Yerleşme kanaması herkeste cok farkli oluyor ben hamileyken (düşük oldu) 2.haftamda pembis gelmişti ayni peceteye sadece.Biraz daha bekleyip ilk idrar ile gebelik testi yapabilirsin evde.Adet olmadikca hep umudumuz varHanımlar merhaba sizlere sorum olacaktı 28 martta yani bata 4 gün kala kan testi verdim 1.20 çıkmıştı 31 mart yani dün bat günümdü hasta olmadım bu sabah hasta oluyorum sandım kendimi sildiğimde pembesi akıntı vardı ped koydum bu saat oldu hala pede gelen bişey yok sildikçe peçeteye bulaşıyordu şimdi oda kesildi acaba yerleşme kanaması mı bu hamile miyim yoksa sökülemiyor muyum kafamda deli sorular sabahtan beri doktora randevum ayın 14ünde o güne kadar nasıl beklerim
Yoğunmu işler canımNapim iş güç bunaldım çalışmak istemiyorum
Her ikiside olabilir iki üç gün sonra idrar tahlili yapın bakalım devamı gelmezseHanımlar merhaba sizlere sorum olacaktı 28 martta yani bata 4 gün kala kan testi verdim 1.20 çıkmıştı 31 mart yani dün bat günümdü hasta olmadım bu sabah hasta oluyorum sandım kendimi sildiğimde pembesi akıntı vardı ped koydum bu saat oldu hala pede gelen bişey yok sildikçe peçeteye bulaşıyordu şimdi oda kesildi acaba yerleşme kanaması mı bu hamile miyim yoksa sökülemiyor muyum kafamda deli sorular sabahtan beri doktora randevum ayın 14ünde o güne kadar nasıl beklerim
Stresli kuzumYoğunmu işler canım
Neydi mesleğin canımStresli kuzum
Santrale bakıyorum muhasebeye yardım ediyorumNeydi mesleğin canım
Allah yardımcın olsun kuzum. Bende çalışırken en simir olduğum şey telefona bakmaktıSantrale bakıyorum muhasebeye yardım ediyorum
Hayırlı ramazanlar canım nasılsınHayırlı ramazanlar kızlar
Bnu dedikten sonra işi bırakmamAllah yardımcın olsun kuzum. Bende çalışırken en simir olduğum şey telefona bakmaktı
Ay bıraktınmı neden kız nolduBnu dedikten sonra işi bırakmam
Bunalıyordum eşimle aramıza yansımaya başlamıştı artıkAy bıraktınmı neden kız noldu
İyi yapmışsın canım ya biraz kafanı dinle. Bebişte gelir bu sürecte belkiBunalıyordum eşimle aramıza yansımaya başlamıştı artık
68 kg oldum son 8İyi yapmışsın canım ya biraz kafanı dinle. Bebişte gelir bu sürecte belki
Çok şükür diyorumOh maşallah iğneden ipliğe döndün kız
Maşallah canım benim çok güzel bir hamilelik gecirceksin bu şekilde inşallahÇok şükür diyorum
İnşallah ya denemeye başlamadım hala korkudanMaşallah canım benim çok güzel bir hamilelik gecirceksin bu şekilde inşallah
Ya iyi dayanıyorsun valla sanki ben dayanamazdımİnşallah ya denemeye başlamadım hala korkudan