Benim eşim doktora gitmiyor kuzum ben de tek başıma gitmek istemiyorum.hsg sen sonra hiç bi sorun yok senin stresin engel oluyor bekleyelim dedi o yüzden doktora gitmiyorum şimdilik. Senin durumun zormuş rabbim yardımcın olsun kuzum ama iyice araştır öyle karar ver eğer düşüpe neden oluyorsa tüp bebek durumunuda riske atarKendinmi deniyırsun canım tedaviye falan başlamıyormusun.
Bende napıyım bizde bu kayıpların sebebi için birkaç doktora gitmeye çalışıyoruz. Geçen hafta gittik bir profa direk genetikli tüp bebek önerdi. Ama benim kafamda başka birşeyler var. Rahmim t şeklinde. Bazı doktorlar bu rahim şeklinin düşüklere sebeo olduğunu bunun düzeltilmeden sağlıklı gebelik şansının çok az olduğunu savunuyorlar. Bende o doktora dedim evet rahmin t şeklinde ama ben düzeltilmesini önermiyorum dedi. Öyle yani canım benim durumlarda karışık. Başımdaji iş doktorların ikiye ayrıldığı bir durum
O kadar olmuş mu tüp bebek fiyatlarıBahçeci evet iyi canım ama memorial de çok daha iyi benim araştırmalarıma göre. İstanbuldaydın dimi sende. Şişli memoriale kesin danış bahçeciden önce bana kalırsa. He gerek kalmasın tabi öyle birşeye de.
Ben şuanlık öncelikle düşük sorunumu ortadan kaldırmak odaklı gidiyorum canım. Benim rahmim t şeklinde. Kimi doktor bunun düşüklere sebep olduğunu söylüyor. Ben bu ihtimal varken genetikli de olsa emin olmadan rahim sorununu ortadan kaldırmadan tüp bebek yaptıramam. Cünkü az miktarlar dönmüyor ortada 50 bin tl hesap çıkarttılar bize medicana da. E ben yaptırdım tüp bebek ya rahmimin şeklinden dolayo yine düşerse nolcak
Stres yapma demekte bu durumda çok zor gerçekten ister istemez oluyorki stresBenim eşim doktora gitmiyor kuzum ben de tek başıma gitmek istemiyorum.hsg sen sonra hiç bi sorun yok senin stresin engel oluyor bekleyelim dedi o yüzden doktora gitmiyorum şimdilik. Senin durumun zormuş rabbim yardımcın olsun kuzum ama iyice araştır öyle karar ver eğer düşüpe neden oluyorsa tüp bebek durumunuda riske atar
Normali o kadar değil canım. Benim genetikli olduğu için. Yani embriyolaro genetiğe göndericeklermiş. Bunlarda embriyo başına hesaplanıyormuş hepsi. Dolar üzerinden falan genetiğe göndermek vs. Birsürü unsur bir araya gelince o fiyatları buluyor.O kadar olmuş mu tüp bebek fiyatları
Ahh o kadar istiyorum ki gitmeyi ama ikna edemedim bilmiyorum ne olacak.böyle olunca daha stresliyim inan gitmiyor diye üzülüyorum kendiliğinden olsa diye ayrı çabalıyorumStres yapma demekte bu durumda çok zor gerçekten ister istemez oluyorki stres
Eşini ikna edip gitseniz aslında belki bilmediğiniz bir sorun vardır canım.
Sorma canım valla ya. Bende o yüzden bu ara doktor doktor geziyoeum bu konuda ikna edebilecek bir doktor çıkarmı bikmiyorumda güvenebileceğim doltora ameliyat olmayı düşünüyorum öncelikle
Senin kayıplar olduğu İçin mi genetikçi öneriyorlar kuzumNormali o kadar değil canım. Benim genetikli olduğu için. Yani embriyolaro genetiğe göndericeklermiş. Bunlarda embriyo başına hesaplanıyormuş hepsi. Dolar üzerinden falan genetiğe göndermek vs. Birsürü unsur bir araya gelince o fiyatları buluyor.
Normalde tüp bebek paketine 15bin dediler
Canım benim umarım eşin bu konuda biraz daha ılımlaşır. İnşallah ta kendiliğinden olsun hiçbirşeye gerek kalmadan gelsin mucizenAhh o kadar istiyorum ki gitmeyi ama ikna edemedim bilmiyorum ne olacak.böyle olunca daha stresliyim inan gitmiyor diye üzülüyorum kendiliğinden olsa diye ayrı çabalıyorum
Evet canım o yüzden öyle öneriyorlar bebeklerin genetiğine bakıp sorunsuz olanı transfer etmek içinmişSenin kayıplar olduğu İçin mi genetikçi öneriyorlar kuzum
İnşallah kuzum çok teşekkür ederimCanım benim umarım eşin bu konuda biraz daha ılımlaşır. İnşallah ta kendiliğinden olsun hiçbirşeye gerek kalmadan gelsin mucizen
Anladım kuzum rabbim hayırlısını versin inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelirEvet canım o yüzden öyle öneriyorlar bebeklerin genetiğine bakıp sorunsuz olanı transfer etmek içinmiş
İnşallah canım kaç senedir buralardayız uğraşıyoruz hep aynı yerdeyiz bir adım ilerleyemedik yaAnladım kuzum rabbim hayırlısını versin inşallah gerek kalmadan kendiliğinden gelir
Haklısın canım.Çevremdeki herkes bebek düşünüyoruz demeye başladıktan 2-3 ay sonra gebe kalıyor.Rabbim bizi de bunla sınıyor sanırımİnşallah canım kaç senedir buralardayız uğraşıyoruz hep aynı yerdeyiz bir adım ilerleyemedik ya
Sorma canım aynen öyle. Napalım Allaha sığınıyoruz bizde elbet birgün vakti saati gelince olucakHaklısın canım.Çevremdeki herkes bebek düşünüyoruz demeye başladıktan 2-3 ay sonra gebe kalıyor.Rabbim bizi de bunla sınıyor sanırım
Canım evlilik oldu ama düğün olmadı oda insallah yazaAmin kuzum inşallah. Tabiki öyle rabbimin var bir hesabı litabı hepimiz için☺
Senin nasıl gidiyor evlilik oldumu
Hayırlı olsun canım benim mutlu ol inşallah her daimCanım evlilik oldu ama düğün olmadı oda insallah yaza
İnşallah canımSorma canım aynen öyle. Napalım Allaha sığınıyoruz bizde elbet birgün vakti saati gelince olucak
Hakkında hayırlısı olsun kuzum benim.Kızlar ben nasipse haziran ayında tüp bebeğe başlıyorum
Sağolasın canım bakalım hayırlısı rabbim ne nasip ederseHakkında hayırlısı olsun kuzum benim.
Belkide gerek kalmicak. Bende yaza olmasaydı Türkiyede tüp bebek düşünüyordum ama Rabbim şükür daha fazla uğraştırmadan nasip etti
Hakkında hayırlısı olsun kuzum inşallahKızlar ben nasipse haziran ayında tüp bebeğe başlıyorum