Bende iyi aynı tüp bebek durumu ne oldu kuzu.İyiyim canım ben aynı devam sen nasılsın sende nevar ne yok
Regli bekliyorum canım ameliyat olucam sonrasında transfer olucak nasipseBende iyi aynı tüp bebek durumu ne oldu kuzu.
Hadi hakkında hayırlısı kuzununRegli bekliyorum canım ameliyat olucam sonrasında transfer olucak nasipse
Sağolasın canım sende varmı bişeylerHadi hakkında hayırlısı kuzunun
Sana bakmaya gelmiştim ben de ne yaptın diye canım inşallah her şey çok güzel geçip güzel haberlerini alacaksınRegli bekliyorum canım ameliyat olucam sonrasında transfer olucak nasipse
Geldi şükür kuzucumsev9 eşin geldimi kız☺
Hadi gözün aydın canım benimGeldi şükür kuzucumsen ne yaptın transfer olmadı dimi daha
Aa şimdiden çok geçmiş olsun hayırla geçsin ameliyatınHadi gözün aydın canım benim
Yok olmadı daha salı ameliyat var nasipse sonraki adette transfer konuşulcak artık
İnşallah canım sanada rabbim nasip etsin hemen bebeğini inşallahAa şimdiden çok geçmiş olsun hayırla geçsin ameliyatın
Yok canım bende bişey sev in eşi geldi kavuştularSağolasın canım sende varmı bişeyler
Amin canımm bu eğitim döneminde işe başlıcam çocuk gelişim öğretmeni olarak inşallah öğrencilerim uğur getirirİnşallah canım sanada rabbim nasip etsin hemen bebeğini inşallah
Çok şükür balımYok canım bende bişey sev in eşi geldi kavuştular
çok şükür canımYok canım bende bişey sev in eşi geldi kavuştular
Aa çok sevindim canım inşallahs ana iyi gelicek buAmin canımm bu eğitim döneminde işe başlıcam çocuk gelişim öğretmeni olarak inşallah öğrencilerim uğur getirir
Çok şükür balım
İnşallah canım benimm teşekkür ederimAa çok sevindim canım inşallahs ana iyi gelicek bu
Çok üzüldüm canım ne denir bilmiyorum rabbim üzüntünü hafifletecek güzel haberi tez zamanda versin inşallahSlm kizlar ben hiç bir tedavi uygulamadan hamile kaldım ama maalesef kalp atışını duyamadan kaybettim düştü
Yok canım salı olucam nasipseCookiie ne yaptın kuzum ameliyat oldun mu?
Hadi hayırlısıYok canım salı olucam nasipse