İnşallah hepimiz çok çok güzel haberler alırızOlur olur canım sen kafana takma
İnşallah canım. Ne kadar var reglineİnşallah hepimiz çok çok güzel haberler alırız
Kuzum ben tedavi görmüyorum en son smear alındı doktor bizi aşılmaya yönlendirdi hala beklemedeyim mfk var ya onun ilaçlarını alayım diyorum Eylül gibi ondan sonrada aşılma ya da tüp bebeğe karar vericemSenin tedavi nasıl gidiyor kuzum ?
Yapsana bir test canımBu arada bu ay benim Regalim gecikti adete 10 gün kala falan bi lekelenmem oldu dün lavaboda yine lekelenmem oldu tamam adet oldum dedim yine olmadım ama test yapmadım
Hiç umudum yok canım olumsuz olunca çok üzülüyorum bekleyeceğim biraz hiç bir belirtim yokYapsana bir test canım
Sen bilirsin canım ama lekelenme var eğer gebelik varsa belki birşey kullanman falan gerekebilirHiç umudum yok canım olumsuz olunca çok üzülüyorum bekleyeceğim biraz hiç bir belirtim yok
1 hafta varİnşallah canım. Ne kadar var regline
Çoğu kişide bellirti olmuyor ama bi baktır test tap benceHiç umudum yok canım olumsuz olunca çok üzülüyorum bekleyeceğim biraz hiç bir belirtim yok
Bi kaç gün daha bekleyim yaparım canım eğer regl olmazsam.pek değerlendiremedik bu ay o yüzden çok umudum yokSen bilirsin canım ama lekelenme var eğer gebelik varsa belki birşey kullanman falan gerekebilir
Bi kaç gün daha dinleyim kendimi olmazsa alacağım testÇoğu kişide bellirti olmuyor ama bi baktır test tap bence
Hadi hayırlısı olsun canım vakalım1 hafta var
Amann çok değerlendirdiklerimizde oldumu sanki canım. Ne zaman ne şekilde olcağı hiç belli olmazBi kaç gün daha bekleyim yaparım canım eğer regl olmazsam.pek değerlendiremedik bu ay o yüzden çok umudum yok
Orası da doğru aslında kuzumAmann çok değerlendirdiklerimizde oldumu sanki canım. Ne zaman ne şekilde olcağı hiç belli olmaz
Çok çok katılıyorumAmann çok değerlendirdiklerimizde oldumu sanki canım. Ne zaman ne şekilde olcağı hiç belli olmaz
Yap hadi bi testOrası da doğru aslında kuzum
Dimi ama artık saldım çayıra bizim değerlendirme yok hem zaten korunmalı devam ediyoruz artık o yüzden kendimden beklentim yok şükürÇok çok katılıyorum
Testim bile yokYap hadi bi test
Yapmaya niyetin yok peki öağdem doğunca anlarız nasılsaTestim bile yok
Umudum yok niye bilmiyorumYapmaya niyetin yok peki öağdem doğunca anlarız nasılsa