en bile eşime test aldırıp erken gebelik testi yaptım sonucum hüsran belirtiler yaşıyordum meğersem adet bellirtileriymişUmudum yok niye bilmiyorum
Böyle çıktı içini açınca farklı anlamadım bakalımB
en bile eşime test aldırıp erken gebelik testi yaptım sonucum hüsran belirtiler yaşıyordum meğersem adet bellirtileriymiş
Adete kaç gün var. Bu test bana pek güven vermiyorBöyle çıktı içini açınca farklı anlamadım bakalım
5 Gün kaldıAdete kaç gün var. Bu test bana pek güven vermiyor
Bende gününü bekle yada bugün tekrar yap5 Gün kaldı
Günümü beklicem ama adet olcam belli yaniBende gününü bekle yada bugün tekrar yap
Belli olmaz canım ya hiç bazen aynı oluyor ya belirtilerGünümü beklicem ama adet olcam belli yani
Testlerden dolayı bence adet olcam diyorum ama bakalımBelli olmaz canım ya hiç bazen aynı oluyor ya belirtiler
aynen bakalımGününü bekle öyle yap bence
İnşallah hepimizden gelir canımİnşallah güzel haberler gelir kuzum
Slm kizlar ben hiç bir tedavi uygulamadan hamile kaldım ama maalesef kalp atışını duyamadan kaybettim düştüCookiie Fated @sev9 Baede Kızlar ınstagramda bi sayfa takip ediyorum çocuk isteyenler için bi dua paylaşmış Zilhicce ayının 3. günü yani bugün okunması gerekiyormuş Hz.Zekeriyya nın duasıymış yapmak isterseniz sayfaya bi bakın Login • Instagram
Canım bu testlere güvenmeyin çok yaniltiyo bende çıkmadı megersem hamileymisim5 Gün kaldı
Aaaa hamile misin canım ben adet oldum zatenCanım bu testlere güvenmeyin çok yaniltiyo bende çıkmadı megersem hamileymisim
Ayyy ben bunu okumadan diğerine cevap verdim çok üzüldümSlm kizlar ben hiç bir tedavi uygulamadan hamile kaldım ama maalesef kalp atışını duyamadan kaybettim düştü
Nasip değilmiş kuzum yapacak birşey yok hamileligimi aynı gün öğrendim aynı gün kaybettimAyyy ben bunu okumadan diğerine cevap verdim çok üzüldüm
Vardır bundada bi hayır kuzumNasip değilmiş kuzum yapacak birşey yok hamileligimi aynı gün öğrendim aynı gün kaybettim
İyiyim canım ben aynı devam sen nasılsın sende nevar ne yok