Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 gün sonra resimlere tekrar baktım sanki bunda silik çizgi var ben mi yanlı görüyorum bilmiyorum
Sonradan oluşan çizgiye çok bakma canım ilk 5-10 dk önemli hem blraz erken ben 1 gün kala silik çizgiyle öğrendim canım o yüzden birazcık daha sabret 2-3 gün sonra tekrarla

Sonradan oluşan çizgiye çok bakma canım ilk 5-10 dk önemli hem blraz erken ben 1 gün kala silik çizgiyle öğrendim canım o yüzden birazcık daha sabret 2-3 gün sonra tekrarla
Kuzum bu son attığımda 10 dk içinde çektiğim bi resim gerçi güvenmiyorum çünkü belirtin yok sadece kasıklarımda batma var

Kuzum bu son attığımda 10 dk içinde çektiğim bi resim gerçi güvenmiyorum çünkü belirtin yok sadece kasıklarımda batma var
Hiç belli olmaz o zaman belirtiye çok takılma canım ben denerken ilk ay sürekli belirti buldum ama kendim uydurmuşum 2. Ay hiç belirtim yoktu sadece sağ kaşığımda ağrı vardı o kadar hamileymişim inşallah sen de güzel haberler alırsın 2 gün bekleyip tekrarlayabilirsin

4 gün sonra resimlere tekrar baktım sanki bunda silik çizgi var ben mi yanlı görüyorum bilmiyorum
Canım ben bu testte pek güvenmiyorum. Silik çıkarıyor sürekli. Bariz çizgi varsa eğer olabilir ama daha da 4 gün varmış yarın veya öbürhüm tekrar dene

Oyy 24 haftalık olmuşuz maşallah

Hadi bakalım neler olcak kan versem diyorum üşeniyorum
Canım ben bu testte pek güvenmiyorum. Silik çıkarıyor sürekli. Bariz çizgi varsa eğer olabilir ama daha da 4 gün varmış yarın veya öbürhüm tekrar dene
Bende güvenmiyorum

Sağ ol canım sürekli bir şey oldu mu olacak mı diye binbir tedirginlikle geldik buralarla 24 bitiyor 25 e gireceğiz İnşallah senden de en kısa sürede güzel haberler alacağız
Sağlıkla çok güzel şekilde geçicek inşallah bu süreç canım cinsiyetiniz ne ismi bellimi

İnşallah canım benim amin

sağ kasığında ağrı adete kaç gün varken başlamıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…