Hadi güzel sonuclar alasın canım bizi haberdar etSabah test yaptım tekrar canım şimdi de kan verip geldim 1 saat sonra çıkacak sonuçları
54 çıktı canım değerimHadi güzel sonuclar alasın canım bizi haberdar et
Maşallah canım çok sevindim sağlıkla artsın inşallah54 çıktı canım değerim
İnşallah canım yaMaşallah canım çok sevindim sağlıkla artsın inşallah
İlk çocukmu olucak canım nasipseİnşallah canım ya
Geçen senede hamile kalmıştım canım ama 21. Haftamda kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendiler inşallah bu sefer nasip olur da sağlıkla vaktinde doğurabilirimİlk çocukmu olucak canım nasipse
Ah canımbaşın sağolsın inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu sefer önlemlerinizi alın daGeçen senede hamile kalmıştım canım ama 21. Haftamda kaybettim rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendiler inşallah bu sefer nasip olur da sağlıkla vaktinde doğurabilirim
Amin inşallah canımHayırlı olsun canım benim mutlu ol inşallah her daim
Canım benim uzun zaman olmuş ama iyiyim sen nasılsın? Neler yapıyorsunHayırlı ramazanlar canım nasılsın
Çok şükür kuzum iyiyim bende. Yine kimyasal gebelik geçirdim hamilelik vardı kan takibi yapıyordum dün değer düştü lekelenmeue başladımCanım benim uzun zaman olmuş ama iyiyim sen nasılsın? Neler yapıyorsun
Şimdi gördüm canım sağ olasın inşallah bu sefer temkinli gideceğiz kayıplar zor gerçekten nasıl olursa olsun kaç haftalık olursa olsun ama ileri haftalarda doğum şeklinde yapınca insana daha ağır geliyor tabiAh canımbaşın sağolsın inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu sefer önlemlerinizi alın da
hay Allah kuzum inşallah tüp bebekle sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alacaksın hepimizin sınavı ayrı kan değerin kaçken düştü canımÇok şükür kuzum iyiyim bende. Yine kimyasal gebelik geçirdim hamilelik vardı kan takibi yapıyordum dün değer düştü lekelenmeue başladımBahtsız bedevilik devam anlayacağın. Sen neler yapıyorsun
Evet canım hertürlüsü zor ama tabi ileriki hafta daha zor. Allah imtihanlarımızı kolaulaştırsınŞimdi gördüm canım sağ olasın inşallah bu sefer temkinli gideceğiz kayıplar zor gerçekten nasıl olursa olsun kaç haftalık olursa olsun ama ileri haftalarda doğum şeklinde yapınca insana daha ağır geliyor tabi
hay Allah kuzum inşallah tüp bebekle sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alacaksın hepimizin sınavı ayrı kan değerin kaçken düştü canım
Vardır bi hayır kuzum üzme kendini elbet bir gün biz de sağlıkla alacağız bebişlerimizi inşallahÇok şükür kuzum iyiyim bende. Yine kimyasal gebelik geçirdim hamilelik vardı kan takibi yapıyordum dün değer düştü lekelenmeue başladımBahtsız bedevilik devam anlayacağın. Sen neler yapıyorsun
Nasibi yokmuş kuzum demek ama inşallah tedavi ile sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alacaksınEvet canım hertürlüsü zor ama tabi ileriki hafta daha zor. Allah imtihanlarımızı kolaulaştırsın
İnşallah canım benim vesilemiz olsun artık inşallahOlsaydı senle yakın olcaktık hemen hemen ben heran herşey olabilir diye söylemek istememiştim kalp falanduyarsam sonra söylerim diye düşünüyordum. Sen kan verdiğin günden bir gün önce vermiştim bende 57 çıkmıştı. 3 gün sonrasında da yani dün 13e düşmüş kuzum
Üzülmüyorum canım herşey olacağına varır yolumuz belli zaten.Vardır bi hayır kuzum üzme kendini elbet bir gün biz de sağlıkla alacağız bebişlerimizi inşallahBen de aynı kuzum hiç bi değişiklik yok Ramazan telaşı ev iş arası koşuşturmaca bi kaç ay daha bekleyelim inşallah gideceğiz doktora
İnşallah canım benim. Zaten bekliyordum kontrollerim olmuştu bu ay doktor rahim duvarın ince çok demişti o yüzden tutunamaz diye düşünüyordım düşündüğüm gibi oldu.Nasibi yokmuş kuzum demek ama inşallah tedavi ile sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alacaksın
Öyle tabi kuzum.Evet bebişim hayırlısıyla başlıcaz bakalım bir aksilik olmazsaÜzülmüyorum canım herşey olacağına varır yolumuz belli zaten.
Tedavyemi başlocaksınız canım
Hadi hayırlısı inşallah canımÖyle tabi kuzum.Evet bebişim hayırlısıyla başlıcaz bakalım bir aksilik olmazsa
Ayy hay ağzını seveyimHadi hayırlısı inşallah canımbu topikte mimlendik kaldık resmen bizde bebeleri konuşalım artık bu sene kapanmadan inşallah
İnşallah canım hayırlısıylaAyy hay ağzını seveyimİnşallah konuşucaz bebişlerimizi az kaldı inanıyorum