Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben regli oldum hatta bugun doktorumla randevum vardi tup bebege basliyorum yeniden
Canım devlette mi yaptırıyosun tüp. BebekCanim ben regli oldum hatta bugun doktorumla randevum vardi tup bebege basliyorum yeniden
Bu sefer özelde canim digerleri devletteydiCanım devlette mi yaptırıyosun tüp. Bebek
Şartları ne canım devlet hastanesinin bilgin var mıBu sefer özelde canim digerleri devletteydi
geçmiş olsun canımbu sefer güzel sonuç al inşallah yeni bat tarihin belliyse düzenliyimCanim ben regli oldum hatta bugun doktorumla randevum vardi tup bebege basliyorum yeniden
Canim bizimki erkek kaynakli oldugu icin bir sart aranmadi ama bildigim kadariyla en az 3 yillik evli olmak, 2 kez olumsuz asilama falan gibi sartları var ama dedigim gibi bizde herhangi bir sart aranmadiŞartları ne canım devlet hastanesinin bilgin var mı
Ben adet oldum canım bugün. Malesef bu ay da olmadı
22 mart tatlim insAllah sizlerle guzel haberi paylasmak nasip olurgeçmiş olsun canımbu sefer güzel sonuç al inşallah yeni bat tarihin belliyse düzenliyim
Test için daha çok erken canım 12 gün var bat a olsa bile cikcagini sanmıyorum bir negatif daha görmek istemiyorum artıkCanım yazarsın bu ay sadece C life kullanacağım ve bat 26 Mart
İyi yapmışsın canım bazen ara vermek insana iyi geliyo Tamam canım inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay olur
Canım acaba olabilirmi erken yumurtlamış olabilirmisin acaba. Bi test yapsanmıı
İnşallah hepimizin kist bende bekarligimdan beri arar ara çıkar kendiliğinden de kaybolur gider. Tüp bebek tedavisinde sık sık muayne edildi hiç çıkmadı. Zaten olduğu zamanda da böyle şeyleri hic hissetmemiştim. Hayatımda ilk defa bunu hissettim. Belki usuttum belki kist belki bebek Allah'a bıraktım . Diğer belirtilerle birleştirdiğm zaman bir umut kaplıyor içimi ama çok heveslenmek de istemiyormrabbim gönlünüze göre vversin inşallah daha fazla yormadan yıpratmadan. o ağrı ve hareketlilik kist ağrısı falan olmasın ? bi muayene olmanızı tavsiye ederim yakın bir zamanda kontrol olmadıysanız tabi
canım c çizgisi bile net değil. kullandığın ilaç ya da takviye varsa o idararına etki ediyor olablir ya da damla sayısı da olabilir. 3 damla damlatmalısın. bir anormallik var . adetin kaçıncı günü bugün ?
Bir sonraki adetle yani Mart ayında *ins olmam tabi* bitiminde rahim filmi kan hormonlar falan bakılacak. Heyete sunulacak eğer onaylanırsa başlayacağız ve fiyatlar ozaman öğreneceğiz. Bizim avantajımız erkek infertilitesi olması devlet erkek infertilitesi olduğunda bu şartları istemiyormuş. çiftlerin yaşları, en az 3 yıl evli olmaları gerektiği gibi şartları var. İlaçların %40ini ve 600-700lira gibi bi masraf tutuyormuş. Bizde ekstradan embriyonun genetik incelemeye gönderilmesi gerektiği için onada ek ücret alırlar muhtemelen. Tum bunları heyetten sonra ogrenecegiz. Buda özele 15-20bin vermektense devede kulak bile değil. Biz rapor almak için gitmiştik ama tedaviye başlayalım diye çıktık nasipCanım devlette sadece ilacamı ücret veriliyo bide ne gibi şartların olması lazım yapılması için bilgin varmı
canım çok güzel artmış hiçbir sıkıntı yok. en az 2 kat artması gerek fazlası gelmiş sende :)24 şubatta 29,6
26 Şubat 102 çıktı beta hcg 3 kattan daha fazla artmış sizce normal mi ya
inşallah canım çok istiyoruz hep dua ediyoruz hepimiz için :)22 mart tatlim insAllah sizlerle guzel haberi paylasmak nasip olur
