Sağolaısn canım inşallah artık hepimiz için güzel şeyler olsunHakkında hayırlısı olsun kuzum inşallah
O kadar sıkıntılı işlerki bunlar inşallah gerek kalmazBahçeci evet iyi canım ama memorial de çok daha iyi benim araştırmalarıma göre. İstanbuldaydın dimi sende. Şişli memoriale kesin danış bahçeciden önce bana kalırsa. He gerek kalmasın tabi öyle birşeye de.
Ben şuanlık öncelikle düşük sorunumu ortadan kaldırmak odaklı gidiyorum canım. Benim rahmim t şeklinde. Kimi doktor bunun düşüklere sebep olduğunu söylüyor. Ben bu ihtimal varken genetikli de olsa emin olmadan rahim sorununu ortadan kaldırmadan tüp bebek yaptıramam. Cünkü az miktarlar dönmüyor ortada 50 bin tl hesap çıkarttılar bize medicana da. E ben yaptırdım tüp bebek ya rahmimin şeklinden dolayo yine düşerse nolcak
Rabbim geç verirse en güzelini verir derler ben buna inanıyorum 2 ay sonra 5 senelik evli olucam umudumu kaybetmiyorumHaklısın canım.Çevremdeki herkes bebek düşünüyoruz demeye başladıktan 2-3 ay sonra gebe kalıyor.Rabbim bizi de bunla sınıyor sanırım
İnşallah canım haziranda başlamaya niyetlendik ama biz nasipse başlıcazO kadar sıkıntılı işlerki bunlar inşallah gerek kalmaz
Başlayın kuzum bakmışsın kendiliğinden olmuş benim bi arkadaşıma doktor 3 ay kendinizi dinleyin deneyin ama olmazsa tüp bebeğe başlıcaz dedi tam 3. Ayda hamile olduğunu öğrendiİnşallah canım haziranda başlamaya niyetlendik ama biz nasipse başlıcaz
Doktor kendiniz denemeyin bu risk dedi bize ama denicem ben yine de nasip ne olursa arrıkBaşlayın kuzum bakmışsın kendiliğinden olmuş benim bi arkadaşıma doktor 3 ay kendinizi dinleyin deneyin ama olmazsa tüp bebeğe başlıcaz dedi tam 3. Ayda hamile olduğunu öğrendi
Allah’ın Hikmeti hiç belli olmaz kuzumDoktor kendiniz denemeyin bu risk dedi bize ama denicem ben yine de nasip ne olursa arrık
Evet canım hayırlısı herşeyinAllah’ın Hikmeti hiç belli olmaz kuzum
Bekliyorum 10 kg kaldıEvet canım hayırlısı herşeyinSen bekliyormusun başladınmı denemeye
Hadi bakalım su gibi eriyip gitsin deBekliyorum 10 kg kaldı
AminnnnnHadi bakalım su gibi eriyip gitsin de
İnşallah öyle olur kuzum benim de Temmuz 26 da 5 sene olacak kendim sorun etmiyorum olur bi gün elbet olacak rabbimin izniyle.Her gittiğim ortamdan insanlar beni boğuyor daha bebek yok mu?Doktora gitmedin mi? Bu sorular beni yıldırıyor ben kimsenin özel alanına bu kadar giremem ama insanlar çok acımasızRabbim geç verirse en güzelini verir derler ben buna inanıyorum 2 ay sonra 5 senelik evli olucam umudumu kaybetmiyorum
Evet çokkk neler duydum neler o yüzden çok iyi anlıyorum seniİnşallah öyle olur kuzum benim de Temmuz 26 da 5 sene olacak kendim sorun etmiyorum olur bi gün elbet olacak rabbimin izniyle.Her gittiğim ortamdan insanlar beni boğuyor daha bebek yok mu?Doktora gitmedin mi? Bu sorular beni yıldırıyor ben kimsenin özel alanına bu kadar giremem ama insanlar çok acımasız
Allah isteyen herkese aratmadan nasip etsin insan diline düşürmesinEvet çokkk neler duydum neler o yüzden çok iyi anlıyorum seni
Amin inşallahAllah isteyen herkese aratmadan nasip etsin insan diline düşürmesin
İyiyim çok şükür kuzum sen napıyosun. Kahvaltı ettim çay keyfi yapıyorum misafirim gelcek daha süpürmem lazım oysaNapıyorsunuz kızlar nasıl gidiyor
Hahaha ben yeni görüyorum afiyet olsunİyiyim çok şükür kuzum sen napıyosun. Kahvaltı ettim çay keyfi yapıyorum misafirim gelcek daha süpürmem lazım oysa
Günaydın canım sen nSılsın neler yapıyorsunHahaha ben yeni görüyorum afiyet olsun
Napim iş güç bunaldım çalışmak istemiyorumGünaydın canım sen nSılsın neler yapıyorsun