Resmi varmı canım markası falan belli miKızlar yumurtam gelişmiyor diyen varsa arı sütü bal polen müthiş bişeymiş. Markette bulup öylesine alayım dedim. 9.günde çatlama gördüm. Geçen ay iğneyle 14.gün çatlamıştı. Bizim eşimden kaynaklı olduğu için tutmamış olsa da yani bence tutmamıştır. Ama belki size vesile olur. Aktarlarda bulabilirsiniz karışımı
canım bana iğne günü ve ertesi günü değerlendir dedi....Kızlar merhaba bugün doktora gittim. Yumurtanın büyümüş olduğunu çatlamaya hazır olduğunu söyledi(femara kullandım) şimdi ovitrile verdi alicam iğneyi on iki bir gibi vurucam. Bana dedi ki vurduktan 36 saat sonra ilişki dedi. En son salı günü ilişki oldu. Ve gün aşırı ilişki dedi. Ya benim aklıma takılan şey bu yumurta ya 36, saatten önce catlarsa ben bunu yakalayamazsamsizlerin doktorları neler söyledi bı aydınlatın lütfen.
Kız senin daha kaç tane gelişcekResmi varmı canım markası falan belli mi
Bende de oyle oluyor ama zaten giden gitmis fazlalik olan akiyor diye okudum. Yani hepsi sperm degil zaten prostattan gelen bir sivi var cogu o sperm kismi ilk basta gidiyor iceriye. Ha hareket hizi , kalitesi falan tabiki durumu etkiliyor. Pozisyonlar onemsiz mi ? Hayir .ozellikle erkek hep ustte oldugu pozisyonlar olmali . Yuzustu ya da sirt ustuAynen bendede oluyo o bende çok merak ediyorum herkeste öylemi oluyo ayağa kalkar kalkmaz
Ay allah razı olsun bende diyorum acaba içimde niye durmuyo bu bebekte olmuyo ya kendimi suçluyorum içimde tutamıyorum diyeBende de oyle oluyor ama zaten giden gitmis fazlalik olan akiyor diye okudum. Yani hepsi sperm degil zaten prostattan gelen bir sivi var cogu o sperm kismi ilk basta gidiyor iceriye. Ha hareket hizi , kalitesi falan tabiki durumu etkiliyor. Pozisyonlar onemsiz mi ? Hayir .ozellikle erkek hep ustte oldugu pozisyonlar olmali . Yuzustu ya da sirt ustuAma endise etmeyin bence
Ay bu ay olmazsa gelecek için diyorum ya ağzın bal yesin inşallah tutardaKız senin daha kaç tane gelişcekBen a101den aldım canım aktüel üründü şubede satılmamış 17 tlye düşmüş. Deneyim dedim aldım çok etkili oldu. Bi de yanında pekmezli karışım denemiştim çok faydasını gördüm. A101de olmazsa aktarlara arı sütü bal polen karışımı derseniz bilir. İnternetten de bulunur
İnternetten almam yaAy bu ay olmazsa gelecek için diyorum ya ağzın bal yesin inşallah tutarda
İnşallah bu ay hamile kalırsın gerek kalmaz bebeğimAy bu ay olmazsa gelecek için diyorum ya ağzın bal yesin inşallah tutarda
Bulunduğum yerde imkanlar kısıtlı bu ayı böyle geçiricem artık gelecek aya alrım memlekete gidicemİnşallah bu ay hamile kalırsın gerek kalmaz bebeğimama cidden çok faydalı erkeklere de çok faydalıymış eşine de yedirip doping yapabilirsin ihtimal daha da tavan yapar Aktardan bakmak daha güvenilir gibi
Benim bu ay ovülasyon çok erken başladı. 9.günde çatlama gördüm ve bel ağrım devam yani daha gelişen yumurtalarım var belli ki. Çok doğurası var vücudun ama yazık işte napsın elinden bu kadar geliyoDurumlar nasıl sevgili *ANNE* adaylarıağrısı sızısı olan yada başka belirtisi olan var mııı
Bu ay benimde ağrılarım oluyo canım ya hadi bakalım inşallah.Benim bu ay ovülasyon çok erken başladı. 9.günde çatlama gördüm ve bel ağrım devam yani daha gelişen yumurtalarım var belli ki. Çok doğurası var vücudun ama yazık işte napsın elinden bu kadar geliyo
İnşallah senin olur canım ya benim ihtimal düşük yine Allah bilir tabiBu ay benimde ağrılarım oluyo canım ya hadi bakalım inşallah.
Tabi canım aynen allahtan umut kesilmez. Benimde bu ay olmazsa ara vercem sonra tüp bebek. Bu 3.tedavimdi sebepsiz olmuyoİnşallah senin olur canım ya benim ihtimal düşük yine Allah bilir tabi
Valla tam bilmiyorum da canım 2 kat artarak çoğalıyo diye biliyorum doktorla görüşmedinmi24 şubatta 29,6
26 Şubat 102 çıktı beta hcg 3 kattan daha fazla artmış sizce normal mi ya
İşte olmayınca olmuyo ya tedavi de olsan sorun varsa sorunu da çözsen olmayınca olmuyo. Olcağı varsa da tüm engelleri aşıyoTabi canım aynen allahtan umut kesilmez. Benimde bu ay olmazsa ara vercem sonra tüp bebek. Bu 3.tedavimdi sebepsiz olmuyo
Bizimkiler çoook nazlı allahım hayırlı evlat nasip etsin. İnsanın çocuğu oluyo seni doğurmaz olaydım dedirtiyo allahım hayırlı vicdanlı evlatlar nasip etsin her isteyene içindede bizeİşte olmayınca olmuyo ya tedavi de olsan sorun varsa sorunu da çözsen olmayınca olmuyo. Olcağı varsa da tüm engelleri aşıyo
Tam 2 kat değil aşağı yukarı olurValla tam bilmiyorum da canım 2 kat artarak çoğalıyo diye biliyorum doktorla görüşmedinmi