- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
İNŞALLAH OLUCAK CANIM POZİTİF DÜŞÜNELİM POZİTİF OLSUN :)Bat 22 mart ama benim transferim nisa ayinda olacak dondurulmus embriyo ile denenecek bakalim nisanı hamile olarak birirebilecekmiyiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İNŞALLAH OLUCAK CANIM POZİTİF DÜŞÜNELİM POZİTİF OLSUN :)Bat 22 mart ama benim transferim nisa ayinda olacak dondurulmus embriyo ile denenecek bakalim nisanı hamile olarak birirebilecekmiyiz?
InsAllah canim bol hamisli bir topik olsun burasi :)İNŞALLAH OLUCAK CANIM POZİTİF DÜŞÜNELİM POZİTİF OLSUN :)
AH NE GÜZEL OLUR YAA HEPİMİZ HAMİŞ OLSAK BEBKLERİMİZİ BEKLESEK BURDA :)InsAllah canim bol hamisli bir topik olsun burasi :)
Geçebilirsiniz herhalde şansınızı deneyin derim 3tane hakkınız var Dr hastane kalitesi hepsi vesile özelde yaptırdım olmadı belki devlette olacak. Özel için şuan maddi sıkıntımız var. Devlette denemekten bişey kaybetmeyiz dedik çıktık yola. Eşinizin de son bir yıl içinde en az 15gun arayla verilmiş sperm sonuçları lazım eğer yoksa aklınızda bulunsunCanım eşim 1 buçuk sene önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ben 25 yaşındayım eşim 31 ve 3 buçuk yıldır evliyiz geçer miyiz bizde heyetten rahim filmi çektirdim önceden
Hayır canım doktorlar her seferinde herşey normal olacak diyip gönderdi sonra bi smear test sonucumda hamile kalmama engel bi virüs çıkmış meğer mantarda varmış doktor bana dayadı 1 ay antibiyotik 1 sene mantardan çektim sonra mantar için fitil kullandım sürekli sonra başka bi doktor araştırıp gittim doktor ilaç tedavisi başlattı bu 3.ayım. Femara +ovitrelleEvlilik sureniz yasiniz uygun asilama denedinizmi peki hic
Belki de olabilir 10 gündür yumurtlayamamis da olabilirim hakkımızda hayırlısı inşallaheğer ondan eminsen yaşadıkların yumurtlama belirtisidir canım bence pek bu kadar erken belirti vermez gibi
Canım en son ameliyattan 3 ay sonra verdi sonrasında doktor vermene gerek yok dedi gidip versin ozaman testiniGeçebilirsiniz herhalde şansınızı deneyin derim 3tane hakkınız var Dr hastane kalitesi hepsi vesile özelde yaptırdım olmadı belki devlette olacak. Özel için şuan maddi sıkıntımız var. Devlette denemekten bişey kaybetmeyiz dedik çıktık yola. Eşinizin de son bir yıl içinde en az 15gun arayla verilmiş sperm sonuçları lazım eğer yoksa aklınızda bulunsun
Devler ilk once asilama yapmak isteyebilir cunku genelde oyle yapiyorlar tup bebekten once 2 kez asilama yapip olmazsa tup bebek icin onay veriliyorlar.Hayır canım doktorlar her seferinde herşey normal olacak diyip gönderdi sonra bi smear test sonucumda hamile kalmama engel bi virüs çıkmış meğer mantarda varmış doktor bana dayadı 1 ay antibiyotik 1 sene mantardan çektim sonra mantar için fitil kullandım sürekli sonra başka bi doktor araştırıp gittim doktor ilaç tedavisi başlattı bu 3.ayım. Femara +ovitrelle
Canım aadetin 21.günü progesteron testi verdinmi onda belli oluyo yunurtladığınBelki de olabilir 10 gündür yumurtlayamamis da olabilirim hakkımızda hayırlısı inşallah
Ben ramazandan sonraya erteliyim dedim ama ertelemeye gerek yok ozaman tedavide 3.ayım bu ay adet olursam dinleniyim bi dahaki adetimde direkt gidiyim ozaman vakit kaybetmenin anlamı yok aşılamada deneyeceklerseDevler ilk once asilama yapmak isteyebilir cunku genelde oyle yapiyorlar tup bebekten once 2 kez asilama yapip olmazsa tup bebek icin onay veriliyorlar.
10 GÜNDÜRMÜ VARDI BU BELİRTİLER KUZUMBelki de olabilir 10 gündür yumurtlayamamis da olabilirim hakkımızda hayırlısı inşallah
Bir randevu al canim git görüş derim ben ona gore ver kararınıBen ramazandan sonraya erteliyim dedim ama ertelemeye gerek yok ozaman tedavide 3.ayım bu ay adet olursam dinleniyim bi dahaki adetimde direkt gidiyim ozaman vakit kaybetmenin anlamı yok aşılamada deneyeceklerse
Başlamayı düşünüyorsanız hazırlayın canım elinizin altında olsun . Bizim sorunumuz da aşılama fayda etmeyeceği için aşılama hiç denemedik ve devlet te bunu sormadı.Canım en son ameliyattan 3 ay sonra verdi sonrasında doktor vermene gerek yok dedi gidip versin ozaman testini
Canım yaptım negatif çıktı reglimi bekliyom bakalımDefneninannisi canım bidaha test yaptınmı ne durumdasın
Aynen canım adetim bitti belirtiler birkac gün sonra başladı. Mantıken imkansız gibi geliyor bunlar ama dediğim gibi ben umudum olmadığı için kendimi dinlemeyi her belirtiyi hamileliğe yormayi bırakalı çok oldu. Çünkü ne kadar kafaya takarsan bütün belirtileri yaşıyorsun psikolojik. Oyuzden takmıyorum beklemiyodum. Tedaviye başlayacağız bile. Bunlar devam ettikçe kafayı yiyorum diğer topiklerde çok böyle olanlar var okudukça psikoloji kalmadı bende artık10 GÜNDÜRMÜ VARDI BU BELİRTİLER KUZUM
Martın 7sinde adet olcam ama umudum yok yine şimdi bi randevu alayım bi ön görüşme yapayım doktorla dimi beklemiyim hiçBir randevu al canim git görüş derim ben ona gore ver kararını
Randevu alcam devlet hastensinden şimdi canım bi ön görüşme yapayım en azından bat 7 mart ama umudum yok bu ay daBaşlamayı düşünüyorsanız hazırlayın canım elinizin altında olsun . Bizim sorunumuz da aşılama fayda etmeyeceği için aşılama hiç denemedik ve devlet te bunu sormadı.
Aynen oyle canim en iyi doktor yönlendirir. Bugün al randevu senMartın 7sinde adet olcam ama umudum yok yine şimdi bi randevu alayım bi ön görüşme yapayım doktorla dimi beklemiyim hiç
Sağol canımm allah razı olsunAynen oyle canim en iyi doktor yönlendirir. Bugün al randevu sen