Canım eşim 1 buçuk sene önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ben 25 yaşındayım eşim 31 ve 3 buçuk yıldır evliyiz geçer miyiz bizde heyetten rahim filmi çektirdim öncedenTest için daha çok erken canım 12 gün var bat a olsa bile cikcagini sanmıyorum bir negatif daha görmek istemiyorum artık
İnşallah hepimizin kist bende bekarligimdan beri arar ara çıkar kendiliğinden de kaybolur gider. Tüp bebek tedavisinde sık sık muayne edildi hiç çıkmadı. Zaten olduğu zamanda da böyle şeyleri hic hissetmemiştim. Hayatımda ilk defa bunu hissettim. Belki usuttum belki kist belki bebek Allah'a bıraktım . Diğer belirtilerle birleştirdiğm zaman bir umut kaplıyor içimi ama çok heveslenmek de istemiyorm
Bir sonraki adetle yani Mart ayında *ins olmam tabi* bitiminde rahim filmi kan hormonlar falan bakılacak. Heyete sunulacak eğer onaylanırsa başlayacağız ve fiyatlar ozaman öğreneceğiz. Bizim avantajımız erkek infertilitesi olması devlet erkek infertilitesi olduğunda bu şartları istemiyormuş. çiftlerin yaşları, en az 3 yıl evli olmaları gerektiği gibi şartları var. İlaçların %40ini ve 600-700lira gibi bi masraf tutuyormuş. Bizde ekstradan embriyonun genetik incelemeye gönderilmesi gerektiği için onada ek ücret alırlar muhtemelen. Tum bunları heyetten sonra ogrenecegiz. Buda özele 15-20bin vermektense devede kulak bile değil. Biz rapor almak için gitmiştik ama tedaviye başlayalım diye çıktık nasip
eğer ondan eminsen yaşadıkların yumurtlama belirtisidir canım bence pek bu kadar erken belirti vermez gibiTest için daha çok erken canım 12 gün var bat a olsa bile cikcagini sanmıyorum bir negatif daha görmek istemiyorum artık
İnşallah hepimizin kist bende bekarligimdan beri arar ara çıkar kendiliğinden de kaybolur gider. Tüp bebek tedavisinde sık sık muayne edildi hiç çıkmadı. Zaten olduğu zamanda da böyle şeyleri hic hissetmemiştim. Hayatımda ilk defa bunu hissettim. Belki usuttum belki kist belki bebek Allah'a bıraktım . Diğer belirtilerle birleştirdiğm zaman bir umut kaplıyor içimi ama çok heveslenmek de istemiyorm
Bir sonraki adetle yani Mart ayında *ins olmam tabi* bitiminde rahim filmi kan hormonlar falan bakılacak. Heyete sunulacak eğer onaylanırsa başlayacağız ve fiyatlar ozaman öğreneceğiz. Bizim avantajımız erkek infertilitesi olması devlet erkek infertilitesi olduğunda bu şartları istemiyormuş. çiftlerin yaşları, en az 3 yıl evli olmaları gerektiği gibi şartları var. İlaçların %40ini ve 600-700lira gibi bi masraf tutuyormuş. Bizde ekstradan embriyonun genetik incelemeye gönderilmesi gerektiği için onada ek ücret alırlar muhtemelen. Tum bunları heyetten sonra ogrenecegiz. Buda özele 15-20bin vermektense devede kulak bile değil. Biz rapor almak için gitmiştik ama tedaviye başlayalım diye çıktık nasip
Bat 22 mart ama benim transferim nisa ayinda olacak dondurulmus embriyo ile denenecek bakalim nisanı hamile olarak birirebilecekmiyiz?inşallah canım çok istiyoruz hep dua ediyoruz hepimiz için :)
Sorun eşinizdemiCanım eşim 1 buçuk sene önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ben 25 yaşındayım eşim 31 ve 3 buçuk yıldır evliyiz geçer miyiz bizde heyetten rahim filmi çektirdim önceden
Çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama ameliyat sonrası değerler yükseldi ben troid ilacı kullanıyorumSorun eşinizdemi
Evlilik sureniz yasiniz uygun asilama denedinizmi peki hicÇift taraflı varikosel ameliyatı oldu ama ameliyat sonrası değerler yükseldi ben troid ilacı kullanıyorum