Teşekkür ederim tatlımBenim doktorumda 36 saat diyodu canım. Yumurta çatlasa bile 24 saat canlı kalıyo Spermlerde 72 saate kadarmı ne içerde canlı kalıyo. Yani sen gün aşırı değerlendir. Birbirini bulursalar otese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim tatlımBenim doktorumda 36 saat diyodu canım. Yumurta çatlasa bile 24 saat canlı kalıyo Spermlerde 72 saate kadarmı ne içerde canlı kalıyo. Yani sen gün aşırı değerlendir. Birbirini bulursalar otese
Batlarımız aynı inşallah güzeller haberler alırız sizde sorun neydiKlomen + Q.Folin+ovitrelle catlatma ignesi
Bugün iğnenin 4.günü
Beklenen adet tarihi 12 mart
9 aydır bebek istiyoruz
Ekleyebilir mısın canım Cookiie
Eklerim canım tabi hoşgeldin hayırla sonuclansın tedavin
Merhaba klomen perşembe bitti pazartesi iğne yapıldiMerhaba klomen ilacı içip bittikten kaç gün sonra iğne oldunuz acaba
Bizde şuan tam teşhisi koyulmuş bi sorun yok âdetlerim düzenli ama ilaçsız yumurtalar gelişip catlamiyo doktor yumurta tembelliği var dedi bu 2. Ayımız klomen ve ovitrelle de bakalım insallaj bu ay sağlıklı pozitifi görürüz sizin kaçıncı ay tedavideBatlarımız aynı inşallah güzeller haberler alırız sizde sorun neydi
Aynen bendede oluyo o bende çok merak ediyorum herkeste öylemi oluyo ayağa kalkar kalkmazCanım çokta geri geliyo yaa. Bilmiyorum normalmi bu sadece belli pozisyonlarda gelmiyo
Canım varikosel de damar genişlemesi oluyo ve spermler genişleme olduğu için orda enerjileri atıyorlar çıkmadan yoruluyolar sana gelene kadar da baygın oluyolar sanırımKuzu şimdi benim anlamadığım varikösel damar genişlemesi anladığım kadarıyla tamam. Ama sperm çıkışı hiç olmuyomu bu damar genişlemesinden kaynaklı. Cıksada sperm hareketmi edemiyo. Yanş bi tane bari bi sperm gidemezmiki milyonlarcasından
Benim doktor gece 10da yaptırıyo iğnemi saat değiştirsek olur mu dedim olmaz dedi bana anlamadım. Canım bugün yap bide 36 saat sonra yap ilişki yarında boşluk oluyo tamam işteKızlar merhaba bugün doktora gittim. Yumurtanın büyümüş olduğunu çatlamaya hazır olduğunu söyledi(femara kullandım) şimdi ovitrile verdi alicam iğneyi on iki bir gibi vurucam. Bana dedi ki vurduktan 36 saat sonra ilişki dedi. En son salı günü ilişki oldu. Ve gün aşırı ilişki dedi. Ya benim aklıma takılan şey bu yumurta ya 36, saatten önce catlarsa ben bunu yakalayamazsam sizlerin doktorları neler söyledi bı aydınlatın lütfen.
Ya bazı dönemler daha kalkmadan bile cıkıyo benim. Benim dönemlerde hiç çıkmıyo. Diyorum o dönemler acaba yumurtlamamı oluyoAynen bendede oluyo o bende çok merak ediyorum herkeste öylemi oluyo ayağa kalkar kalkmaz
Hee şimdi anladım canım. Yazık minnaklara yaaCanım varikosel de damar genişlemesi oluyo ve spermler genişleme olduğu için orda enerjileri atıyorlar çıkmadan yoruluyolar sana gelene kadar da baygın oluyolar sanırım
Aynen benimde öyle canım ya hepte merak etmişimdir herkestemi öyle oluyo diye aynen çok yazık minnaklaraYa bazı dönemler daha kalkmadan bile cıkıyo benim. Benim dönemlerde hiç çıkmıyo. Diyorum o dönemler acaba yumurtlamamı oluyo
Hee şimdi anladım canım. Yazık minnaklara yaa
Valla bende de öyle canım tek değilsinAynen benimde öyle canım ya hepte merak etmişimdir herkestemi öyle oluyo diye aynen çok yazık minnaklara
canım benim de aynı şekilde iğneden sonra yaklaşık 36. saat ilişki olsun dedi. 13.00 iğne saatim ertesi gün 23.00 ilişki saatin olsun dedidoktorum. ama benim iğnenin olduğu günün gecesinde ilişkim olmuştu. sen en son 3 gün önce ilişki olmuş oyüzden bence sen bu ara tam bu saatleri değerlendir. mümkünse tabii.Kızlar merhaba bugün doktora gittim. Yumurtanın büyümüş olduğunu çatlamaya hazır olduğunu söyledi(femara kullandım) şimdi ovitrile verdi alicam iğneyi on iki bir gibi vurucam. Bana dedi ki vurduktan 36 saat sonra ilişki dedi. En son salı günü ilişki oldu. Ve gün aşırı ilişki dedi. Ya benim aklıma takılan şey bu yumurta ya 36, saatten önce catlarsa ben bunu yakalayamazsam sizlerin doktorları neler söyledi bı aydınlatın lütfen.
ya benimde öyle ama bu durum çok normal ki her kadında öyledir bence. dışarı akan meni asıl spermler içerde kalıyormuş rahat olun.Aynen bendede oluyo o bende çok merak ediyorum herkeste öylemi oluyo ayağa kalkar kalkmaz
Oh rahatladım birazzya benimde öyle ama bu durum çok normal ki her kadında öyledir bence. dışarı akan meni asıl spermler içerde kalıyormuş rahat olun.
Ah malesef şuan mümkün değilcanım benim de aynı şekilde iğneden sonra yaklaşık 36. saat ilişki olsun dedi. 13.00 iğne saatim ertesi gün 23.00 ilişki saatin olsun dedidoktorum. ama benim iğnenin olduğu günün gecesinde ilişkim olmuştu. sen en son 3 gün önce ilişki olmuş oyüzden bence sen bu ara tam bu saatleri değerlendir. mümkünse tabii.
Ben daha tedaviye başlamadım 7.aydır çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadıBizde şuan tam teşhisi koyulmuş bi sorun yok âdetlerim düzenli ama ilaçsız yumurtalar gelişip catlamiyo doktor yumurta tembelliği var dedi bu 2. Ayımız klomen ve ovitrelle de bakalım insallaj bu ay sağlıklı pozitifi görürüz sizin kaçıncı ay tedavide
ya bence de canım hayırlısı artıık olacağı varsa o zaten olacak takma kafana :)Ah malesef şuan mümkün değil
Kısmet
Neyse 12:30 da iğneyi vurdum ertesi gün 22.00 23.00 gibi deneriz. Hayırlısı diliyorum
ben şu an test yapmıyorum canım çatlatma iğnem salı günü oldu ben artık beklemedeyim bat 9 mart
Canım benim 3.ayım hiç takip etmedim. İğnenin 3.günü ağrım oluyo ordan biliyorum olduğunu o kadar. Geçen ay gebelik testi bile yapmadım yani