Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşim doktora gitmiyor kuzum ben de tek başıma gitmek istemiyorum.hsg sen sonra hiç bi sorun yok senin stresin engel oluyor bekleyelim dedi o yüzden doktora gitmiyorum şimdilik. Senin durumun zormuş rabbim yardımcın olsun kuzum ama iyice araştır öyle karar ver eğer düşüpe neden oluyorsa tüp bebek durumunuda riske atar

O kadar olmuş mu tüp bebek fiyatları

Stres yapma demekte bu durumda çok zor gerçekten ister istemez oluyorki stres
Eşini ikna edip gitseniz aslında belki bilmediğiniz bir sorun vardır canım.
Sorma canım valla ya. Bende o yüzden bu ara doktor doktor geziyoeum bu konuda ikna edebilecek bir doktor çıkarmı bikmiyorumda güvenebileceğim doltora ameliyat olmayı düşünüyorum öncelikle

O kadar olmuş mu tüp bebek fiyatları
Normali o kadar değil canım. Benim genetikli olduğu için. Yani embriyolaro genetiğe göndericeklermiş. Bunlarda embriyo başına hesaplanıyormuş hepsi. Dolar üzerinden falan genetiğe göndermek vs. Birsürü unsur bir araya gelince o fiyatları buluyor.
Normalde tüp bebek paketine 15bin dediler

Ahh o kadar istiyorum ki gitmeyi ama ikna edemedim bilmiyorum ne olacak.böyle olunca daha stresliyim inan gitmiyor diye üzülüyorum kendiliğinden olsa diye ayrı çabalıyorum

Senin kayıplar olduğu İçin mi genetikçi öneriyorlar kuzum

Ahh o kadar istiyorum ki gitmeyi ama ikna edemedim bilmiyorum ne olacak.böyle olunca daha stresliyim inan gitmiyor diye üzülüyorum kendiliğinden olsa diye ayrı çabalıyorum
Canım benim umarım eşin bu konuda biraz daha ılımlaşır. İnşallah ta kendiliğinden olsun hiçbirşeye gerek kalmadan gelsin mucizen

İnşallah canım kaç senedir buralardayız uğraşıyoruz hep aynı yerdeyiz bir adım ilerleyemedik ya
Haklısın canım.Çevremdeki herkes bebek düşünüyoruz demeye başladıktan 2-3 ay sonra gebe kalıyor.Rabbim bizi de bunla sınıyor sanırım

Haklısın canım.Çevremdeki herkes bebek düşünüyoruz demeye başladıktan 2-3 ay sonra gebe kalıyor.Rabbim bizi de bunla sınıyor sanırım
Sorma canım aynen öyle. Napalım Allaha sığınıyoruz bizde elbet birgün vakti saati gelince olucak

Hakkında hayırlısı olsun kuzum benim.
Belkide gerek kalmicak. Bende yaza olmasaydı Türkiyede tüp bebek düşünüyordum ama Rabbim şükür daha fazla uğraştırmadan nasip etti
Sağolasın canım bakalım hayırlısı rabbim ne nasip ederse
Bu ay olgun bir yumurtam var ama dokyor değerlendirmemin risk olduğunu söyledi. Bilmiyorum bakıcaz şu ramazanı falan geçirelim başlamayı düşünüyoruz bu sürecte yaptırmamız grreken testler var onları yaptırcam. Sonra nasipse.
Embriyo oluşursa inşallah transferden önce ameliyat olabilirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…