Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizimkiler çoook nazlı allahım hayırlı evlat nasip etsin. İnsanın çocuğu oluyo seni doğurmaz olaydım dedirtiyo allahım hayırlı vicdanlı evlatlar nasip etsin her isteyene içindede bize
Allah hayırlı evlat versin inşallah canım hepimize ❤️

Bana demişlerdi hiçbir sıkıntı yok eşinde sorun o ameliyat olsun 3 ay sonra hamilesin 1 buçuk sene oldu tık yok😁
Ben umudumu kestim artık ya olcağı olsa bi sperm yetmiyo mu bizim tek taraflı varikosel değerlerde çok düşük değil yani doğal yolla olmucak kadar değil olmadı olmuyo. Ondan umudum yok ameliyattan sonra olcak olsa şimdi de olurdu diyorum😂

Ben umudumu kestim artık ya olcağı olsa bi sperm yetmiyo mu bizim tek taraflı varikosel değerlerde çok düşük değil yani doğal yolla olmucak kadar değil olmadı olmuyo. Ondan umudum yok ameliyattan sonra olcak olsa şimdi de olurdu diyorum😂
Bizim çift taraftı canım ama değerler ameliyattan sonra bayaa yüksekdi ama ben bebek gibi baktım ona çamaşırlarını ütülemeden giydirmedim bide keçi boynuzu pekmezi yedirdim bide muzu dilimleyip üzerine bal ve fındık kırıp yediriyodum 😁

SONUÇ NORMAL DEĞERLER MİKTAR : 1,5 ml bu ameliyat öncesi cano
SONUÇ NORMAL DEĞERLER MİKTAR : 2,1 ml ameliyat sonrası

SONUÇ NORMAL DEĞERLER MİKTAR : 1,5 ml bu ameliyat öncesi cano
SONUÇ NORMAL DEĞERLER MİKTAR : 2,1 ml ameliyat sonrası
Bizim 6.5 ml çıktı %20 ileri hızlı toplam sayı 55 milyon. Hız sorunu varmış bi de ml başına düşen sayı düşükmüş. Görsen bu ay neler yedirip içiriyorum canım. Badem fındık fıstık c vitamini-çinko takviyesi arı sütü bal polen karışımı keçiboynuzu pekmezi çakşır kökü tozu her gün en az 2-3 diş sarmısak hergün domates 🍅 (likopen içerdiği için) havuç 🥕 ve son olarak her gün şalgam suyu 😂 yarın bitter çikolata da ekliycem listeye

İşte damar genişliğinden sana gelene kadar çoook yoruluyolar ondan olmuyo hadi bakalım inşallah işe yarar yaptıkların sizin değerler daha yüksek bizim ki çift taraflı olduğundan öyle düşük demekki ama son ki ameliyattan 3 ay sonrası

Tam 2 kat değil aşağı yukarı olur
Tamam şimdi diğerini de gorelim ( yani salı günü için kan vermemi söylemişti onu kast ediyor)
Bunları yazmış anlamadım bende
Belki ikizdir ❤️
İşte damar genişliğinden sana gelene kadar çoook yoruluyolar ondan olmuyo hadi bakalım inşallah işe yarar yaptıkların sizin değerler daha yüksek bizim ki çift taraflı olduğundan öyle düşük demekki ama son ki ameliyattan 3 ay sonrası
Umudum tek taraf normalse eğer ordakiler desteklenirse olmaması için sebep kalmıcak. O yüzden doğal yolla dopingliyorum canım bi umut yine 😂

Adet günümü bekliyorum 1 martı ☺️ Testlerim hep negatif erken gebelik testimm olmadığı için pazartesi elimdeki kaset testlerle olmazsam pazartesiden sonra yine yaparım. Huysuzum ağrım yok arada batma oluyor kasıkta beyaz akıntım çok fazla bildiğimin iç çamaşırım ıslanıyor sizde de öyle oluyor mu adet oldum zannediyorum gidiyorum akıntı anlamadım

Kızlar çarşamba klomen bitti son denemem zaten dün muayene oldum doktor çok yumurta gelişmiş dedi bal çok yedim ilaç kullanırken bide sıcak tu torbası koymuştum adetten itibaren kasıklarıma günde 1 saat falan
yakı duymuştum onu yapamam diye etkisi varmı bilmem kaç tane en büyüğü 14mm dedi pazartesi Bi aksilik çıkmazsa iğne olucam herhalde

Adet günümü bekliyorum 1 martı ☺️ Testlerim hep negatif erken gebelik testimm olmadığı için pazartesi elimdeki kaset testlerle olmazsam pazartesiden sonra yine yaparım. Huysuzum ağrım yok arada batma oluyor kasıkta beyaz akıntım çok fazla bildiğimin iç çamaşırım ıslanıyor sizde de öyle oluyor mu adet oldum zannediyorum gidiyorum akıntı anlamadım
Benimde çoook akıntım var canım bu ay daha çok ağrım var ara ara böbreklerime vurduğunu hissediyorum ama olsun inşallah bu ay güzel haberler alırız 💙

Kızlar çarşamba klomen bitti son denemem zaten dün muayene oldum doktor çok yumurta gelişmiş dedi bal çok yedim ilaç kullanırken bide sıcak tu torbası koymuştum adetten itibaren kasıklarıma günde 1 saat falan
yakı duymuştum onu yapamam diye etkisi varmı bilmem kaç tane en büyüğü 14mm dedi pazartesi Bi aksilik çıkmazsa iğne olucam herhalde
Canım benim ananem hastayken felan sıcak su torbası asla koydurmazdı kasıklarımıza kızardı hep çok sıcak koymadın inşallaaah.. Ben bu ay yakı attıırdım adetim bitince bakalım o kadar sıcaklık oluyo ki sonra kaşınmaya başlıyo ama çekiyo diyolar eskinin insanları hep öyle yaparmış

X