 23 yumurta toplanmisken ikinci örneği istemeleri gerekirdi. Birdaha bahceciye gitmeyi düşünmüyorum. Mart ayında devlet Hastanesi'nde başlayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Ama bu ay bi umut var içimde ♥️
Canım devlette sadece ilacamı ücret veriliyo bide ne gibi şartların olması lazım yapılması için bilgin varmı

X