Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle dediğin gibi canım. Biz şuan hamilelikten evvel düşüklerin seveplerini araştırıyoruz geçen hafta gittik bir profa pek soru işaretlerimizi gideremedi. Bu hafta sonu da başka birine gitcez bakalım ne dicek. Oda olmazsa sorunlarıma tam nokta atışı cevaplar veren bir doktor var biraz uzak ve yüksek fiyatlı ama son çare ona gidicez yine de. Hayırlısı hakkımızda hepimizin inşallah

Eğer düzenliyse reglin tahmini yumurtlama haftası olan haftayı çok sık değerlendir canım. Hatta sperm problemi yoksa hergün bence.
Ama düzenli değil tarihler oynuyor dersen ovü testi kullanabilirsin tabi
Adetim düzenli sayılır canım kaç aydır 29 günde bir oluyordum ama bu ay 2 gün gecikti en iyisi bu ay tahmini yumurtlama haftası her gün yaparak değerlendireyim bakalım böyle deneyeyim olmazsa ovü alırım önümüzdeki ay

Aynen canım öyle yap bence 2 günde şaşsa yine bir düzenş var tahmin edebilirsinnaz çok

Ben kaldığım yerdeyim en son hsg çekilmiştim hiç bir sorun yok sonrasında yine olmadı gebelik hala deniyoruz.Sen ne durumdasın canısı?
Kendinmi deniyırsun canım tedaviye falan başlamıyormusun.
Bende napıyım bizde bu kayıpların sebebi için birkaç doktora gitmeye çalışıyoruz. Geçen hafta gittik bir profa direk genetikli tüp bebek önerdi. Ama benim kafamda başka birşeyler var. Rahmim t şeklinde. Bazı doktorlar bu rahim şeklinin düşüklere sebeo olduğunu bunun düzeltilmeden sağlıklı gebelik şansının çok az olduğunu savunuyorlar. Bende o doktora dedim evet rahmin t şeklinde ama ben düzeltilmesini önermiyorum dedi. Öyle yani canım benim durumlarda karışık. Başımdaji iş doktorların ikiye ayrıldığı bir durum

Bahçeci diye biter var orayı çok iyi diyorlar bende denemeye başladım baktım olmadı oraya gitmeyi düşünüyorum
Bahçeci evet iyi canım ama memorial de çok daha iyi benim araştırmalarıma göre. İstanbuldaydın dimi sende. Şişli memoriale kesin danış bahçeciden önce bana kalırsa. He gerek kalmasın tabi öyle birşeye de.
Ben şuanlık öncelikle düşük sorunumu ortadan kaldırmak odaklı gidiyorum canım. Benim rahmim t şeklinde. Kimi doktor bunun düşüklere sebep olduğunu söylüyor. Ben bu ihtimal varken genetikli de olsa emin olmadan rahim sorununu ortadan kaldırmadan tüp bebek yaptıramam. Cünkü az miktarlar dönmüyor ortada 50 bin tl hesap çıkarttılar bize medicana da. E ben yaptırdım tüp bebek ya rahmimin şeklinden dolayo yine düşerse nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…