Tek bir testmi canım başka testlerde varmıKızlar günaydın
Ben bu ay hamilelik stresine girmeyeyim diye buralara hiç uğramadım bata 2 gün var erken gebelik testim gün içinde gelecek sizce geldiğinde yapayım mı yoksa yarın sabahı mı bekmeleliyim
Ah canım çok iyi anlıyorum seni aynı yollardan bende geçtim. İnşallah sağlıkla gelicek güzel meleklerimiz inanıyorummucizemin haberi gelmişti ama kısa sürdüinşallah bir daha haberini alırım, bu sefer sağlıkla büyür içimde ve sağlıkla kucağıma alırım
4 tane var toplamda canımTek bir testmi canım başka testlerde varmı
inşallah canım benim. ben de inanıyorum. rabbim yüzümüzü güldürecekAh canım çok iyi anlıyorum seni aynı yollardan bende geçtim. İnşallah sağlıkla gelicek güzel meleklerimiz inanıyorum
Çok duramazsan yap birtane istersen canım ama durabilirsen tabi adetin geçmesini bekle derim4 tane var toplamda canım
4 kaybım var benim canım malesefinşallah canım benim. ben de inanıyorum. rabbim yüzümüzü güldürecek
seninde mi böyle olmuştu kuzum yani bi kaç kere mi oldu olduysa
ah canım benim. inşallah 5. si sağlıkla gelsin4 kaybım var benim canım malesef
Yaptım canım duramadımÇok duramazsan yap birtane istersen canım ama durabilirsen tabi adetin geçmesini bekle derim
Hepimizin inşallah kuzum benim çok yıpratıcı bir sürec. Zaten tüp bebeğe başlıcaz haziranda nasipse görüştükah canım benim. inşallah 5. si sağlıkla gelsin
Ay var gibi kız var duruyor hemenmi çıktııYaptım canım duramadımvar mı bir şey acaba heyecanlandım ya
Aynen canım hemen çıktı yarın tekrar test yapayım diyorum ya da direk kan vermeye mi gitsem acabaAy var gibi kız var duruyor hemenmi çıktıı
keşke tüp bebeğe başlamadan yine hamile kalsan ama sağlıkla olsaHepimizin inşallah kuzum benim çok yıpratıcı bir sürec. Zaten tüp bebeğe başlıcaz haziranda nasipse görüştük
Ay heyecanlandım sen bilirsin canım ya için nasıl rahat edecekse öyle yapAynen canım hemen çıktı yarın tekrar test yapayım diyorum ya da direk kan vermeye mi gitsem acaba
Ah inşallah kuzum ya. Doktor bize denemeyin kendiniz yüne aynı şey olur en oluru laboratuvar ortamında sağlıklı bebeği bulup transfer etmek dedi ama biz dinlemedik yine rabbime hiç birşey güc gelmezz. İnşallah rabbim verirse çok sevinirizkeşke tüp bebeğe başlamadan yine hamile kalsan ama sağlıkla olsatüp bebeğe başlamadan önce hamile kalıp sağlıkla doğuran arkadaşlarım varda ordan şey ettim
bazen doktorların dediğinin tersi olabiliyor. bi arkadaşıma doktor senin çocuğun olmaz demişti kız hamile kaldı. yani rabbimin ol demesi yeterli kuzumAh inşallah kuzum ya. Doktor bize denemeyin kendiniz yüne aynı şey olur en oluru laboratuvar ortamında sağlıklı bebeği bulup transfer etmek dedi ama biz dinlemedik yine rabbime hiç birşey güc gelmezz. İnşallah rabbim verirse çok seviniriz
İnşallah hepimiz için canım benimbazen doktorların dediğinin tersi olabiliyor. bi arkadaşıma doktor senin çocuğun olmaz demişti kız hamile kaldı. yani rabbimin ol demesi yeterli kuzumhakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim
Sabah test yaptım tekrar canım şimdi de kan verip geldim 1 saat sonra çıkacak sonuçları
Hadi güzel sonuclar alasın canım bizi haberdar etSabah test yaptım tekrar canım şimdi de kan verip geldim 1 saat sonra çıkacak sonuçları