Sağolasın canım sen ne durumdasınHadi hayırlısı
Ne kadar var regline
4 gün sonra resimlere tekrar baktım sanki bunda silik çizgi var ben mi yanlı görüyorum bilmiyorumSağolasın canım sen ne durumdasın
Ne kadar var regline
Sonradan oluşan çizgiye çok bakma canım ilk 5-10 dk önemli hem blraz erken ben 1 gün kala silik çizgiyle öğrendim canım o yüzden birazcık daha sabret 2-3 gün sonra tekrarla4 gün sonra resimlere tekrar baktım sanki bunda silik çizgi var ben mi yanlı görüyorum bilmiyorum
Kuzum bu son attığımda 10 dk içinde çektiğim bi resim gerçi güvenmiyorum çünkü belirtin yok sadece kasıklarımda batma varSonradan oluşan çizgiye çok bakma canım ilk 5-10 dk önemli hem blraz erken ben 1 gün kala silik çizgiyle öğrendim canım o yüzden birazcık daha sabret 2-3 gün sonra tekrarla
Hiç belli olmaz o zaman belirtiye çok takılma canım ben denerken ilk ay sürekli belirti buldum ama kendim uydurmuşumKuzum bu son attığımda 10 dk içinde çektiğim bi resim gerçi güvenmiyorum çünkü belirtin yok sadece kasıklarımda batma var
Canım ben bu testte pek güvenmiyorum. Silik çıkarıyor sürekli. Bariz çizgi varsa eğer olabilir ama daha da 4 gün varmış yarın veya öbürhüm tekrar dene4 gün sonra resimlere tekrar baktım sanki bunda silik çizgi var ben mi yanlı görüyorum bilmiyorum
Oyy 24 haftalık olmuşuz maşallahHiç belli olmaz o zaman belirtiye çok takılma canım ben denerken ilk ay sürekli belirti buldum ama kendim uydurmuşum2. Ay hiç belirtim yoktu sadece sağ kaşığımda ağrı vardı o kadar hamileymişim inşallah sen de güzel haberler alırsın 2 gün bekleyip tekrarlayabilirsin
Hadi bakalım neler olcakHiç belli olmaz o zaman belirtiye çok takılma canım ben denerken ilk ay sürekli belirti buldum ama kendim uydurmuşum2. Ay hiç belirtim yoktu sadece sağ kaşığımda ağrı vardı o kadar hamileymişim inşallah sen de güzel haberler alırsın 2 gün bekleyip tekrarlayabilirsin
Bende güvenmiyorumCanım ben bu testte pek güvenmiyorum. Silik çıkarıyor sürekli. Bariz çizgi varsa eğer olabilir ama daha da 4 gün varmış yarın veya öbürhüm tekrar dene
Filtresiz şekilde kaset test ile birlikte olan forografı atarmısın birHadi bakalım neler olcakkan versem diyorum üşeniyorum
Bende güvenmiyorum
Sağ ol canım sürekli bir şey oldu mu olacak mı diye binbir tedirginlikle geldik buralarla 24 bitiyor 25 e gireceğizOyy 24 haftalık olmuşuz maşallah
Kan için erken zaten boşver bekle daha iyi canımHadi bakalım neler olcakkan versem diyorum üşeniyorum
Bende güvenmiyorum
Var hayalet çizgi kaç gün varki adete giden kilolar işe yaramış mı4 gün sonra resimlere tekrar baktım sanki bunda silik çizgi var ben mi yanlı görüyorum bilmiyorum
Sağlıkla çok güzel şekilde geçicek inşallah bu süreç canımSağ ol canım sürekli bir şey oldu mu olacak mı diye binbir tedirginlikle geldik buralarla 24 bitiyor 25 e gireceğizİnşallah senden de en kısa sürede güzel haberler alacağız
sağ kasığında ağrı adete kaç gün varken başlamıştı?Hiç belli olmaz o zaman belirtiye çok takılma canım ben denerken ilk ay sürekli belirti buldum ama kendim uydurmuşum2. Ay hiç belirtim yoktu sadece sağ kaşığımda ağrı vardı o kadar hamileymişim inşallah sen de güzel haberler alırsın 2 gün bekleyip tekrarlayabilirsin
O kadar kız hissettim ama tutmadı erkek bebiş isim de Teoman olacakSağlıkla çok güzel şekilde geçicek inşallah bu süreç canımcinsiyetiniz ne ismi bellimi
İnşallah canım benim amin
Çok hatırlamıyorum canım ne desem yalan olacaksağ kasığında ağrı adete kaç gün varken başlamıştı?
Benim yumurtlamadan bir kaç gün sonra başladı bu ay ondan sormuştum:)O kadar kız hissettim ama tutmadı erkek bebiş isim de Teoman olacak
Çok hatırlamıyorum canım ne desem yalan olacak
İnşallah yaramıştır 3 gün var normalde ama adet bellirtimde yokVar hayalet çizgi kaç gün varki adete giden kilolar işe yaramış mı
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin kuzumO kadar kız hissettim ama tutmadı erkek bebiş isim de Teoman olacak
Çok hatırlamıyorum canım ne desem yalan olacak
İnşallah az kalmış tekrarladın mı fark var mıİnşallah yaramıştır 3 gün var normalde ama adet bellirtimde yok