Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eşim 1 buçuk sene önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ben 25 yaşındayım eşim 31 ve 3 buçuk yıldır evliyiz geçer miyiz bizde heyetten rahim filmi çektirdim önceden
Geçebilirsiniz herhalde şansınızı deneyin derim 3tane hakkınız var Dr hastane kalitesi hepsi vesile özelde yaptırdım olmadı belki devlette olacak. Özel için şuan maddi sıkıntımız var. Devlette denemekten bişey kaybetmeyiz dedik çıktık yola. Eşinizin de son bir yıl içinde en az 15gun arayla verilmiş sperm sonuçları lazım eğer yoksa aklınızda bulunsun

Evlilik sureniz yasiniz uygun asilama denedinizmi peki hic
Hayır canım doktorlar her seferinde herşey normal olacak diyip gönderdi sonra bi smear test sonucumda hamile kalmama engel bi virüs çıkmış meğer mantarda varmış doktor bana dayadı 1 ay antibiyotik 1 sene mantardan çektim sonra mantar için fitil kullandım sürekli sonra başka bi doktor araştırıp gittim doktor ilaç tedavisi başlattı bu 3.ayım. Femara +ovitrelle

Geçebilirsiniz herhalde şansınızı deneyin derim 3tane hakkınız var Dr hastane kalitesi hepsi vesile özelde yaptırdım olmadı belki devlette olacak. Özel için şuan maddi sıkıntımız var. Devlette denemekten bişey kaybetmeyiz dedik çıktık yola. Eşinizin de son bir yıl içinde en az 15gun arayla verilmiş sperm sonuçları lazım eğer yoksa aklınızda bulunsun
Canım en son ameliyattan 3 ay sonra verdi sonrasında doktor vermene gerek yok dedi gidip versin ozaman testini

Hayır canım doktorlar her seferinde herşey normal olacak diyip gönderdi sonra bi smear test sonucumda hamile kalmama engel bi virüs çıkmış meğer mantarda varmış doktor bana dayadı 1 ay antibiyotik 1 sene mantardan çektim sonra mantar için fitil kullandım sürekli sonra başka bi doktor araştırıp gittim doktor ilaç tedavisi başlattı bu 3.ayım. Femara +ovitrelle
Devler ilk once asilama yapmak isteyebilir cunku genelde oyle yapiyorlar tup bebekten once 2 kez asilama yapip olmazsa tup bebek icin onay veriliyorlar.

Herkes tekrar merhaba , ben 18 şubatta piki görmüştüm çok aşırı koyulaşmasada yumurtla diye tahmin ettik.Çatlama sonrası bugün 9. günüm aslında belirtim yok hepsi son 3 gündür kayboldu bugün ögleden sonra hayali bir şekilde damla olmucak şekilde iki üç kere pembemsi lekeler geldi ya ben adet olmak üzereyim ya da yerleşmeyle ilgili ,paylaşmak istedim bat günlerimize yaklaşıyoruz heyecanla :))

Devler ilk once asilama yapmak isteyebilir cunku genelde oyle yapiyorlar tup bebekten once 2 kez asilama yapip olmazsa tup bebek icin onay veriliyorlar.
Ben ramazandan sonraya erteliyim dedim ama ertelemeye gerek yok ozaman tedavide 3.ayım bu ay adet olursam dinleniyim bi dahaki adetimde direkt gidiyim ozaman vakit kaybetmenin anlamı yok aşılamada deneyeceklerse

Ben ramazandan sonraya erteliyim dedim ama ertelemeye gerek yok ozaman tedavide 3.ayım bu ay adet olursam dinleniyim bi dahaki adetimde direkt gidiyim ozaman vakit kaybetmenin anlamı yok aşılamada deneyeceklerse
Bir randevu al canim git görüş derim ben ona gore ver kararını

Canım en son ameliyattan 3 ay sonra verdi sonrasında doktor vermene gerek yok dedi gidip versin ozaman testini
Başlamayı düşünüyorsanız hazırlayın canım elinizin altında olsun . Bizim sorunumuz da aşılama fayda etmeyeceği için aşılama hiç denemedik ve devlet te bunu sormadı.

10 GÜNDÜRMÜ VARDI BU BELİRTİLER KUZUM
Aynen canım adetim bitti belirtiler birkac gün sonra başladı. Mantıken imkansız gibi geliyor bunlar ama dediğim gibi ben umudum olmadığı için kendimi dinlemeyi her belirtiyi hamileliğe yormayi bırakalı çok oldu. Çünkü ne kadar kafaya takarsan bütün belirtileri yaşıyorsun psikolojik. Oyuzden takmıyorum beklemiyodum. Tedaviye başlayacağız bile. Bunlar devam ettikçe kafayı yiyorum 😂 diğer topiklerde çok böyle olanlar var okudukça psikoloji kalmadı bende artık😂

Başlamayı düşünüyorsanız hazırlayın canım elinizin altında olsun . Bizim sorunumuz da aşılama fayda etmeyeceği için aşılama hiç denemedik ve devlet te bunu sormadı.
Randevu alcam devlet hastensinden şimdi canım bi ön görüşme yapayım en azından bat 7 mart ama umudum yok bu ay da

X